Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
Tak ja dnes na raňajky celozrnná kaiserka zo včera (keď mám chuť na tmavé kysnuté pečivo-kaiserka, grah. rožok, atď..., tak zásadne z predchádzajúceho dňa, nie čerstvé) so šunkou a paprikou.
Desiata bude jabĺčko, obed nejaký šalát s mäskom - uvidím, čo si objednám, som totiž v práci a na obedy chodíme málokedy, skôr si objednávame...
ani jablko sa neodporuca na vecer, ovocie sa odporuca doobeda 😉 . Ja zatial rano vlaknina, ranajky jogurt, teraz na desiatu 1 polystyren a paradajky, obed kuracina a zeleninovy salat, a dalej sa bude improvizovat doma :D
no ja som si teda odložila zeleninovú polievku na olovrant a po zumbe si dam ešte ten koktejl. Na obed sme vybehli so šéfom a dala som si zeleninový šalát s tuniakom a graham. toastami...myslite že môže byť?
@lucijja @danuska24 @erika10 @sipkova22 @fidka79
ahojte 🙂 tak az teraz sa mi podarilo prist trochu za PC .. tak ja som dnes zacala nie prilis tvrdo...ranajky kaiserka s vajickovou natierkou a paradajkou,desiata banan,obed kuracie so zemiackami 🙂 na olovrant neviem co dam,mozno jogurt a vecera asi cottagecheese.. 🙂 len este stale ocakavam fotooo a miery aby sme to mali presne,urobim aj tabulku :P
@manzelka123 miery pošlem, keď prídem z práce sa pomeriam...ale na foto si netruuufam... 😀
@lucijja ale ved mozes byt oblecena,a tvar nemusi byt len aby sme videli pokroky 🙂
baby,napadlo ma ze to mozeme poriesit aj takto,pridam si vas za priatelou,a poslete mi foto a miery na moj mail..a ja zrobim fotolog ktory zverejnim len pre priatelou cize nikto to nebude vidiet len my...nikoho ineho v priateloch nemam 🙂 co vy na to? 🙂 @lucijja @danuska24 @erika10 @sipkova22 @fidka79
@manzelka123 môže byť, odfotím sa teda...ale nestihla som sa včera pomerať... 😀 Takže dneska... 🙂
ja som si včera dodržala čo som si predsavzala, až na to, že u našich som si hodila 3-4 hranolky do úst, aspoň, že boli pečené a nie smažené... čo už, ale večer som bola na zumbe, tak hádam som ich vyskákala.
Dnes raňajky: 2-3 knackebroty s chrenom a kuraciou tlačenkou (tenke platky) a paprikou, na desiatu tu mam hrozno, na obed netusim co si dam, kolegyňa so šéfom chcú ísť na husacie hody, tak hádam si tam vyberiem nejaký šalát alebo niečo diétne. Netuším čo na olovrant, ale ešte tam mám tu čisto zeleninovú polievku tak asi to a na večeru proteín do mlieka... 🙂
Víkend bude krutý, v robote sa mi lepšie stravuje.
aj ja som mala vcera zumbu 🙂 . ranajky-klasika-pohar vlakniny, neskor polystyren s platkom syra a platkom sunky, momentalne ma napadlo ze okrem kavy (a vlakniny 😝 ) som nevypila este ani deco vody, tak to utekam napravit. desiata bude jogurt, na obed mrkvovy salat a k tomu asi nejake maso, a mozno ani nie 🙂 . olovrant z agra si kupujem take somarinky, neviem presne ako sa volaju, su s brusnicami, velke balenie su Vanesky, toto je mensie, je tam 5 kuskov. Na veceru kalerab 😀 😀 😀 😀 😀 , uz som davno nemala. u mna vikend tiez hrozny , clovek by len furt daco do seba pchal :D a tak v praci aspon aky taky rezim 😀 😀 😀
Ahojte, ja nejak nestíham ☹ jem zatiaľ normálne, budem diétovať od pondelka keďže idem v sobotu na svadbu 😀 😀 teraz mám frmoly lebo treba s kadečím pomôcť a všeličo doladiť ale od pondelka sa vám venujem 😉
ahojte,vcera som nestihala prist lebo som bola pratat jeden byt...8hodin vkuse som jej secko drhla lestila...ale vyjedla som pri tom vela cukrikov :( zase som neodolala...ako podla mna som ich spalila jak som makala,ale tym padom som mohla schudnut a som to pokaslala vcera komplet...tak dufam ze dnes sa uz ovladnem..zatial ranajky 4vajicka s paradajkou bez peciva .. jooj tazke to je pre mna,ja sa neviem ovladat ked raz dostanem chut :/
@danuska24 ty sa drzis pekne ,ja keby som zjedla len to co ty ta umrem od hladu :P
@sipkova22 oki,ale od pondelka uz ti nedam pokoj :P
@fidka79 no na veceru dva krajce chleba a chypsy nic moc,musis ubrat :P 🙂
aaaa zatial nemam ziadne foto ani mieryyyy 🙂
Ahojte, kto by mal záujem o súkromnejšie podporovanie pri chudnutí, založila som na fb skupinku, začíname s cvičením... Budem len a len rada, ak sa ku mne pridáte ( stačí poslať svoje fb meno mne do IP a ja Vás pridám) 😀
no takze moje miery - 72,5 kg, brucho 105cm, stehno 65cm....zakričte fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj.... 😀 😀 😀
inak ranajky 3x knackebrot so syrom nizkotucnym, desiata banan, obed tuniak v paradajkovej omacke a varene struky, olovrant zeleninova polievka a vecera proteiiiiin.... 🙂 a veeeeela zeleného caju...
