Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@mischena333 ahoj ak chces mozes poslat aj ty foto na moj mail miroslava112112@azet.sk a pridam si ta k priatelom ...len uz som tie fotky prestala pytat od novych cleniek lebo o to nebol zaujem,skor len vpisu udaje miery do tabulky ,no ak mas zaujem kludne 🙂
no baby ale krsne sa to tu rozpisalo,uz to ani nestiham citat..no mne to moje chudnutie ide aj nejde...cvicit chodim pravidelne no strava sa mi tazko dodrzuje..je to lepsie ale dalo by sa este lepsie :P dufam ze by som mohla do konca mesiaca zist aspon na takych 65kg :P
@mischena333 - som ta nechcela urazit s tymi ranajkami.
Dnes som bola na zumbe.
Obed - polievka, ale az o stvrtej a cestovinovy salat- po zumbe - jablko,mandarinka a sojove mlieko.
@ciarka Ale ved ty si ma vobec neurazila, ani nahodou. 😉 Aj ja chcem zacat so zumbou, uz stacilo sa na to iba pasivne divat z postele. 😀
@mischena333 Tak to je super ja mam kupene rifle 4roky a neviem ich zapnut ☹ na porazenie velmi uzky driek ma a ja mam pocit ze asi po 4rokoch ich predam a zmierym sa stym ze si budem kupovat o cislo vecsie 😝 aaaaaaa asi som sa uz aj zmierila 😀
@soffyee Co bysi predavala,jamam handry aj zo strednej a sa tesim,ze dojdem dom a budem skusat.Jaj to je vzruso. 😀 Neboj,to das,predstavuj si jak ti sedia,formuju ritku 😀 a uvidis,dojdes tam kam chces.
Len aby ta vyformovana ritka nebola nakysnuty pomaranc 😝 😀
@soffyee Super,mam rada,kedsi tiez niekto dokaze aj zo seba urobit srandu.Nebude neboj,ked budes cvicit,budes ma ritku ako cerstvu broskynu. 😀
@manzelka123 Ahoj,diky moc,sak som chcela napisat ti o povolenku,ale jaksi mi to vyfuklo z hlavy.Popsielam asi az z domu.Zajtra.Tak fajn,som rada. 😉
@ciarka Pocuj,si ty neni z Nitry nahodou? 😀 Podla toho,to SU NENI dobre ranajky 😀
mischena 333 😀 jasnacka preco nie ved najlepsie sa viem pobavit sama na sebe 😲 to je take male ohovaranie s tym ze mam svedomie ciste 😝 a nikomu som neublizila 😀 tak sa tesim na tu cerstvu broskynu 😀
@mischena333 som ti pisala ale nejako mi to neodoslalo tak hladaj odkaz niekde tam bude medzi ostatnymi zienkami 🙂 v komentoch
@jaruska6 Moja mila Jarus,je len na tebe,ci tomu veris. 😀 Cim viac som sa kedysi obmedzovala,tym horsi sa mi chudlo.Resp.este som pribrala.Teraz sa v podstate nezaoberam,co schamlem,len sa neprezieram.U deduskovcov vela pohybu nemam.Musim teda trochu cvicit aspon.Sama nechapem,ale je to tak.Nejem uz,ked som neni hladna. 😉 Proste musim citit,ze zaludok je uz pomaly prazdny,tak potom.Vtedy aj slaninku pekne spracuje bez nasledkov. 😉 Jasom zato,jedz vsetko,s mierou a ked si hladna.Plus nejaky ten pohyb. 🙂
@soffyee Co mam kde hladat?Tu v tejto teme? 😕
uz si to nasla oznacila si ze sa ti to paci myslela som ze som to nedobre poslala 😒 to uz mi sisi z hladu 😀
@mischena333 uz si to nasla oznacila si ze sa ti to paci 😒 uz mi sisi z toho hladu 😀 proste stale zabudnem dat odpovedz a pisem do noveho komentu chapes??!! 😉
@mischena333 - z Hlohovca, blizko Nitry.
