icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

mischena333
27. okt 2013

@veverina Jo, ja mat take krasne huste vlasy, veru Bohu by som ich nestrihala tolko. 😒 😒 ☹

m.a.r.t.i.n.a
27. okt 2013

@veverina Taká škodaaaaa 😨 🙂

mischena333
27. okt 2013

@m.a.r.t.i.n.a Moja mila to poznam, sladkosti.Ja sem kedysi dokazala zezrat polovicu velkej, tej dvojfarebnej nutele naraz!Citala som, ze ked je brutalna chut na sladke, telu chybaju najake ine latky, cukr stopro ne.My ich nedodame, zase sahneme po sladkom.Latky stale chybaju, my zas zhltneme tam tycinku,tam coko, tam zakusek a tak dokola.
Mne strasne pomohlo zaradit viac ovocia, hlavne banany, vim, vela cukru, ale prirodneho plus je tam tusim horcik al.draslik?No snad aj oboje.A hlavne mi pomohli tabletky chromu za par supov z lekarne.Nie tie predrazene, ale obyc.verzia.Mohla sem jit okolo cukrarne a zadne vzuso, zadna tuha po sladkem.To som hola na seba hrda, lebo cukr a tuk zo sladk.sa tak rychlo usaduje, po sladkem rychlo vyhladne, tak sa zas dzgame.Su to zbytoc.kalorie, aj ked rada si aj dnes sladke dam.Ale nie 4tycinky naraz, staci jedna a poradna.Mozog sa ukludni, cukor bol dodany, staci.Ziadne fest zakazy.To je nanic.Aj ked to ide pomalsi dolu, ale nadlho a bez odopierania.Vim, ze bych cely zivot nevydrzala bez sladkosti 😲 Tak preto tak.A je to pravda, sak to mam vyskusane, namna funguje.

mischena333
27. okt 2013

@m.a.r.t.i.n.a A co sa toho slavnostneho obedu tyka, sak ranajky a obed maju byt najvydatnejsie jedlo dna.Takze potom prajem dobru chut a super oslavu.To neni zadny problem.Obcas si dam aj slavnostnu veceru a nic sa nedeje.Dalsi den trochu uberiem alebo jem zdravsie. 😵

aknelka85
27. okt 2013

@m.a.r.t.i.n.a @mischena333 @veverina Ahojte zienky 😉 vitajte medzi nami 🙂 Tato tema je fajn, dievcata mi dost pomohli 🙂 S podporou sa chudne lahsie 🙂 Inak, co sa tyka sladkosti, tiez som si ich nedokazala odopriet. Teraz to robim tak, ze na ranajky si dam jogurt, vacsinou s vlockami a jablko alebo banan. Na desiatu tiez ovocie a sladkosti mi akosi prestali chybat 🙂. Tak skuste aj vy do jedalnicka zakomponovat viac ovocia, ale iba do obeda a mozno vas tiez chut na sladke prejde 🙂 A samozrejme, veeeeeela vody 🙂 Drzte sa dievcata! 🙂

mischena333
27. okt 2013

@aknelka85 Ahoj, mas pravdu.Tema je fest super.Ano, vsetko sa da nahradit, to ovocie doobeda, jetotak.Nekde som citala, ze po 17.hod by sa vobec nemali jest jedla s obsahom sacharidov.Potom sa lahsie ulozia do rezervy v podobe tuku.Ze by sa mala jest zelenina, alebo bielkovinove jedla, alebo to skombinovat.Bielkoviny sa travia dlho, tada dlhsie zasytia a chrania pri chudnuti pred stratou svaloviny.

aknelka85
27. okt 2013

@mischena333 dobre info si si precitala 🙂 presne ako pises, tak by to malo byt 🙂 k tomu cvicenie a vysnivana postava nie je nerealna 🙂

mischena333
27. okt 2013

@aknelka85 Obcas si kupim Muscle&Fitness, su tam supr rady odbornikov.Ja si citam taketo a muj drahy zas prehleda kulturisto a novinky v proteinoch atak.Je to drahsi casopis, zato zadne kecy do luftu a zadne nezmyslne diety.Dokonca mam jednu zensku na plagate na skrini, ma super postavu, tak to ma motivuje cvicit. 😀 Ked som nahodou hnila alebo mi nesedia gate.

aknelka85
27. okt 2013

@mischena333 🙂 🙂 🙂 vidim, ze chudnutie a zdravy zivotny styl beries poctivo 🙂. Super! Len tak dalej 🙂 S tym plagatom si ma dostala 🙂 ja by som si mala dat na chladnicku moju fotku, aby ma to odradilo od obcasnych nocnych najazdov 🙂

mischena333
27. okt 2013

@aknelka85 Tak jeto tak, zmena ziv.stylu + zdravy pohyb = 100%uspechu. Jo, ten plagat je fajn. 🙂 Ale to stu fotku na lednicku, taky dobry napad.Akurat uz nerobim dlho najezdy na lednicku.Ale keby nahodou, dobre to tam mat, aspon toho tolko nepojem 🙂

danuska24
27. okt 2013

@jaruska6 tak v tom Ti asi velmi neporadim, jedine ze mozno pojdes raz a vyskusas ako zareaguje tvoje telo.

