Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@bombulka200 tak sa ak chces rovno zajtra zmeraj a zapis si miery do harku 25.10 a do toho prveho harku si zapis iba povodnu vahu, pripadne miery, ktore si mala vtedy zmerane dobre
@prekvapenie uz som písala vyššie, ze ano som maličká 159 cm 😀
@bombulka200 - tak to som podobne s vahou a vyskou ako ty. Ja meriam 162cm, po porode som dala dolu 4kg, mala som 79kg,ked som sla rodit a domov som prisla so 74kg,potom som schudla na 71kg a teraz na 67,5kg a chcem presne ako ty vysnivanu vahu 55kg. Cize mam co robit. A ked mozes popis mi co papavas cez den.
@bombulka200 Vidíš, ale fakt super, držím palce 🙂 😉 .A aká je cieľová hmotnosť pre teba?
@aknelka85 ahoj 😉 ano je to lepsie na obed budem volat ako dopadla krv ci sa nieco ukaze ale dr. mi vravela, ze to vidi na vycerpanost a unavu ja si tiez myslim. Stale sa mi toci hlava ale uz nie tak zistila som ze nemozem triast hlavou vtedy je to kolotoooc tak uz s babami tak neblbnem 😅 spatne mi je stale ale aj to uz pomenej tak snad sa to utrasie
Doplnovala som tu tabulku som myslela ze nic z toho lebo zeriem jedna radost co pride a kedy pride pod ruku... ale co to slo dole len uz som bola na 62 a zase je to 63kg ☹ ale prestala som sa kontrolovat jem aj po 17:00 a vooobec necvicim...musim sa polepsit 😉
@lusika02 fu, som rada, ze ti je lepsie. stale som na teba myslela. Verim, ze aj vysledky z krvi budes mat dobre 🙂 Teraz sa setri, ak mozes a urcite, si nerob tazku hlavu z toho, ze mas kilo navyse. Co tam po kilach, hlavne je, aby si bola zdrava 🙂 a ked budes fit, tak opat nabehnes na svoj rezim a kilecka pojdu dole 🙂 Drzkaj sa, vela sily ti posielam 🙂
Kocky? co budete obedovat, mne sa vari zeleninovy vyvar 🙂 a druhe jedlo este neviem 🙂 ale milemu idem robit asi palacinky a placky zemiakove...ale este stale uvazujem ze to vzdam :D lebo potom by som do toho len chodila.
@jaruska6 tak aspon tých 60kg skromnejšie ,,, ale najlepšie by bolo 55 😀
@ciarka no pečivo celozrnne ale to iba ráno .. jem o polovicu menšie porcie ako predtým 😀 a biele mäso, tuniaka si zvyknem dat ..vela syrov, jogurtov a mlieko pijem ... a tak viacmenej vsekto ale s mierou a varim si len na olivovom oleji a sladkosti som obmeedzila .. mám kupenu horku čokoládu a v prípade ze mi chýba niečo sladke tak si dám trošku z čokolády a pijem nesladene čaje a minerálku a čistu vodu s citronom .. asopn 2L denne si dávam ..
@aknelka85
@ciarka
@kamienka jeeeeej dakujem baby ste zlate, ze ste na mna mysleliii 😉 no volala som dr. a vseeetko tip top len mi zdoraznovala, ze musim oddychovat ci sa mi to paci, alebo nie lebo ze toto je uz kolaps z unavy 😒 vycerpanost si berie svoju dan, no ale co narobim deti budem mat stale pri sebe starat sa treba, nuz dako bolo dako bude 😉 Jasne ze zdravie je na 1 mieste sak mam nejaku zodpovednost za tie moje papulky tak budem robit co sa da aby som to moje telo nejako restartla.
No a inak ta tabulka ked som to dnes vyplnovala ma dooobre nastartovala 😉 super napad @kamienka 🙂 pride muzo domov tak odfotime este aj ked zmena neviem ci oproti minule bude sice som brusakovala, ale posledne dni totalny vypadok, ale to fakt nebolo sil. Dospim dako a 25.11. duuufam bude lepsi pokrok 😉
@lusika02 Ahoj, takže veľa oddychovať, veľa vitamínov, aj keď pri detičkách to moc nejde, ale aspoň večer si ísť s nimi ľahnúť a uvidíš, aké blahodárne účinky to bude mať , nebude ťa večer pokúšať maškrtiť, oddýchneš si, aj možno kg ľahšie pôjdu dole.
