icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

mischena333
31. okt 2013

@cawes Ja bych take rada, ale mne sa kruti jazyk, iba kedsito rikam v duchu, neto este nahlas.Cisty Madar co sa snazi slovensky 😀

mischena333
31. okt 2013

@cawes Dobre poradila, tam je ten to no, drbla semsa dohlavy, nemozu si spomenut.Neco na b a to pomaha spalovat tuky.Jo, dobry napad.Co tam stoji proboha ananas?

cawes
31. okt 2013

@mischena333 moje miery uz pisat radsej nebudu proste maly sud

cawes
31. okt 2013
mischena333
31. okt 2013

@vanesa123 @farmarka A vy ste kde zduchli?

mischena333
31. okt 2013

@cawes No aspon men nez maso.Tak ich napis mnebiba.Teda no.Uz mi stmavel displej, slepa su ajtak a este toto

cawes
31. okt 2013

@mischena333 no tak to ano ale ja mam rada maso

mischena333
31. okt 2013

No janato nevidim, pujdu spat pomaly.Tak dobru noc,bkdo ste tu zostali. 😉

mischena333
31. okt 2013

@cawes Ja take mnam, zajtra si dame babine rybu a pyre,bja ryby namam rada tak este nevim co ktemu pyre okrem oharka.File mozu,bjo tak to urobim.Dufam ze mi zas nezi obed.

farmacka
31. okt 2013

@cawes ananasovy den? neblbni! z toho budes hrozne hladna... ked si dam trochu ananasu, tak mi to pretravi az az.. casto male porcie, inak normalna strava, ziadne drastaky neodporucam..a mne sa pacis aj taka ako si na tej fotke, si kocka🙂

farmacka
31. okt 2013

@mischena333 odbehla som k inej teme, debatit o MD a pocte deti a uz som sa dako nevedela vratit.. tak zajtra.. 🙂

cawes
31. okt 2013

@farmacka jooooj dakujem ale ja fakt musim schudnut, no ranajky si dam a potom vyskusam ananas a mozes aj kavu 🙂

11nika11
31. okt 2013

Ženy musím sa pochváliť 🙂 za mesiac -3kg..vynechala som sladkosti a pečivo..teším sa ako malá 😉

aknelka85
31. okt 2013

@11nika11 gratulujem 😵 nech sa ti dari aj nadalej 🙂 aj cvicis? Ci len uprava stravy? A v pohode zvladas bez sladkosti? 🙂

aknelka85
31. okt 2013

@cawes si kocka 😉

aknelka85
31. okt 2013

@mischena333 krasne foto 🙂 tam muselo byt radost zit 🙂

mischena333
1. nov 2013

Dobre rano krasky.Som iba cez mobil,zamrzol mi tablet.Tak prajem pekny den

mischena333
1. nov 2013

@11nika11 Super, tiez som citala doporuceni, vynechat sladke a pecivo.Ze ked je tych sacharidov az moc, ukladaju sa.Gratulujem. 😀 Ale bez peciva, testovin, zemiakov a ryze bysom to nevydrzala. 😔

mischena333
1. nov 2013

@aknelka85 No to byla krasa, raj na zemi.Ale tady tie fotky nemozu umiestnovat, sak mna vyskrtnu.Ked to sem nepatri. ☹

mischena333
1. nov 2013

@cawes Dobre rank oale to mas v pohode. ja sem citala, ze dokonca sa odporuca raz za tyzden ovocny den.Je to vraj super detox 😉 .Ale ja bych to mozno no mozno aj ale zvladla.Raz som si, ale to nebolo kvoli chudnutiu, dala detox, tri dni iba o vode.Doporucal to jeden lekar.Ale ze staci jeden.A dalo sa.Prvy den brutal a tie dva lazo plazo,ze v pohode bych pokracovala.Uz som sa vyspala, celo boli jak svina, ale spomela som si, v tom ananase je bromelin, to je ten enzym, okt.som vcera pisala. 😉

mischena333
1. nov 2013

@farmacka Aj to poznam, clovek sa tam uplne zabudne.Tak dobre ranko a som presvedcena, ze si v noci nesklamala samu seba. . .

mischena333
1. nov 2013

@vanesa123 A dufam, ze mrcha zub v noci neotravoval. 😉

mischena333
1. nov 2013

Baby, toto je dnes z rana fotka, ked som si vsimla, ze mi zmizlo brucho.Za tie dni, co sem za vami chodim.Takze je to tak, pri debate na MK nemyslim na jedenie.No a plus par vychytavok k tomu.Ale to som vam tu uz spominala. 😉

mischena333
1. nov 2013

Ok, este to neni vonco, ale dolezite pre mna je, ze sa citim skvele. 😎

farmacka
1. nov 2013

@mischena333 ahoooj, dobre ranko! pocuvaj vsak ti si stihlunka, co chces este chudnut? postavicka ako ta tvoja je mojm cielom! musim sa pochvalit, rano o pol kila menej na vahe, som strasne rada a hlavne motivovana na dnes!!! 🙂

farmacka
1. nov 2013

@cawes no uz len tak kava ta vytrhne.. ja neviem, taketo velke zasahy do stravy nie su dobre ani zdrave, aj ked zrovna ananas ma vela vitaminu C 🙂 predsa potrebujes bielkoviny, inak sa budes citit slaba.. skus casto jest a nie vela a pozor na vecerne jedenie, to by bol cert aby to neslo dole.. ale inak si ozaj velmi pekna baba 🙂

farmacka
1. nov 2013

@cawes a ked mas rada maso, ja totiz tiez, skus maso a k tomu vela zeliny, prilohy len aby sa nepovedalo alebo bez..clovek nie je hladny a vaha ide dolu.. ale pravdaze drzim aj s ananasom palce, ja by som si na taku dietu nikdy netrufla, to by som nevydrzala, tak som zvedava na tvoje pocity.. 😉

vanesa123
1. nov 2013

@farmacka
@mischena333 Baby, vcera vecer prestal boliet...ako klasicky, som zaspala z minuty na minutu... a v noci som sa ani raz nezobudila..teraz ma tiez neboli..tak som rada, ale nebojte, hned pojdem k zubarvy 🙂 a mischena..prevehoa..ty tu co robis v tejto skupine?:D ja by som tiez brala taku postavu 🙂 😅

mischena333
1. nov 2013

@farmacka Ale mam skoro 60kilo pri mojej mini vyske.Aj tychces mat tak 55nie?Chcem sa spytat, nam sa automaticky maze ip?Mam dve strany sprav a fest nemozem nejake najst.To je sila, mam tam c.uctu, co mam zaplatit za nejake knihy.Mna jebne.Vcil budem vyzerat jak nefer zakaznik.Pomoooc 😢 Hod sem tvoje foto.Ale tosa ti zda inac, spravne rifle dokazu zazraky 😀

farmacka
1. nov 2013

@vanesa123 tak to nebude s tym zubom take vazne, potom to tak neponahla a zbytocne som ta strasila 🙂 som rada aj za teba.. 🙂 a vcera si nic nezjedla, takze idealna dieta 😉