icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

danuska24
2. nov 2013

@mischena333 na fotky sa dostanes cez @manzelka123 , ale musi ta mat v priateloch lebo inak sa do albumu nedostanes

mischena333
2. nov 2013

@danuska24 Diky, uz mna informovala aknelka85 o tom.Sak skusim.

danuska24
2. nov 2013

nestiham citat :D

danuska24
2. nov 2013
mischena333
2. nov 2013

Teda kocky, myslela som, ze budem rozbita, ale v pohode.Len doobeda namaderu a poobede fura energie.Neviem odkial sa vzala, lebo energetak mi nechutil, ale skratka som si pri babke zacvicila.Aspon sa mala nacom smiat.Pohodicka pohodka.Majte sa krasne 😀

bombulka200
2. nov 2013

jee baby ste sa rozbehli nestíham to tu čítať ale chudneme chudneme daleeej 😀

kinna
Odpoveď bola odstránená
aknelka85
3. nov 2013

Mile 🙂

mischena333
3. nov 2013

@kinna Ahoj, inac medzi nami, tie co sme sa rozhodli chudnut pred Vianocami, tak to bude trochu vrcholovy sport asi.Lebo Viano ce su sviatky, plne vsetkeho mozneho, ale my to dame, my na to mame.Staci kostnut nie sa prejedat.
Prajem vela stastia v chudnuti, tiez som mala skoro taku istu vahu v lete. 😉

mischena333
3. nov 2013

@farmacka @aknelka85 @vanesa123 Caute fesandy,dnes som to zase ja, brutalne dobre vyspana a v super nalade.
Vsetkym kockam tu prajem krasnu nedelu, plnu dobrej nalady.

farmacka
3. nov 2013

@kinna ahoj, to si uz krasne zhodila, tri kilecka ta predsa nemozu znechutit! aj mne by sa hodili tri do vianoc spravit, budeme sa podporovat.. tiez mi je z toho nanic, ze som po par dnoch tam s vahou, kde som zacala..ale je novy den, verim, ze to dnes pojde lahko!!! vela sil prajem a snaz si to nepripustat, chudnut tak dako len pomimo 😀

farmacka
3. nov 2013

@mischena333 babizna, dnes dobehneme, co sme vcera zameskali.. 😀

farmacka
3. nov 2013

@bombulka200 ahoj, no daj daku cifru, co sa ti uz podarilo, na motivaciu..sme tu podaktore nove, take vahave..schudnut by sa veelmi hodilo, ale pevnej vole chyba stale 😢

mischena333
3. nov 2013

@farmacka Veru ano, trosku uberiem mozno, vcera som si dala taky kusisko strudle.Vyborna bola.Mnam.Uz nezostalo.S babkou sme dojedli.Dnes urobim zas rybku, mame este nakorenenu, kvoli babke, nech sa jej lahsie papa, tak zas zemiak.kasu.A sebe asi trochu kuracieho nejak bud na prirodno, trosku stavy k tomu.Zajtra robim fasirky, tie milujeme.Len nesmiem zabudnut vytiahnut maso z mrazaka. . .

mischena333
3. nov 2013

@farmacka Idem sa zrichtovat, nech sa babke s dedkom lubim.Uvarit kavicku a s chutou vystartovat do noveho dna.Pri kavicke sa vratim sem. 😉

farmacka
3. nov 2013

@mischena333 tak ja som sa tiez vcera najedla do syta..ale dnes je dnes.. ideme odznova 😉

mischena333
3. nov 2013

@farmacka Tak dnes do polosyta 😉 inac velmi ma tesi, ked ini doslova vypucuju tanier, ale ja sa zas tesim, ked nedojem, lebo mi staci.Nie za kazdu cenu vsetko zbagrovat.Aj to sa v tej knihe, cosom tu pisala onej, pise 😉

farmacka
3. nov 2013

ja si tiez myslim, ze jest sa ma takpovediac vsetko, len nie sa prejedat, teda ked citim, ze staci, tak prestat a ist znova jest, az som hladna, nie ze sa nudim 😀

aknelka85
3. nov 2013

@mischena333 Ahoj 🙂 normalne som sa zacala usmievat, ked som si precitala tvoj prispevok 🙂 zlepsila si mi naladu 🙂 vdaka. Krasny dnik vam zienky prajem 🙂

