Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@mischena333 no ja co lutujem...ze som zacala zrat tie podrbane tabletky HAK...a nabrala som pocas 3 rokov 15kg... Z XS/S je teraz L.... :((( vyse pol roka ich nejem a vaha nic... ja by som bola nenormalne stastna keby som aj nejakych 5kg schudla..na zaciatok :( priserne nieco...a ked si pomyslim ze mi vaha taha na 70 z povodnych 55 tak ma ide slak trafit
@mischena333 tak ty si dobre na tom, ked uz chudnes..ja som zatial iba pribrala..v zivote som tolko nevazila, no co uz..daj daku radu..asi ze po 18 hod. nic nejest a jest velmi pravidelne, po malo a nie kaloricke veci? 🙂 ja tu teoriu vcelku ovladam...
@vanesa123 no ja ked som sa snazila schudnut a fakt som menej jedla a ubytok nakoniec ziaden, vzdy som to zabalila..naopak, ked sa mi podarilo pomerne lahko zhodit, ma to pozitivne motivovalo.. no ja ledva zapnem gate, doma sa hned prezliekam do teplakov, aby ma netlacili 🙂 pripadam si ako v 5.mesiaci, ked sa pozriem v zrkadle.. stve ma to nehorazne a neviem sa s tym zmierit, ale na chudnutie treba pohodu a vzdy je daco treba riesit..no asi su to u mna vyhovorky..ked naberie sa tak lahko a chudne tak krvopotne!!!
@mischena333 U mňa naozaj platí iba: NEŽRAŤ 😀 Ja priberám aj pri pohlade na veterník...a čím mám viac rokov, tým je to horšie ☹ Ja ovládam celú teóriu ohľadne zdravého stravovania, chudnutia, cvičenia a pod., mohla by som za tie roky čo to čítam,sledujem aj knihu vydať, len tá prax je horšia...Dodržať to. To treba mať v hlave ! Ja sama musím CHCIEŤ a byť presvedčená, že to robím kvôli sebe...aby som JA bola zdravá, pekná, štíhla, spokojná...
@vanesa123 Takze na uvod, bude to tazke, musis prestat sa zato neznasat, nadavat sama sebe, to je vsetko negativne energia, ta ta blokuje.Nejsom blazen, ale je to tak.Musis sa mat rada, chvalitsa, za malickost.Aj ked to je opravdu tazke.Veeelmi vela veci suvisi s psychikou.Ked nie vsetko.Ja sem pri hak nejak nepribrala a hltala som ju od 18 do predminuleho roka.Nejakych mozno 6kg.Ale nie z hak, ale zo zrania.
Medzitym som sa dala dokopy, az somto trochu prehnala, na 48kg, vypadala som fakt az chorobne.Potom na nejakych 54kg, to uz bolo poznat akeho som pohlavia.No a teraz mam tak 58-59.Ale podla vahy to uz nejak neriesim, ten meter je presny jak svajc.hodinky a gate.
@farmacka Vcil som zjedla deset deko sunky. . .Takze ja tej zasady nejsu, nejest po. .Proste take dve hodky pred spanim najneskor a malo by to byt bielkovinove jedlo.Aby neubudali svaly pri chudnuti a zaroven dobre zasytili na noc.Prevencia pred prepadovkou lednicky.Ale to ja nemavam. 😉
@bombulka200 veru, tiez mlieko a vsetko mliecne lubim 🙂 neviem si to uplne odopriet, ale ved telo potrebuje aj tento material 🙂 🙂 bez masa vydrzim uplne v pohode 🙂 ja by som dokazala zit len na sladkostiach 😅 drzkaj sa, nech ti to ide 😉
@m.a.r.t.i.n.a Presne, pravda.Teoreticky sme tu vsetky odbornicky, to musim uznat, ale v praxi, no, kdo je dneska taky pedant, ze do bodky sa drzi zasad?To by nebolo ono.Na chudnutie je jedno jedine, znizit prijem, zvysit vydaj.To je zakon. 😀 Ale to my tady vieme.
@aknelka85 Ty si ako ja. K životu by mi stačili len sladkosti 🙂
@m.a.r.t.i.n.a chvalim ta! 🙂 si sikulka 🙂 nech sa ti dari aj nadalej 🙂. Ja mam dnes poriadnu svalovicu z vcerajsieho cvicenia 😒 juuuj 😒 idem to trosku rozhybat 🙂 drzkaj sa stale tak pekne! 🙂
@m.a.r.t.i.n.a A stym vekom tiez pravda, uz to neni co zamlada. ☹
@mischena333 aha, tak to ja zasa tak neskoro nezvyknem jest, lebo uz dovtedy toho tolko pojem, ze uz nie som hladna 🙂 ked som bola mladsia, po siestej vecer som uz nic nejedla, aby som si vahu drzala, teraz uz tu sebadisciplinu v sebe nemam, no co, zabijem sa?
@mischena333 a inak mne vsetky kamosky popriberali za poslednych 10 rokov, ja mam uz po 40-tke..tak mozno ozaj aj ten metabolizmus je uz pomalsi..
