Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@milka0209 Ako mate?Mas, tu si tykame 😀 Tip, no tip, diet je plno, ale ja ich neuznavam.Podla mna su to len take kratkodobe jednorazovky.Da sa tym hodne pokazit, spomalit metabolizmus, jojo efekty atd.Sak sa pytaj na co chces, co vieme, ti povieme 😀
@mischena333 Tak to ťa moja asi sklamem cvičím Jillien minim 3-4 krát do týždňa.Jasné, že ju mám na PC stiahnutú, ale dnes som si mákla cca pred 20 min.som vybehla zo spršky, spotená som bola ako myš.Ale je to fajn. 🙂
@jaruska6 Robim si prdel 🤐 Sak mna poznas.Tak Jillian, musim sa o tom informovat trochu, nieco som cula, ale mno otom nevim.Jake to je cvicenie?
Je to súbor cvičení, na spevnenie tela, keď chudneš.Pozri do témy "chudneme s Jillien Michaels", tam je o tom popísané do úplného bludu.Je viac typov cvičení od nej.Malo by sa to cvičiť každý deň, keď som sa zaprela mesiac som to zvládla a cvičila každý deň.Kedže nestíham snažím sa aspoň 3-4 do týždňa.
@jaruska6 Ty si dobra, ja tu pisem a potom cumim, nadomnou je to iste od teba 😎
No vidíš prepojené duše sme 🙂 😉
@jaruska6 Dikes, mrknu sa, sice mam moje osvedcene, ale proc neskusit nove? 😉
@jaruska6 Ha, to proto, lebo sem dneska vlezla do jednej duchovnej temy 😕 Abrakadabra carymaryfuk a som ako prut. 😵
Baby, ja som sa este nezmerala, som prestahovana a nemam este vahu 🙂 ale snazim sa pekne papat, na veceru som mala caprese..mnamka mnamkova! 🙂)))
@mischena333 Však daj tip aj na osvedčené, rada sa nechám inšpirovať 🙂
@jaruska6 Tak domaca klasika, stepper, rotana, mam este zavazia z oriflamu na nohy, nech si maknu mrchy prerostle, a tak normalne na podlozke.Dvihat rit zo zeme, nohy, pisat nohami v lufte, postojacky na ten spek je dobre sa okoby doboku za niecim natahovat, urobila by som vam video, ale postali by ste sa vsetky zomna 😀
zajtra zumba,utorok plavanie,streda 1,5 hod.spinning,stvrtok zumba,tak snad sa aj piatku dozijem. 😀 Dnes 1,5 hod prechadzka s hafanom.
a dufam ze tento mesiac bude lepsi, lebo minuly mesiac ziadna slava. ale aj tak relativna spokojnost,ved taku vahu som mala naposledy pred 4 rokmi. od juna - 10 kg,tak to beriem tak,ze radsej pomalsie ale uz navzdy. 🙂
@danuska24 Wau, super saty a pekne nohy 😉
@milka0209 no sklamem ta rychlo to nepojde. Ja som vlastne doteraz nikdy nechudla, takze je to pre mna nieco nove. Niekedy v maji som sa na seba uz nemohla pozerat (najma ked som videla fotky z maleho krstin🙂), dietovat som moc nemohla kedze misko bol plne kojeny a kila same dole nesli (ako tvrdi vela kojacich maminiek) a to som dokonca chodila na dlhe prechadzky a vobec som sa neprejedala. Tak som presla na zdravsie alternativy v strave (tmava ryza, vela zeleniny, peciem domaci celozrnny chlebik) a vecer som jedla uz len zeleninu, masko, ryby ... a hlavne som sa stravovala pravidelne a v mensich porciach, tak som za 2 mesiace schudla asi 4 kg, potom v lete som sa na to vykaslala, akoze jedla som zdravo ale nie velmi pravidelne, nic som sice nepribrala spat ale ani neschudla. Teraz uz maly popapa dost prikrmov a nie je tak zavisly od mliecka, tak som sa zase nastartovala, zacala chodit na zumbu a hlavne vecer jem opat iba lahke vecere. U mna to ci vaha ide dole velmi zavisi od toho, co jem vecer 😀 no viac ti asi neporadim, ale urcite sa priprav na beh na dlhu trat a vraj ked sa chudne prudko, tak sa toxiny uvolnuju do mlieka, takze ziadne prudke chudnutie pre teba nebude dobre.
