icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

kuwait
29. sep 2013

@lucijja rob ako tebe robi dobre ak 3 krat denne tak jedz tak,mne tiez 5 krat denne nezabralo,vobec nic neslo dole.Ja pred ranajkami nalacno trosku pocvicim,to sa mi osvedcilo potom ranajky,niekedy kusok makrely a keksiky,niekedy len 100 gramov lososa ten je len 210 kalorii,niekedy take magdalenas biskvitiky s malinami ,niekedy krabie tycinky same alebo s troskou barbecue sosu(100 gramov tyciniek ma len 114 kalorii),ked jem mensie ranajky,doprajem si vacsi obed a naopak.Na veceru vzdy malo a vecer uz necvicim lebo telo je unavene,to sa mi neosvedcilo mne sa tym spomalil metabolizmus ked som sa unavena nutila do fyzickej activity.Ty si nizsia ako ja tak asi potrebjes aj menej kalorii,skusaj,postupne znizuj a uvidis pri kolkych kaloriach za den chudnes.

lucijja
29. sep 2013

@kuwait no konecne niekto kto ma netlaci do jedenia... 😀 pocuj, ako si pripravujes krabie tycinky? to sa nejako dusi, pecie alebo co? Ja by som tiez rano chcela cvicit, ale mam pracu kde o pol siestej odchadzam z domu, v stavam pred piatou tak si neviem predstavit ze by som este o pol hodinu skor mala.... to sa donutit asi nedokazem, ale skusim... 🙂

kuwait
29. sep 2013

@lucijja krabie tycinky to je uz hotove,rozbalis a jes,bud same alebo s nejakym sosom,dost to zasyti,ma to aj protein a velmi malo kalorii.Rano mozes v ramci vstavania si trosku pocvicit a do roboty ak sa ti da aj pobehnut alebo ist rychlim tempom.Mne sa osvedcilo ranne cvicenie,mozno aj tebe pomoze ked sa ti nedari inak chudnut.

manzelka123
autor
29. sep 2013

@danuska24 oki po mesiaci moze byt..aa inac si mi posielala foto na mail? lebo nic mi neprislo.. 🙂

lucijja
29. sep 2013

@kuwait no tie krabie vyskuuusam...mnam...mam ich rada v pomazanke tak hadam budu dobre...Rano chodim autom do prace, takze pobehnut sa neda... ale aspon par brusakov ked vstanem a nejake dvihanie noh by som skusila... 🙂

kuwait
30. sep 2013

@lucijja skus ,mne sa velmi osvedcilo cvicenie rano nalacno pred ranajkami,mozno aj tebe pomoze

manzelka123
autor
30. sep 2013

@sipkova22 ahooj tak co,zacinas od dnes? 🙂

manzelka123
autor
30. sep 2013

mne sa dnes asi podarilo najst si partacku na cvicenie vo fitku... 🙂 🙂 🙂 dufam ze bude chodit somnou pravidelne,tak sa tesim dnes mame ist prvy krat :P
co sa tika jedenia,tak zatial ziadne extremne diety,ale aspon nejem sladkosti,a pecivo iba na ranajky...aa neprejedam sa,a pijem vela cistej vody :P ale postupne sa budem snazit byt na seba prisnejsia,snad ked budem poriadne makat cvicit,tak ma potom ani nenapadne nazrat sa :D

sipkova22
30. sep 2013

@manzelka123 no chcela som, ale nejak stále nič nestíham. celý víkend som doma nepohla prstom keďže sme boli preč, prišli sme sa len vyspať, no v tom zhone sa všetko hodil kde sa dalo takže som tu dnes vstala do hotového výbuchu. ešte som musela ísť do mesta, malá je zavrešťaná lebo šak celý víkend sa nosila na rukách a každý sa s ňou hral a teraz som doma z toho na nervy lebo nič nemôžem spraviť s ňou, stále ju musím zabávať. takže dnes ráno káva, na obed rohlík 😒 a teraz druhá káva...toto teda asi nie je vhodný spôsob chudnutia 😢

lusika02
30. sep 2013

Ahojte, zajtra by som rada zacala nejaky rezim nepridate sa niektora, alebo neporadite nieco na start? Som doma s 2 malymi detvakmi najmensej idu zubky cele dni chodim s nou na rukach stravovanie, ze ak sa konecne dostanem k jedlu sezerem co vidim a zase dlllho nic, som strasne unavena neviem ako budem cvicit ale strasne by som si na 35tku v decembri dala darcek 55kg teraz mam 64kg 😅