Keďže aj ja som odpadla, a lekárka mi povedala, že nemám dobrý krvný obraz a som anemická(samozrejme nič stašné to nie je), ale vraj kolaps z preťaženia, vyčerpania a to ja mám len jedného drobca, aj keď momentálne prežívame ťažké obdobie a aj v práci mám toho vyše hlavy, ale zas mne jediný oddych vychádza takto večer a povedala som si, že aspoň 3 krá do týždňa to absolvujem, lebo v štandardnom režime sa skôr ako pred 23.00 do postele nedostanem a vstávam 05.30, nervy v práci, doma a potom takto.
Takže prajem pekný víkend a do oddychovania! 🙂 🙂 🙂
@bombulka200 Ale ide ti to úžasne, aj super odhodlanie z teba cítiť 🙂 😉 🙂
@jaruska6 dakujem pekne 🙂 ale ver ze aj pre mna je to častokrát ťazke .. mám rada dobre jedlo 😀 hlavne ked manzelovi varím klasicke jedla vyprázane atd 😀
@bombulka200 Tak to poznám, ja dakedy tiež neodolám, ale dám si jednu dve lyžičky a dosť 🙂 🙂 🙂 🙂
@jaruska6 ja tiež ked tak len jedno sústo ochutnám a viac nie 😀
jeeej no super tabulka,len dnes sa uz nebudem merat az zajtra snad ..no ale od zajtra zacinam druhy pokus..jak sme zacali chudnut tak nazaciatku mi to islo dobre,potom som trosku polavila az som uplne prestala a naspat som pribrala :/ tak zajtra este ideme na jednu oslavu,myslim ze neodolam,no v nedelu idem odznova :P
udaje v tabulke doplnene ;)
ziadna slava, ale co uz. inac vcera som bola asi po sto rokoch na spinning, a vydrzala som makat hodinu vkuse, 25 km :D
Ahojte kocky, mozem sa pridat?Predtym som bola so starym nickom v sukromke na chudnutie, dlho som tam uz nebola a uz to tam aj pomaly tichne.Tak som sa zaregistr.po novom a idem odznova.Beriete mna k sebe?
@jaruska6 Ahoj Jarus, to som ja miraska333, mam novy nick.Ty uz nie si s babami v sukromke?Daj echo, je to vecnost, cosom tu nebola.Ako sa dari?
@manzelka123 Presne tak moja treba začať, však cieľ máš pekný a podstatné je chcieť.A keď poľavíš, napíš sme tu na podporu jedna druhej.Ja som tiež včera večer o 22.00 zjedla kúsok pizze a o takomto čase len pijem vodu.Taká som bola napálená na seba.Dnes sme boli pozerať byty(plánujeme sa presťahovať), tak zas som jedla kadejako.Ale musím sa znova skonsolidovať.Takže tiež držím palce!
@mischena333 Super budem sa tešiť, keď sa pridáš.Mne sa do dovolenky podarilo schudnúť a ptom som to 2 mesiace totálne zanedbala, ale podarilo sa mi to ukontrolovať a začala som pekne znova, pochopila som, že treba papať aj so sladkostí, príp.iných štandardných jedál aspoň po troške,možno budem chudnúť pomalšie, ale potrebujem to trvalo, bez jojo efektu 🙂 Ako sa máš ty, čo máš nové?
@jaruska6 Jarusko moja rec. treba zo vsetkeho.Ziadne brut.zakazy, my sme si vzdy v temto rozumeli, ze jo? 😎 Ja sa mam fajn, chcem este 5kilo sadla roztopit a budem ok.Aj ked uz to je pekne zredukovane celkom, nosim hromadu "starych" rifli, pokupila sem aj dost novych veci, za odmenu.Teraz su v Rakusku, tam sem to unas po 2mesiacoch zabalila.A rada.Teraz su spokojna.
Ty sa teda pochval, su zvedava.
@bombulka200 Aj ja to väčšinou v pohode zvládam, ale taká som napálená na seba včera o 22.00 si muž robil pizzu a zjedla som jeden kúsok, no neodolala som ☹ 😒 .Takto neskoro som nejedla ani nepamätám kedy, iba mám z toho nervy 😢 😖 😠
@mischena333 vitaj a vela šťastia v chudnutí 😵
@jaruska6 tak take stavy poznám ze občas si niečo dám a potom mám z toho výčitky že či mi to fakt trebalo 😀 ale to len sem tam .. inak to zvládam celkom fajn už som si tak nejako navykla na ten režim aj zdtravu stravu aj menšie porcie a stačí mi to 🙂

@bombulka200 ´Dakujem za odpoveď, ešte sa chcem spýtať koľko meriaš, na tej fotke vyzeráš maličká 😉