Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@vanesa123 mozno to nebude treba tahat, zasa zub si nedaj , ak nebude treba..lokalnu anestezu si mas pravo vypytat u kazdeho zubara, ked sa bojis vpichu ihly, tak aj s tym gelom, ten ti to dasno umrtvi a nemozes nic citit..dnes je zubar bez bolesti, slubujem!!! 🙂 inak chcelo by to skor tu pohotovost u teba, podla mna..zajtra je sviatok, vela sa nezlepsi..nechcem strasit, ale noc je horsia s bolavym zubom ako den..
@vanesa123 Neboj, dneska to tak umrtvia, ze som ani nevedela a zubar uz drzal zub v klestach.A ta uleva potom.Neopisstelne.To zmaknes 😀
@mischena333 ked si hladna, skus sa dobre napit..a pripadne zelinu alebo ovocie..s tou mrchou je to pravda, vtedy to neriesim, ci je polkila rano naviac, to sa zadrziava voda vraj.. ja som hladna neni, co neviem, ci je dobre, asi som sa moc najedla vecer, takto tazko schudnem.. a to ako odpajas babke stravu prosim ta?? zamknes jej chladnicku na zamok??
@farmacka Neskoro, uz sem si dala dva take pekne platky velke sunky.Zase.Aj kebych sa moc napila, nechce sa mi v noci vstat na zachod. . .Takze uz je fajn. 😀
@mischena333 to je v pohode, dobre si urobila, sunka su same proteiny, kalorii malo, si hrdinka!!! a potom ak este pride hlad uz radsej skocit do postele..
@farmacka Sak ja vim, tak preto, ked uz tak bilkoviny.Este sem mela jednu cestu dole, tak sem si dala par hltov acidka.Aje pokoj.Ale ta unava co namna ide.Dneska to bude bez tbl.A vubec, uz si ju nikdy nedam.To byl brutal.Cisto po opici jakeby 😖
@farmacka Hlavne ty sa drz.A co lednicka prelepena? 😀
@vanesa123 ved keby sa ti nahodou pocas noci pritazilo, rozhodnutie zmenis 🙂 ja som mala bolest zuba tak dako vo fazach, bolo na figu, trocha lepsie, vtedy som chcela pockat, lebo bol vikend a potom zasa o nicom, sla som na pohotovost a odbornicka povedala, ze dobre, ze som prisla.. inak ked sa ide hned, moze ti ostat zub zivy a ked budes otalat, tak odumrie, potom jeho naprava je pracnejsia alebo sa da vytrhnut.. pocuvaj, ty ma budes nenavidiet..ze ta len strasim.. ale ked som ja mala bolesti zuba, pomohli mi ini ludia svojimi nazormi a kedze som tym uz presla, rada by som teraz ja poradit trocha tebe s info ktore mam
@mischena333 ladnicku lepit netreba, ja som dako dobre najedena, az sa mi to nezda, ze ved chudnem... asi z toho nic nebude, mozno zajtra sa zadari menej najest.. 🙂
@mischena333 ja som nikdy tbl. na spanok neuzila, tak nepoznam, my sme taki beztabletkovi.. 🙂 podla mna to normalny spanok zabezpecit nemoze.. ked ide na teba unava, treba ist spat, ked to prekonas, bude sa ti zaspavat horsie, hoci este ani 9 neni, ja by som nezaspala tak skoro, ale okolo 11 ano..
@farmacka Ale v pohode, bud rada.A zajtra bude fajn.Ani ja uz nejsu hladna vubec.Vim, s tbl sa clovek nevyspi, tak jak ked nanho dojde prirodzena unava a zaspi.Vtedy staci aj 5hodin.Ale je to zdravy spanok.Asi pojdem za chvilu.A to som sa tu precosik zohla tak som sa drbla do hlavy o policu pri vstavani, no hned som unavena 😀 Do cela, kvalitne zatmenie nastalo na sekundu.Ale uz ani neboli,hlava tvrda jak kokos chvalabohu 😎
@mischena333 vidis, to mas nadnes miesto tabletky..chuda moje..
@farmacka
@mischena333 dakujem, zlate ste..inac ako tak kukam..tu sme uz len mi?:D uz dlho len my kecame :D
@mischena333 a pri babke v tej dialke sa nenudis? to ja by som jedla vkuse 🙂
@vanesa123
@mischena333 premenujeme temu na pokec troch trafenych bab 🙂
@farmacka Sak som sa nudila, ale teraz ked mam internet ten cas tak leti.Chapes, co si mas zacat, doobeda si porobis, aj tak tu neni toho tolko, nieco si uvarime, ona spi dlho, tak casu habadej.Bola nuda velka, tak ale teraz v pohode.Hned je vecer. 😎 Ani pokecat si snou poradne nemozem, jej muz rano vypadne a vecer dojde.Tak su rada ze obcas dojde dcera a raz zadva tydne doktor.Sak semho chudaka skoro nepustila k slovu, jaksem potr.vypravat 😀
@cawes Ooo, ahoj, tak konecne.No teda nepoznala bych ta.Fakt ne.Ale to pujde, este nebylo nic, co bysa nedalo 😉
@mischena333 jako to je kratko po porode odvtedy je neco dole
@cawes Aha, ajmnato napadlo.Sak mozes davat foto jedno zadruhym.Rada prehledam fotky.Tak toto sa nejak nepocita, ked teraz uz je zteho men.Covece, jak citam tu zahoractinu, to je fakt smesne nareci, ze? 😀 Ja sa teda zderim, hlavne ked to cuju v televizory, napr.aj mudry schybi 😲
@mischena333 ja pisem radsej po slovensky, lebo ked to citam tiez sa musim smiat 🙂
zajtra mam len cisto ananasovy den, poradila mi to jedna fitnestrenerka ze raz za 7 dni si mam dat ananasovy den
@cawes Ale tak to pujde supilupi.Uvidis. 😉 A jake su ty miry?Vcil nevim, pisalas ich, ci ne?Vis, ci ich mam hledat.Kurna, vybija sami baterka a mam to pri babine.Nic, uvidime kolik to ma este stavy.Nepujdu proto, lebo sa obudi a nebude chcet spat potvora.

@farmacka Jamam akurat pri mrche tu vahu nahor a den pred.Potom ide dole.Co bysisa hanbila, zapardni to moze byt necele kilo dolu.To nikdo neocakava nejake extra ubytky myslim.Jasu tiez zvedava.Uz mi vyhladlo jak psovi.Sakra.Este mam raz cestu dole, odpojit babke stravu.To bude pokuseni. . .Ale co, su hladna, neco si dam 😉