danuska24
30. sep 2013

@manzelka123 neposielala som,len ta foto co mam tu. ale zajtra sa cvaknem a hodim to do mailu. 🙂 ja dnes frmol,od ibeda vkuse v pohybe,som bola rada ze som sa stihla napit,od obeda bez zradla 😀 😀

manzelka123
autor
1. okt 2013

@sipkova22 no tak teda ja keby som bola tolko v pohybe a zjedla len 2 rozky tak by som schudla určite :P alebo ked musis malu zabavat tak jej tancuj,to sa jej isto bude pačit a aj schudnes :D no ale fakt si neviem prdstavit takto nic nejest..a potom vecer ked zaspi tak sa najes do prasknutia? :P

manzelka123
autor
1. okt 2013

@lusika02 no ved kludne zacni az teraz,aj tak sa to tu este len rozbieha lebo nejak nikto nic zatial :P ale ja som zacala a zatial pokracujem,vcera som bola 1. krat cvicit 🙂 no len ako ti poradit,ved sama vies co robis zle.. cvicit sa da aj doma ked sa vies prinutit,hoc vzdy vo volnej chvilke ..len ja tak neviem,furt sa na to nakoniec vykaslem,tak snad uz sa mi podari chodit pravidelne do fitka 🙂 tak pod do toho ,napis miery dobre by bolo poslat foto aby sme videli ci robis pokroky,a ja ta budem podporovat ,pekny darcek si si pre seba vymyslela ,len treba zamakat 🙂

sipkova22
1. okt 2013

@manzelka123 večer som vydržala a nenapraskala sa 🙂

sonula
1. okt 2013

mozem sa pridat? tiez som sa vrhla na chudnutie, ale takou metodou, ze mam pocit, ze prasknem🙂) zacala som totizto jest

manzelka123
autor
1. okt 2013

@sonula jasnee,budem rada lebo zatial sa nikto nedrzi mojho uvodneho prispevku :D no az na jednu kocku...ide o to ze by bolo dobre keby si mi poslala foto na mail,kludne bez tvare,ked sa hanbis kludne aj s oblecenim,lebo chcem urobit uzamknuty album len pre priatelou,a kazdy mesiac kazdy posle znovu foto aby sme vedeli odsledovat pokroky 🙂 a tiez miery napis 🙂

aknelka85
1. okt 2013

@manzelka123 Ahoj 🙂 mozem sa pridat? Potrebujem nakopnut a verim, ze ak by sme sa navzajom podporovali, slo by nam to lahsie 😉

manzelka123
autor
2. okt 2013

@aknelka85 jasnee 🙂 ako som uz pisala vyzsie,posli foto napis miery a chudni s nami 🙂

erika10
2. okt 2013

No tak ženy, po týždni chudnutia hlásim:
- váha 25.9.2013: 76,2 kg
- váha 2.10.2013: 74,0 kg 😀
... ale to som ešte lenivá cvičiť... a akosi ani nestíham (alebo je to len výhovorka? 😅 )

aknelka85
2. okt 2013

@erika10 pekne 🙂 blahozelam 😉 cize si len upravila stravu?

manzelka123
autor
2. okt 2013

@erika10 ciii to jak sa ti podarilo za tyzden vyse dva kila dole? 🙂 aj ja ceeem :P

manzelka123
autor
2. okt 2013

baby zatial mam tieto udaje,kto chce ist s nami prosim doplnte info 🙂
manzelka123 - 174cm - 69kg - miery 93-86-101 cm (prsia-pas-boky) stehno som nemerala,foto mam 🙂
@danuska24 - 180cm - 70kg- 98-84-98 cm foto je,ale ne aktualna 🙂
@sipkova22 - 172cm - 82kg miery ?-?-? foto nemam
@erika10 - vysku nemam - 75,5kg 99-98(ak to nebol omyl)108 , foto nemam zatial :P
@fidka79 . 156cm 63kg ,miery nemam,foto nemam
@lucijja - 163cm 72,5kg miery prsia? -pas 82cm -boky ? stehno 65cm foto nemam
@lusika02 vysku nemam - 64kg - miery nemam- foto nemam 🙂
@sonula nemam nic 🙂
@aknelka 85 - 166cm - 63kg - miery 88-73-100 stehno 60 cm foto mam 🙂 🙂 🙂
ako sa drzite,este ste sa na to nevykaslali? ja sa zatial celkom drzim,sladkost bola naposledy v piatok :D a dnes idem skusit zumbuuu 🙂