@m.a.r.t.i.n.a skoda, ze vsetko dobre je bud protizakonne alebo sa z toho pribera... 🙂 ale dnes si sa naozaj pekne drzala, verim, ze ti to pojde aj nadalej 🙂
@farmacka Jasom bola hladna.Inac tiez tak neskoro nejedavam.Normalne.Ale pri chlapovi to je tazke, o 23. sa nadzgava vysmazenym syrom s hranolkami.Samozrejme tatarka ktomu.No a ked to citim v lufte, budem chrupat mrkvu?Tak iba kostnem, ci je dobry 😀 a mam pokoj a som spokojna.Clovek sa ma riadit fyziolog.pocitom hladu, nie ze mam chut, ale ked mam hlad.Co niekedy sa staci napit a prejde.Ked neprejde, byl to hlad. 😉
@mischena333 No to si odhadla..pomaly sa zacinam neznasat :/ a neviem co s tym.... nakupovanie uz nepomaha..lebo hocico si kupim tak v tom vyzeram ako prasa...a najviac ma trapi ze moj priatel sa na mna musi pozerat...ked sme sa dali dokopy tak som vyzerala fajn.... Neviem ako mam proste ubrat. Najviac ma sere to ze som totalne nestastna...strasne ma ovplyvnuje to ze som velka.... hrozne to je..a ked uz na to aj prestanem mysliet ...a napriklad si nieco prcitam so sklonenou hlavou..tak si na to zase spomeniem..lebo mam uz aj druhu bradu a zavadzia mi...ako debil vazne... achjo..asi sa rozrevem :D
@vanesa123 Neblbni, Venusa je stale symbol krasy.Mrkni na J.Lo, Shakiru, Kim Kardashian atd, jak sa hrdo nosia a chlapi ich zeru.Ziadne vychrtliny, ale krev a mleko.Mas tu fotku?Este si uplne nepamatam vsetky mena.
@vanesa123 ja mavam take dve fazy: raz si poviem, ze urcite este zhodim a ked aj nie celych 5-6 kilo, co som nabrala, tak aspon zo tri, ze uz budem krajsia..a inokedy sa zasa zmierujem s tym, ako vyzeram, obzeram na ulici kocky, ze ved su daktore aj tucnejsie a uz nemam 20 🙂 muza si hladat nemusim a moje deti ma maju rovnako radi aj tucnu.. ale skre ma to.. po druhom porode som tiez takto pribrala a casom sa mi podarilo zhodit, no jaka som bola kocka... ale ci sa takeho este dakedy dozijem, no neviem..
ahojky, citam vase komentare a je mi fajn ze nie som sama ktora sa takto citi ako vy...veeeelmi tucna a hnusnaaaaaaaaa ☹ az je mi lepsie 🙂 dakujem
@vanesa123 Mam dobry odhad 😉 Ty sa budes musiet posnazit pozitivne mysliet.Ja som bola natom rovnak, pocitami.Kupila som si pekne veci, ze raz mi stopro budu. . . 🙂 A raz sa stalo u 80%oblecenia skutocnostou.A tesim sa, ked vleziem do toho zbytku.
Proste chod za tym snom, predstavuj si samu seba v niecom, pocom tuzis to uz dlho obliect, uvidis, to je sila podvedomia, sny sa plnia.Vermi, lento chce pozitivne mysliet.Dokazes to, aj jasom to dokazala.A ked nieco nepojde?Ale to chce cas, vsetko ide.Fakt vsetko.Ty mas tu silu vsebe, len ju musis v sebe najst.Aj volu.
@mischena333 hned pridam fotku..akurat hladam v PC
@aknelka85 heh no ja tiez by som dokázala žiť na sladkostiach, uff len ako by som potom vyzerala radšej si to ani nepredstavujem 😀
@mischena333 s tym pitim mas inak velku pravdu, casto je clovek iba smadny, napije sa a je spokojny.. vidim, ze to ovladas dokonale vsetko 🙂 vsak si uz aj schudla..
@farmacka No inac stym metabolizmom mas pravdu, presne po 40, jak zacnu tie nase estrogeny pomaly haprovat, tak sa tym padom zvysuje nachylnost k ukladaniu nadbytocnych kalorii do tuk.buniek.Bola nato aj reklama kedysi, zeny po 40 a nejaky vyz.doplnok cicoto.
@vanesa123 ja preto radšej ziadne sladkosti doma nemám iba horku čokoládu ak ma chytí velká chut, ale dám si iba 3 male kocky 😀
@sasenka2311
@mischena333 s tym pozitivnym myslenim je to ozaj tak..musime sa naladit, aby sme sa citili, akoby sme uz boli fesandy schudnute...a ono to pride...
Baby no jatotu nestiham citat, sak mi zas vypadne sit.Co ja potom budem robit.A dneska tu je tak super zivo.
@mischena333 Joj..zlata si velmi..neviem ako na to...vazne neviem. Aspon keby tam bola nejaka zmena..aspon pomaly...aspon deka dolu :( to je hrozne demotivujuce ze nechudnem vobec..a neviem vobec ako sa uvolnit...mam par moznosti ze preco som pribrala..jedna vec je ze Hak, co je podla mna pravdepodobne...ale zas dalsia vec je ze som isla na vysku pred 3rokmi, a katastrofalne som sa zacala stravovat..nestiham jest..dalsia vec ze som sa dala dokopy s priatelom... a tiez ma vykrmoval... Pred troma rokmi som zjedla viac ako moj ocino..a vies kolko jedia ocinovia :P a hocikedy som jedla poste o 12noce slaninu so zemiakmi a potom isla spat..a proste nic, chuda ako palicka. Pila som sladene napoje...teraz cista voda, celozrnne pecivo, ovocie, zelenina, malokedy sladke....chipsy su moja smrt..ale asi 2 mesiace ani tie...a trt..nic sa proste nehybe :(((

@vanesa123 Tiez som neznasala pohlad na seba a ten mord sa do niecoho narvat.adneska som utahla opasek o dirku.Este mi chybaju tri.Musim sa pochvalit.Trochu.
Ale ktomu odrazu tela v zrkadle, jedno ti napisem, ze to bol podnet, zacat so sebou nieco konecne robit.Ajajaj, to bolo vtedy skusania vtedy, vsetko mozne.Kristove rany, a tych blbosti co som sa dopustila.Ale uz nie som mlada ani sprosta. 😢 🙂