Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@ciarka ale je jedno čo papať ale su vyhradené určité potraviny?
@kamienka Ahoj, tak ma mrzí, čo sa deje, ale aj mne sa cez víkedn presne ako ty vravíš, všetko zavlnilo stihla som sa však zachytiťo stoličku , tak somsa najprv zviezla na nu a potom na zem.Môj 3-ročný drobček, hneď kričal, mami, mamička, vstávaj sa hráš .... tak som ho popýtala, nech mi vyberie zo skrine fľašku s vodou a prinesie, posedela som si cca 30 min. a nejak to prešlo, ale presne ako ty, aj ja sa cítim úplne zdochnutá a ešte aj teraz sa mi v práci krúti nenormálne hlava.Pritom od rána som zjedla jogurt, na desiatu 2 mandarinky, vypila som minimálne 0,5l vody + 0,5l čaju.No nechápem to daj mi prosím vedieť ako si dopadla na vyšetrení.Ja som zatiaľ k lekárke nešla moja obvoďáčka by mi tak max.zobrala krv + by sa ma opýtala, či nie som tehotná a som vyšetrená ☹ Držím palce a myslím na teba, nech všetko dobre dopadne.Skús nemyslieť na diéty ale na zdravé stravovanie 🙂
Preboha, meranie za 4 dni..obavam sa ze ma to nepotesi :/ no uvidime... mne sa strasne nedari jest pravidelne...dokonca niekedy az extremne...vcera som mala jedno varene jedno a potom male pecivko, predvcerom som mala tanier polievky (bolel ma zub a nevedela som prezuvat) :D atolko..co sa u mna zmenilo je ze pijem strasne vela vody..fakt dost..cistej! denne aj 5l ! 🙂 stale chodim na wc... ale to som rada celkom, dnes rano sa mi zdalo v zrkadle ze mi zislo z bruska, ale to asi len preto lebo som sa velmi zle stravovala cez weekend..nie som na to hrda... inac tu je zaujimavy clanok o vode aj ked si myslim ze niektore veci su tam priliz extremne aby boli pravdou http://clanky.regeneracnecentrum.sk/2012/06/sok...
inac keby ste niektora nepoznali tento recept na bananove palacinky http://varecha.pravda.sk/recepty/bananove-palac... ja idem robit cez weekend, na kokosovom oleji 🙂))
Baby poraďte mi dáku dobrú diétu.
@pavlina51 ahoj 🙂. Dobre diety neexistuju! Maju kratkodoby efekt - kila sa vratia spat a organizmu len uskodia. Ak chces schudnut, skus papat 5-6 x do dna mensie porcie. Prevladat by mala zelenina, ovocie len do obeda, bielkoviny... Vynechat sladkosti, sladenne napoje, vyprazane jedla atd. A pit veeeela vody, bylinne caje. A k tomu samozrejme pridat nejaku fyzicku aktivitu - nakopne sa metabolizmus a telo aj krajsie vyzera 😉 Taketo chudnutie trva sice dlhsie, ale ma dlhodoby efekt 🙂 je to zmena zivotneho stylu 🙂 Mne tu zienky v skupine velmi pomohli, ak budes mat oatzky, napis, urcite sa dockas odpovede a co je dolezite, aj podpory 🙂
@kamienka nie neprisla :( neviem co sa deje ze mi nechodia fotkyy,vsetky co prisli som do albumu dala,skusim pomazat stare maily ze ci nemam preplnenu schranku...
@manzelka123 tak som skusila poslat na ten azet teraz
@manzelka123 skus mi poslat mailovu adresu este raz ;)
@majuszka87 - jasne,ze nie jedno ake potraviny, hlavne nejest vyprazane,tucne jedla a presne ako pise @aknelka 85, vela zeleniny, ovoccie, a na vecer len bielkoviny al. zelenini a vela pit. Pitny rezim je mj problem. Presne pridat fyzicku aktivitu, ja chodim 3 krat tyzdenne cvicit,niekedy aj 4 krat tyzdene, bavi ma a dodava pozitivnu energiu. Ziadne diety nemaju dlhodoby efekt, ked zacnes normalne papat priberies.
@kamienka na azet prislo,uz som aj dala do albumu 🙂
No baby ja som dnes hrozna, zase jem piate cez deviate a to ani na zumbu nejdem vecer, lebo dnes nie je 😒 musim si aspon sama zacvicit. Inak uz iba 2 dniiii!
@ciarka no tak veľa ovocia a yeleniny,..myslím že môj problem bude práve v tom,..a také zemiaky a ryžu môžem v pohode?
@lussy461 Ahoj, mne sa stalo to isté, prišla som o bábätko kvôli štítnej žľaze neliečenej. Potom prišlo priberanie a liečba. Potom som však zistila, že to priberanie bolo iba kvôli psychike. Keď sa mi upravila štítna tak som otehotnela a porodila dievčatko. Teraz má tri roky. Vypapala som sa na 82 kg pri výške 167 cm. Keď som sa zaťala a ubrala z porcií a prestala večerať, napriek tomu že som jedla všetko iba menej som schudla 12 kg za pol roka. Teraz udržujem. Držím palčeky 🙂 . Aj keď mať 60 kg ako ty , to by som brala 🙂
@bombulka200 Super, je to vidno. Pochváľ a daj popis, koľko si zhodila a koľko teraz vážiš 🙂
@bombulka200 - super vizeras a kolko teraz vazis a merias? kolko si schudla?
@prekvapenie
@ciarka tak ked som šla rodit v júni 2013 som mala 86kg ... fotka s červenou bluzkou 77kg a dalšie dve fotky v modrych legínach 71,5kg... ale este pokračujem dalej .. chcem aspon tych 60kg .. alebo este lepsie by bolo tych 55kg
@bombulka200 No super, len chválim 🙂 🙂 .Akú máš výšku?A čo všetko preto robíš, že si tak úspešná a darí sa ti bojovať s kilami?
@jaruska6 ja som nízka, 159cm 😀 .. upravila som stravu a cvičím s Jillian a chodímn a prechádzky a tak nejak sa to rozbehlo 🙂
caute baby, no tak zajtra zacina prve meranie, sa mi do neho nechce, lebo sa mi posledne 2 dni nedari 😒 ale tak aspon sa budem pred vami hanbit a mozno ma to nakopne...
@manzelka123 @danuska24 @pena33 @hranolka22 @jaruska6 @ciarka @sylvasik @vanesa123 @zuul @lusika02 @aknelka85
pripravila som harok v tabulke kde si mozete zapisat nove miery 🙂 vpisujte do tych zltych buniek, ubytky sa vam vypocitaju automaticky, pripadne mozte miery poslat mne a ja to tam doplnim. Tesim sa na vase uspechy, kazdy cm a kazde kg sa pocita 😉
@bombulka200 nechces sa pridat do tabulky aby si nas namotivovala? 😉
pripominam, ze link na tabulku je na strane 7
@kamienka môžem sa pridať len sa musím poriadne zmerať lebo naposledy čo som tu dávala miery čo mám v albume tak pás som zle merala 😀 ... takze odmeriam poriadne a potom pridám 😀

@manzelka123 a moja fotka ti prisla? lebo ju este nevidim v tvojom albume 😉