icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

farmacka
30. okt 2013

@mischena333 ja mam este estrogenov dost 🙂 🙂 no nic, treba to brat, ako to je.. trocha sa posnazime, ak to nepojde, kaslat na to..ci?

sasenka2311
30. okt 2013

ja som zacal s dietou od pondelka...zatial sa drzim nooo neviem ako dlho 😀 najhorsie ked pride vikend,,,vtedy to spackam 😕

mischena333
30. okt 2013

@farmacka Ja uz sa tak citim.Sak same komplimenty doma pocuvam, ale to norm.berem s rezervu doma, ale aj vonku od kamosov, tady v praci,minule som bola v lidli, a fest som citila, ze namna nekdo cumi. otocim sa a chlap, no nehledel mi na rit?Ale ne s odporem, tak vtom pripade to potesi.Ale vtedy mnato nejak obtazovalo, nemala som naladu.

farmacka
30. okt 2013

@vanesa123 jest kazde tri hodiny do polosyta a co sa zje neskor vecer, akoby si dvojnasobok zjedla, to mam na sebe odskusane..

farmacka
30. okt 2013

@sasenka2311 ja vydrzim, iba ked vidim vysledky, ze proste ta vaha ide pomaly, ale hned dole a nevracia sa spat..inak som vzdy v koncoch a vzdam to..

mischena333
30. okt 2013

@farmacka Ked sa no to vykasles, teprva to pojde.Zakon schvalnosti, to bolo moje prve chudnutie s takym scenarom.A vlastne aj teraz sa tym nejak nezaoberam, skor to beriem ze uplne s nadhladom.Sak nejde o zivot.
Ale chlapom sa vazne hodne pacia ritnate baby.Je jedno, kolko maju rokov.Fakt jo, citala som statistiku.

farmacka
30. okt 2013

@mischena333 noo, ja ked som schudla pred 5 rokmi, hned som si take mladicke oblecenie nakupila a teda potom som vyzerala na 20.. u mna doma si to nijak nevsimli, ale zasa mne staci, ze to vidim ja.. staci, ked ma teraz nekritizuju, ze som pribrala, to by som asi strielala..

sasenka2311
30. okt 2013

ja som len raz vydrzala a to cvicenim a upravou jedla dat dole 10 kil.. 🙂 aaale teraz si takto nefandim..mam po porode..ale uz 7 mesiacov 😀 a som jak knedla a to bruuucho jemineeeee ☹ mam doma asi 20 rifli a aaani jedne jedine neobleciem 😢

farmacka
30. okt 2013

@mischena333 vsak inak ja vacsinou vsetko beriem tak s nadhladom.. u mna este zabera, ze zaoberat sa niecim, casto doma jem tak dako od nudy, neni co robit? podme sa najest.. 🙂

mischena333
30. okt 2013

@vanesa123 Dobre je, ze si uvedomujes, kde si robila chyby v stravovani.Jako dlho teraz sa snazis schudnut?Ale uprimne.

farmacka
30. okt 2013

@sasenka2311 ale po porode to chvilu trva, lez sa clovek znormalizuje, 7 mesiacov nie je tragedia..zasa zhodit 10 kilo, to si musela mat dobru vydrz..pre mna je aj 5 nepredstavitelnych..

mischena333
30. okt 2013

@farmacka Presne, moja rec.Prepnut kanal v hlave.Funguje.Mne teraz napr.pomaha, ze lozim sem, je to tu super, vzdy sa utrhnem, hlavne tady. . .a nemyslim na jedlo.Inac stou nudou cista pravda.Clovek iba zguna, co by kde zhltel.

sasenka2311
30. okt 2013

ja si tak verim ze take 3 kilecka dam 😒 aaaale ja mam az 70 kiiiil no hroza, des...do 55 je straaaasne daleko, cvicit nemam kedy, moje dieta je postrach Denis 3 :D pri nom nemam cas ist ani na WC 😀 kde to este cvicit.. zaavidim stihlym 😒

farmacka
30. okt 2013

@mischena333 tak sa tu budeme vecer v krizovych hodinach stretavat, ze miesto druhej vecer pokec na MK 🙂

farmacka
30. okt 2013

@sasenka2311 jooooj, pri malom dietati by som chudnut nevedela..nas najmladsi tri roky v noci hrozne spal, inak z toho som to aj pribrala..vtedy by som sa nedavala na chudnutie za nic na svete, lebo nespat a este aj chudnut, uz by som asi vrazdila 🙂 ty zatial len tak pomalicky, nestresuj sa zatial kilami..