@milka0209 Mne teda velmi pomohlo zvysit pohyb a menej jest.Vsetko, ale menej.Obmedzila som ale hlavne sladkosti a tucne salamy.Vyprazane a takove podobne lahudky iba na obed maximalne.Vraj fest pomaha v chudnuti pit jablcny ocot vo vlaznej vode nalacno.Vecer, ked mna nahodou prepadel velky hlad, tak som si dala kysleho mlieka, perfektne zasyti a je plne bielkovin.Jak ty pises, dlhe prechadzky, to sa spali vela kalorii.Je lepsie chudnut pomaly a natrvalo, nez narazovo, vela v kratkej dobe. 😉
@zuul Kde chces este schudnut?Sak mas dokonalu postavu.Take brucho mat, len to neprezen. 😖
@mischena333 Však sprav, mne by sa to nenormálne páčilo.Myslím si, že by sa stalo hitovkou tejto skupiny a isto by sme sa pri ňom super rozhýbali 🙂 😉
@jaruska6 Kristova noho, hned mna zlcnik od smichu rozbolel.Este by ste ma pichli na youtube, to by bolo zhliadnuti.Jarusko, ty perlis. 😀
Este sa tu v krcoch zvijam pri tej predstave.Hlavne kebysom vam poslala video, jak lezim v posteli s chipsami a cumim na dvd jak cvicia zumbu.To by byl hit.Ja sa postim vazne Jarus. 😎 😀
Ahojte 🙂 ja som ešte len študentka.. strašne chcem schudnúť a aj vždy schudnem. ale potom to naberiem späť.. Momentálne je to ešte horšie.. Ráno neviem čo jedávať. Áno mám dve tri zdravé varianty raňajok, ale nechutí mi jesť stále to isté a nemám na to fantáziu.. Potom idem do školy a tam to je úplne najhoršie, lebo čo na desiatu? To čo som mala na raňajky? To určite nie. Niečo iné? Ale čo? Väčšinou mávam celozrnnú kaiserku, ale toho mám tiež už po krk, stále dookola to isté.. V škole som väčšinou do pol tretej a to je strašne dlho..Idem sa domov naobedovať a zas letím do brigády.. A tam zas neviem čo jesť.. A najhoršie je keď prídem domov večer a som hladná a čo potom? Jesť-nejesť? A čo jesť? Zeleninu? Po nej samej som ešte hladnejšia to radšej nič..
Toto všetko mi robí strašné problémy.. A okrem toho nemám ani čas na cvičenie, vážne som rada keď mám voľný čas na seba a priateľa..
Neviem ako sa dostať do mojej vytúženej formy, ale každým dňom priberám, za posledné dva roky som pribrala skoro 20 kg. Pri pohľade do zrkadla plačem.. a najhoršie je to, že vážne neviem ako to spraviť. 😢
@niikoletka Na strednej som mala stymto problem aj ja.Ranajky nic, desiata 20deko salamu a 6rozkov, obed- aj dva (ked niekto nechcel..)co ponukala skolska jidelna, doma zas futrovat a kila isli hore, sebavedomie dole.Ale to som odbocila.Na ranajky v podstate hocico, ale v redukcnom rezime predsa inak.Napr.muesli v jogurte, rozne pomazanky na pecivko, bud celozrnne alebo "prifarbene"tmave (to je odrb, citala som, teda vo vacsine pripadov), k tomu rajcak, papriku, hocico zo zeleniny (naplnis krasne zaludok).Ved tych variant co jest je neskutocne vela.Z mojich ranajok si priklad neber (kafe, cigareta).Potom normal.Nikto mi nepiste, viem, ze som kandidat na vredy.
Syr tofu je v pohode, na minime oleja oprazit, sojove masko, platky, rezanceky, pripravis si jak maso (pridavam do gulasa, nech ho je viac).Jaj, moznosti je vela.Hlavne dat doporiadku psychiku, to je tiez zaklad.S priatelom vela chodit von, alebo sexovat.Aj to je vydaj.Vela pit.Tu sa dozvies vela, je to supr tema, co holky maju. 😀
@niikoletka Mam ten isty problem..nemam cas sa poriadne casto stravovat.. a tiez neviem co papat..ja som este aj na intraku, takze viac menej je zaklad pecivo :/ ale tak snazim sa no, vela pijem a zelenina ovocie...len varene jedlo mi chyba.
@prekvapenie ahoj, tak uz my vraveli ze to moze byt psychika a asi aj bola 🙂 teraz sa liecin a uz aj chudnem 🙂 schdla som na 58kg a ani neviem ako 🙂 dakujem pekne za drzanie palcekob, dufam, ze sa uz podari 🙂
@mischena333 Čoby, však dobrá nálada pri chudnutí je nadovšetko, keby som bola napálená pozriem videjko 🙂 , posmejem sa a chudnem ďalej, bola by si mediálna celebrita 🙂 😉 😀 😀 😀

@milka0209 Ahojky, ja diéty neuznávam, nevydrží ich človek držať celý život a kg v podobe jojo efektu sa ti hneď nazbierajú.Skôr zvážiť trvalú úpravu jedálnička s množstvom zeleniny, menšie porcie viac krát za deň, obmedziť sladké a zvýšiť pohyb,Kludne aj s kočíkom rýchla chôdza, nie je nič lepšie na kondičku, zrýchlenie metabolizmu.Držím palce. 🙂