bombulka200
3. nov 2013

@farmacka na strane 12 som dala foto .. ale či vám to posluži ako motivácia neviem 😀 tam je rozdiel zatial len 6kg od začatia zmeny stravy .. ale celkovo od 2.porodu mám už -16kg

farmacka
3. nov 2013

@bombulka200 teda na fotkach vyzeras super! pri nasej vyske - som rovnako vysoka - kazde kilo dole super vidno... drzim paste, nech ti elan vydrzi.. 😵 a pravdaze obdivujem tvoju vydrz, este zacat sa da, ale nepolavit a ist dalej, to je asi natazsie.. 😉

bombulka200
3. nov 2013

@farmacka dakujem za povzbudivé slová 😵 no podla mne je ťažke aj začať a aj zotrvať, niekedy poľavím by som klamala kebyže poviem že nie .. ale celkom som si zvykla na novu stravu a vôbec mi to staré stravovanie nechýba .. akurát čoho sa neviem uplne vzdat tak to je cukor.. v káve ho musím mať .. aj ked si dávam len pol malej lyžičky ... a takisto miesto sladkosti si dám horku čokoládu .. 😀 ešte by som chcela tak schudnut na tých aspon 60kg a najlepsie by bolo 55 😅 a presne na nižšej postave viac vidno kilá ako na vysokej

farmacka
3. nov 2013

@bombulka200 ja mam 57 z povodnych 52 - styri roky po porode a tych 55 by ma tiez na uvod potesilo 🙂 len sa mi zda, ze vekom sa mi uz dako tazsie chudne, tak neviem, ci najdem v sebe tolko discipliny ako ty..uprimne zaaavidim a drzim paste! len tak dalej, si sikulka 😉

bombulka200
3. nov 2013

@farmacka no ja som volakedy mala 54-55kg vtedy som bola veeelmi spokojná ale ako prišli tehotenstvá tak sa to nejako pokazilo 😀 😀 ale to asi väčšina maminiek rieši kiilá po tehotenstve .... fíha 57kg?tak to je supeeer tak to ti vela chudnut netreba ked chceš tých 55 az 52 🙂 a dakujem pekne dufam ze sa mi to podaríí.. aj ja drzím palce 😉

farmacka
3. nov 2013

@bombulka200 no ja by som vela schudnut ani nedokazala, ja sa poznam.. ja som sa dokonca po tehotenstve vratila k svojej vahe, ale syn strasne zle v noci spaval tri roky a tak sa na mna zacali kila lepit.. a mam 41 a uz to nie je s tym chudnutim tusim, co to byvalo.. 😉

vanesa123
3. nov 2013

babyyyy..prepacte ze sa vam nevenujem..moj drahy je doma tak sa venujem jemu 🙂))

bombulka200
3. nov 2013

@farmacka no ja mám 24 a aj tak mi vždy šlo chudnutie ťažko .. som proste asi taký typ ze metabolizmus a spalovanie si dáva načas 😀

mischena333
4. nov 2013

Caute krasavice,vcera mi blbol net,ale jak vidim,nevadi.Neni casu co.Ide vam to super.@bombulka200 My dve sme rovnako vysoke,vitaj v klube malych milenych devcatek 😀 Tiez ti hadaju vsade menej?Mne tahne na 30 a sofer v buse,tak co zase do skoly?Takze diiiky moc sem rekla,ze si na to v takej 50spomenu.
Vsetkym vam prajem krasny dnik a budte plne elanu kocky.Zivot mame pozemny iba jeden. 😎 Kdovi,co bude v dalsom zivote. . . 😲

mischena333
4. nov 2013

@bombulka200 A na tvoju voladedy vahu sa chcem dostat.Drzim aj tebe fest vsetky prsty.To zmaknes,ty si taka milenucka a peknucka.Sympatacka 😀

aknelka85
4. nov 2013

@mischena333 Ahoooj 🙂 krasny dnik aj tebe! Nech babicke a dedkovi robis radost a nech mas usmev na tvari po cely den 🙂. No, ja za posledny tyzden jem vsetko 😢 necvicila som, bola som stale v robote, teraz by sa to malo ustalit, tak hadam, ze sa do cvicenia opat vrhnem, lebo mi nesmierne chyba 🙂