manzelka123
autor
27. okt 2013

@kamienka ahoj ,pridas mi miery do tabulky,bo teraz neviem kde to zadat :P diik cize vyska stale rovnaka :P hmotnost 67kg prsia 91cm pas 80cm boky 99cm a stehno 58cm merane teraz 🙂

milka0209
27. okt 2013

ahojte babenky obdivuj a chcela by som sa pridať po pôrode som dosť nabrala a neda sa mi to akosi zhodiť meriam 170cm a vážim 90kg hambím sa za to a chcem s tým niečo urobiť chcela by som schudnúť aspoň 20kg

kamienka
27. okt 2013

@manzelka123 pridala som, inak link je na strane 7. Super sa ti podarilo schudnut, gratulujem. 2 kg a 6 cm na pase paradicka 😉 Myslim, ze vedies 😀

kamienka
27. okt 2013

@milka0209 Ahoj, budeme radi ked sa pridas🙂 ja som na tom podobne, ale ja som najviac nabrala po prvom potrate neviem ci to bolo psychicke, ci hormonalne ale vypapala som sa zo 62kg pri 168cm (moja stabilna vaha od strednej skoly az po svadbu pred 4 rokmi) na 77kg a potom som uspesne otehotnela. Pred porodom 92kg (az sa to hanbim napisat) po porode 84 a odvtedy sa raz s mensim raz s vacsim uspechom snazim dat to dole, teraz som na 79 a do vianoc by som sa chcela dostat aspon na 75. Ja este kojim, takze viac ako dva kg mesacne by som ani velmi nemala ist dole. Budem rada ak budes bojovat s nami. Pridaj svoje miery do tabulky, ktorej link najdes na strane 7 a zacni🙂 najblizsie sa budeme merat 25.11

manzelka123
autor
27. okt 2013

@kamienka dakujem..no necitim sa velmi schudnuta..ono vela zrobi ci prave v danej chvili pri merani si naduta ci nie,najedena a pod...aaaa dalsia vec je ze ja som zacala od zaciatku..niekto sa pridal az neskor,taze urcite nevediem..noo ale musim povedat ze nato ze som skoro vobec neupravila stravu len na zaciatku,a potom som uz jedla vsetko len sladkosti uz nie v takej miere a vecere uz nie take tucne pred spanim,tak som rada ze to je aspon tak ako je..ale dalsi mesiac to musim uz vydrzat a ist naplno 🙂

mischena333
27. okt 2013

@milka0209 Ahoj, vela stastia. prve kilecka pojdu dost rychlo dole.Mas plus uz za odhodlanie nieco zmenit. 🙂

ivia123
27. okt 2013

ahojte žienky pridam sa k vám.Moja vyška169cm,vaha 63kg.Som mamička 2 detičiek a pri druhom tehotenstve som pribrala cez 35 kg a to uplne važne!!! Potrebujem schudnuť ešte 4-5 kg.V lete som aj schudla ,ale jojo efekt sa vratil.Tak začinam odznova.Necvičim len sa zdravo stravujem.Rano šalka parad.šťavy.Desiata vločky s jogurtom ,obed polievka,ryža mäso,šalat.večer tuniak.Pijem žihľavovy ,harmančekovy,zeleny čaj,vodu.Poraďte aj vy!!! 🙂

mischena333
27. okt 2013

@ivia123 To si dobra, ked uz len 4-5kilo.A jak si dala tie ostatne dole? 😉

ivia123
27. okt 2013

@mischena333 neuveriš ,s manželom mame spoločnych priateľov. Znamy prišiel moju polovičku vyzdvihnuť cvičiť -chodia do fitka.A keď odchadzali znamy povedal jednu vetu,ktorá mi zvoni v ušiach ešte aj teraz.VEĎ MUSI NIEKTO PREZENTOVAŤ RODINU.Jeho manželka tiež silnejšia oni vymakane športove tela.Behaju na bicykloch po kopcoch .A my dojčiace matky doma .Takže bola zmena ockovia kočikovali a maminky sa skrašľovali.A teraz sme ich BOHYNE 🙂

mischena333
27. okt 2013

@ivia123 Wau, kdo si jak zaridi, tak ma, ze?Super, nech zije emancipacia. 😉

mischena333
27. okt 2013

@ivia123 Teda ale to stou reprezentaciu bolo huste 😢

veverina
27. okt 2013

@m.a.r.t.i.n.a alee,mne rychlo rastu a preto som sa aj ostrihala,lebo mne sa zda,ze sa mi nehodia,ked so, teraz taka sirsia 😀 mam pekne mikado a ked schudnem aj vlasy necham rast 🙂

mischena333
27. okt 2013

Kde ste vsetky?Cvicite, alebo rodinne vylety? 🙂

jaruska6
27. okt 2013

@danuska24 Ďakujem, už som bola včera a tie kríže cítim, no neviem zvážim 😖 ☹

jaruska6
27. okt 2013

@mischena333 Cvičíme, ako inak 🙂 😉

milka0209
27. okt 2013

@kamienka ja tiez ešte kojim a čo robiš ked si schudla