@fidka79 prepac nechcem nejak tlacit a to nebolo adresovane prave tebe,ale vsetkyym ,pretoze nie ze len ty nemas foto ale nikto :D hoc som pisala ze by to nebolo zverejnene len cisto medzi nami v uzamknutom albume,kludne bez tvare a oblecene...ale nikto nic...tak potom to co som pisala v uvode nema celkom zmysel...pretoze mne islo prave o to aby sme sa kontrolovali a tlacili na seba .. 🙂 presne preto lebo ani ja nemam pevnu volu..lenze to ze si len budeme obcas pisat kto co zjedol nepomoze....mne islo prave o to aby sme navzajom videli svoje pokroky ,a ak by ich dakto nemal ,tak aby sme dotycnu vedeli podporit aby to nevzdavala...
ja uz som sa viac krat pripojila k nejakej diskusii o chudnuti ze idem chudnut s vami,a vzdy som to nakoniec nechala tak... :/
ja prave potrebujem aby niekto na mna tlacil,kontroloval...ze priklad o 3tyzdne opat budem musiet ukazat svoju foto,a ked ziaden rozdiel nebude vidno ,tak sa budem hanbit..a to ma dotlaci aby som sa na to nevykaslala..a hladala som niekoho kto by tiez take nieco chcel 🙂 som chcela urobit aj tabulku ,aj album no nemam z coho..no tak uvidime ci z toho nieco bude...ale ja by som uz fakt chcela schudnut a mne by toto pomohlo 🙂
@manzelka123 ved ja som dala foto aj udaje ,tak uz mas minimalne 2 udaje do tabulky 😀 😀 . ja by som navrhovala dalsiu aktualizaciu udajov po mesiaci od zalozenia temy.
@lucijja aha mozno ja som o 12 cm vyssia ako ty,Ja sa drzim pocitania kalorii,1500 kalorii denne,rano pred ranajkami si trosku pocvicim tak 20 minut na steppery alebo na mieste pobezim,potom sa najem (pocitam co zjem okolo 500 kalorii ranajky) potom obed okolo 600-800 kalorii a skora vecera nie neskor ako 3 hodiny pred spanim a nie viac ako 200 kalorii,zalezi kolko som zjedla na obed.Maximum pri diete je u mna 1550 kalorii ale kedze ty si nizsia tebe by aj 1400 kalorii denne stacilo.Mne sa neosvedcili vselijake desiate,olovranty,ked som jedla 5 krat denne tak som nemohla schudnut,lepsie mi vyhovuje 3 krat denne.jem vsetko len male porcie,aj sladkost aj cokoladku si dam,grilovane ci pecene maso so zemiakmi,ryzu vobec nejem pri nej som nechudla.Niekedy si dam na ranajky kolaciky a na obed maso so zeleninou ,niekedy na ranajky lososa udeneho a na obed maso so zemiakmi.Mne to takto vyhovuje,netyram sa a chudnem
@kuwait no inak musim povedat ze aj mne viac vyhovuje jest 3x denne. Len ked vsade vsetci do mna hucia ze 5x minimalne...neviem, ja tiez nie som vzorka na toto. to je cca 6300kJ co za den zjes...to mas super, ja som pri tejto hodnote nechudla... ratala som tiez dva roky...A co si davas na ranajky? to je pre mna taky kamen urazu...

@lucijja urcite nic kaloricke na veceru,vtedy si mozes dat nejake jablko alebo zeleninu,ranajky ti nastartuju metabolizmus a obed ta drzi pri sile pocas dna,preto najkalorickejsie veci zjedz na ranajky a obed,neskor uz len snack.