@ciarka Jasne,uz pouzivam to som neni,ale stym prizvukem si pripadam jak ozraty prazak 😀
No vecierka za mnou a druhy den sa pomaly konci 😉 prijemny zvysok vecera 🙂
Pekný večer sa praje baby, tak ako vám to ide,? 😵 ja som si dnes aj zacvičila, včera som necvičila nejak som nemala dobrý den .. ale dnes to šlo fajn 😀
Zdravim baby, prisla som vas omrknut 😀 ako sa dari?🙂 mne neviem, nemerala som sa..stravu sa snazim dodrziaat..nejde :D asi za to ze dosla mrcha...ale dosla, chvalabohu :D no... a tazko, doma sa mi lepsie dodrziava..ale tato skola ma zabija..a s intrakom, neni cas jest a ked uz aj natlacim do seba daco tak zaklad je pecivo :( no katastrofa... a je dost demotivujuce ze ked som sapostavila minule na vahu tak to bolo este horsie ako minule a vsetko som dodrziavala :////
ach baby je mi do placu, cvicim dnes 45 minut v kuse uz skoro nejem a stale vaha stoji ja uz neviem co mam robit, dnes som bola taka frustrovana ze som si dala teraz vecer kusok cestovin a cokoladu, sak ked sa nic nehybe na vahe ja uz neviem co robit
ahojte. moj dnesny den - R : vlaknina, 2 platky poltsryrenu s paradajkami,D: hrozno O: sekany rezen a kapustovy salat, O: BB keks V: nic. Za mnou hodina spinningu a v nohach 32,5 km.
@vanesa123
@cawes sucitim s vami, kocky, u mna je to podobne, vaha dnes tak ako bola na zaciatku..snazim sa jest pravidelne, vylucila som najkalorickejsie potraviny, pijem len sodu a viem schudnut tak pol kilo a za par dni je to opat spat.. takze tiez mam pocit, ze keby som nic nerobila, som tam, kde som..skoda, cloveka by povzbudilo, keby videl vysledky.. je pravda, ze bolo horsie pocasie posledne dni, tak vela pohybu som vonku nemala, doma sa ja neprinutim cvicit..no co budeme robit dalej?? 🙂 😉
Dobre ranko 3 den predomnou 🙂 a za 4dni idem na vahu som velmi zvedaava 😀 dnes si idem uvarit nejakku rybicku 😅 o 10tej dam jeden zeleny caj a aj po obede vraj je dobry pri chudnuti lebo vyplavuje z vas neviem co uz si nepametam ale vraj je dobry 😉 p.s odkedy som tuto v skupinke aj sa mi chce chudnut jej to fajn ze jedna pomaha druhej navzajom 😀
Caute krasky.Tak uz su doma.Cesta v pohode.Doma ukludene,uvarene.Az to vyzeralo, ze na tom ma zasluhu zenska ruka. . . 😲 Takze sa podrzte, o 23hod mi moj nalozil veceru, chcel zamachrovat,ake maso upiekol v sadelku,bolo vyborne a makkucke.Mnam.Veceru som zapila jednym pivom 😀 .
Preju krasny den a pohodicku. 😉
@mischena333 tak o jedenastej vecera s pivom? to si vravis podpora 🙂 😀 teraz, ked sme tu viacere nalomene vykaslat sa na chudnutie??? co takto napisat radsej za ako rychlo si ako veeeeela schudla? a ze si nebola vobec pri tom hladna???? 😀 😀 😀

@jaruska6 no dnes som citala clanok ohladne ananasa a tam bolo pisane ze si mozes davat kazdy druhy den taky polo detox lebo ze pomaha spalovaniu tukov tak uvidime, jednoducho ja fakt chcem a potrebujem schudnut a do 29.11 potrebujem dole este 5kg