mischena333
30. okt 2013

@farmacka To teda ano, je to super odreagov. . .Ale dufam, ze si nebudeme robit chute. . .

mischena333
30. okt 2013

@vanesa123 Kde si?Este hladas?

farmacka
30. okt 2013

@mischena333 no dobre teda, skusim aj ja od zajtra s tym chudnutim, ste ma tu na to namaskrtili.. ziadne sladene vody, malo sladkeho a kalorickych veci, vecer sa neprejedat... len tak pianko, ziadne radikalne diety..som zvedava, kam to dopracujeme 🙂 kocky, drzme sa!!!

mischena333
30. okt 2013

@farmacka Toto je taka skupinova motivacna "terapia"To dame stopro. 😎

mischena333
30. okt 2013

Jo baby, este je dokazane, ze na priberanie ma velky vplyv nedostatok spanku.Telo je dalsi den unavene, preto cloveka nuti hlavne kaloricke jest, aby dobilo baterky. 😉

vanesa123
30. okt 2013

@mischena333 rok uz urcite...

vanesa123
30. okt 2013

@mischena333 tu som...prikladam fotky

farmacka
30. okt 2013

@mischena333 vsak tak som ja pribrala celych 5 kilo, ze maly sa v noci furt tri roky budil.. na chudnutie treba rozhodne pohodu..

mischena333
30. okt 2013

@vanesa123 Teda ale klobuk dole, jasom tak tusim nokdy nevypadala.A to teraz?Ja si myslim, ze to nie je dovod, byt nestastna.Uprimne, podla prispevkov som cakala horsie.Ale som prekvapena.Ake mas teraz miery?Inac, jak sme vyzerali zamladi, tak taku mame sancu zas vyzerat.

mischena333
30. okt 2013

@farmacka Ale 5kilo je brnkacka.To dame, uvidis, v pohode.No, idu Vanoce, tak uvidime.Neminim sa tryznit, ale to bude dobre, verim tomu.Premna je dolezity moj pocit, pocit lahkosti.A tie rifle, ked budu tak perfektne sediet.Jaj jak sa tesim.

vanesa123
30. okt 2013

@mischena333 Na fotke to sive tricko mi dost skryva brucho..a mam ho velke..a hlavne ta druha brada mi vadi velmi... uplne mi to zmenilo tvar. Je to hrozne... vies, ked som bola zvyknuta na to co je v plavkach..a teraz si ani kratke gate neobleciem..idem sa odmerat a potom sa mozno odvazim dat aj inu fotku ked odfotim..kde ma lepsie vidno...hned pridem, idem miery kuknut.

vanesa123
30. okt 2013

prsia-93, driek-84, zadok-100, stehna-59 ....na fotkach pred som mala prsia-90, driek-68, zadok-90 :((

farmacka
30. okt 2013

tak podme do toho..neviem, ci je 5 kilo brnkacka, pre mna by to bol skor celozivotny uspech 🙂 ale na druhej strane, kazde kilo, co by sa zadarilo zhodit, by bolo fajn.. do konca roka akurat dva mesiace, skusime, uvidime, co to spravi..

farmacka
30. okt 2013

@vanesa123 @mischena333 ja zostanem iba pri vazeni, merat sa mi stale nechce, zato vazit sa budem rano nalacno a vecer..ja mam 158 cm, mala som 52 kilo, teraz 57.. aj kompromis 54 by potesil
🙂

mischena333
30. okt 2013

@vanesa123 No tak to niesu ziadne brutalne cifry, si asi hodne osebe aj namyslas.To bude v pohode, a cez ten zadok?Sak ta statistika pise, ze chlapi maju radi od 95-105 alebo esteviac, uz ani nevim presne.Ale tych 95si pamatam.Ty nemas deti, ze?