erika10
2. okt 2013

@aknelka85
@manzelka123
No dala som dole 2 kg a to som ešte cez víkend "blicovala", boli sme v sobotu i nedeľu na 2 oslavách... No a nedaj si výýýborný zákusok, či zem. šalát a rezeň 😀 😠
A ako som to dosiahla?
No... Ráno chlebíky také tie polystyrénové a niečo na to, čo chladnička dá 🙂 , desiata 1 kus ovocie (v prípade hrozná viac ako 1 kus, lebo 1 bobuľka by mi ako fakt bola málo 😀 ) alebo fitka (ak mám chuť na sladké), obed šalát alebo delená strava, olovrant ovocie, večera (18:00-18:30) šunka, syr,... + zelenina...
Ja som v tom hrozná, že ja tej zelenine moc nedám, mám rada ovocie, no tá zelenina 😒 , tá mi akosi dole hrdlom nejde...
A samozrejme, snažím sa vypiť 2-3 l vody a čajov.
Super na tom je, že nie som hladná a mám dosť aj sladkého - tie fitky a ovocie, takže treba len vydržať prvé dni, to bolo také ťažšie, kým som si zvykla, ale teraz je to už super.
Takže sa pekne držme... Len tak ďalej a do mojich narodiek snáď budem ako laňka 😀 😀 😀 štíhla...

danuska24
2. okt 2013

@manzelka 123 nevyskaslala 😀 . akurat mi vcera zahaproval bedrovy klb, tak snad do pondelka sa dam nejak dokopy aby som mohla ist na zumbu. Musim sa ovladat, kazdu chvilu dojdu kramy, tak by som zozrala vsetko co mi pride pod ruky. 😀 Ked som zacala chudnut islo to dole strasne lahko, ale teraz sa rucicka hybe uz pomalsie, ale nestresujem sa z toho, nemam sa kde ponahlat, radsej dlhsie stat na jednom cisle, hlavne nech sa rucicka na vahe nepohne smerom hore 😅 . Pred troma rokmi som tiez v pohode dosla na 73 kg a potom som sa mozno 3 mesiace nemohla pohnut poriadne dole. Hlavne je vydrzat uz pri aktualnej strave stale, pretoze ked som schudla predtym, tak som si raz dala vecer napr. daco sladke, druhy raz a nepribrala som a tak som sa zacala napchavat stale, az som sa vykrmila na 83 kg. Do leta daleko 😀 😀 😀 😀 tak snad to do vtedy zmakneme 😉

fidka79
Odpoveď bola odstránená
hranolka22
2. okt 2013

Ahojky bojovníčky 🙂
pridávam sa aj ja 🙂
neviem ako to zvládnem lebo v strese musím jesť a teraz kupujeme byt,sťahovanie a iné veci,nebudem rozpisovať,ale dôležité je,že konečne chcem,naozaj chcem zmenu a nie len 1-2 dni a späť ako som to vždy mala
ja mám aj dobrý jedálniček,aj cviky,viem čo na mňa funguje,už len to dodržiavať 🙂 🙂

lucijja
3. okt 2013

Ja som mala včera hrozný deň... 😠 Furt som niečo hodila do úst... ☹ aj jeden koláč som zjedla, aj chlebík večer a ešte aj víno...😀 no hnus...v sobotu sa vážim, tak hádam aspoň nebude nič hore keď aj nie dolu...a dnes zumbaaa 🙂

sonula
3. okt 2013

@manzelka123 jaaaaaj teraz som si precitala, nafotim a pomeram cez vikend :D

manzelka123
autor
3. okt 2013

@hranolka22 oki ,budeme radi ked sa pripojis 🙂 tak poprosim napis vysku,hmotnost,miery,svoj ciel,a posli foto na moj mail napisem ti do ip...

hranolka22
3. okt 2013

@manzelka123
foto pošlem 😎
mám 28 rokov, 164 cm,váha 76 kg a cieľ neviem-okolo 60 kg. Už potom bude záležať od centimetrov ako budem spokojná 🙂
Miery mám pás/brucho 112 cm
prsia 102
boky 110 cm
stehno 65 cm
takže mám z čoho zhadzovať 😀