icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

farmacka
7. nov 2013

@mischena333 ale vidim, ze si dobra zena, ked si utuzenie vztahu uprednostnila pred dietou 😀 😀 😀

bombulka200
7. nov 2013

ahojte baby tak dnes ráno o 1kg menej na váhe 😀 už len pol kila a budem mat konečne na začiatku 6 a nie 7 .. teším 😀

mischena333
7. nov 2013

@farmacka No tak jasom rekla,ze nebudem vecerat tak neskoro.Ale tak sa na mna kukol,ze sklamane.A ked uz som to mala pod nosom,no nedalo sa tej voni odolat.Spokojnost na oboch stranach. . . 😎

mischena333
7. nov 2013

@bombulka200 Gratulujem,to je pocit co?Poznam poznam 😀

farmacka
7. nov 2013

@bombulka200 teeeda, zavidim, moja vaha ukazuje furt rovnako 🙂 dnes som to uz vdala, na ranajky bola karfiolova placka s kyslou kapustou... 😉 tak gratulujem, si ozaj sikulka!

bombulka200
7. nov 2013

@mischena333
@farmacka dakujem baby, ono uz som trošku bola zufala lebo teraz asi 2 týždne váha stála a nešlo to ale som rada ze sa to o5 konečne rozbehlo, aj vám drzím palce a prehrešky mám aj ja občas, to je normálne ale čo je hlavne už nežerem iba jem 😀 pri prvom tehotenstve som sa velmi rozjedla, zrejme roztiahla aj žaludok ale už je to zase ok 😀

danuska24
7. nov 2013

ahojte, hlasim pokroky, cez vikend som sa vyzrala na 71,4 dnes rano 69,1 🙂 Len nech to tak ide dalej 😀 😀 .
Dnesna strava - ranajky klasika vlaknina, 1 polystyren + paradajky, desiata - dajake celozrne hovadinky, obed maso a salat, olovrant brusienky, a na veceru uvidim :D

kamienka
7. nov 2013

caute kocky, joooj zavidim ako sa vam tu super dari a drzim palce nech to nadalej ubuda, lebo za tu namahu si to vsetky zasluzite 😉
my sme sa dnes rano vratili po 6 dnoch od nasich a ja sa bojim postavit na vahu ... lebo tam cvicenie nehrozilo a strava sodoma gomora ... sa musim zase nastartovat. Dufam, ze som moc nepribrala, asi sa odvazim odvazit az zajtra rano 😀

kamienka
7. nov 2013

aaale dokonca aj svokra ma pochvalila, ze som schudla, tak sa tesim, ze to uz aj trosku vidno 😀

soffyee
7. nov 2013

tak ako to ide treti den za mnou 😀

bombulka200
7. nov 2013

tak baby, pekne som si zacvičila, nabrala som normálne energy 😀

bombulka200
7. nov 2013

a najlepšieeeeeeeeeeeeeeeee dnes bolo ze aj manžel si všimol ze som schudla, to už je čo povedať 😀

nikuska124
7. nov 2013

Ja sa bojim postaviť aj na vahu myslím, že Jen celkom správne ale milá sa má držia ako kliest. Dnes raňajky: pohár mlieka+ čaj 0,5 l obed varena zelenina v polievke olovrant 4 Mandle a vecerqťa ešte neviem ci bude asi nie každý deň na obed zelenina a kilA prilepene ako cementom😒

m.a.r.t.i.n.a
7. nov 2013

Dieta

Desatero pre štíhlú líniu od tetky Peléščeny

Tož si dajte kafíčko, pořádný kus dortu, hoďte nohy na stůl a poslůchajte.

Naučím vás Desatero pro štíhlů líniu.
1. Dyž neco jíte a nikdo vás nevidí, tož to nemá žádné kalorie.

2. Dyž do seba cpeš čokoládu a chlastáš k temu slivovicu, tož tá ti ty kalorie zruší.

3. Dyž sa postaráš, aby všecí okolo přibrali víc kilo než ty, tož budeš najštíhlejší.

4. Dyž sa vás bude cpat víc, tož sa počítajů kalorie enom temu, kerý sní najvíc.

5. Jídlo, co sníš v kině a nebo u televize popřípadě u počítača, polárka, oplatky, sušenky, to sa nepočítá,protože to patří do zábavy a né do jídla.

6. Kakao, brendy, topinky, dorty, chleba se sádlem, špek a klobásky neobsahujů kalorie, dyž sa jijů ze zdravotních důvodů.

7. Jídlo, keré sníte, dyž vaříte, taky nemá kalorie, protože to nejíte,ale koštujete.

8. Jídlo, keré má stejnů barvu, taky neobsahuje kalorie. Třeba dyž sníte špenát a pistáciovů zmrzlinu, tož to je jak dybyste nesnědli nic.

9. Obezita je nemoc a tož je potřeba pořádně sa nadlábnůt, aby s ňů tělo mohlo pořádně bojovat.

10. Ženská bez břucha je jak hrnek bez ucha. A ženská bez řiti je jak váza bez kvítí.

Tož vidíte, že možete byt spokojené se svojů postavů aj bez diety.

A eště jedna můdrá věta na závěr. Dojde doba, kdy kdy tlustí budů hubení a hubení budů studení. A tož hore do plavek.

bombulka200
7. nov 2013

baby pridávam foto trosku na rozptýlenie, dnes po cvičení (cvičí so mnou aj moja dcera) 😀

kamienka
7. nov 2013

@bombulka200 kocice 😉

bombulka200
7. nov 2013

@kamienka dakujeme 😀 😅

ciarka
7. nov 2013

@mischena333 - ty si odkial?

Ja dnes
R- jogurt,
D- bol uz obed ryba a zemiaky
O- jablko, hruska
O- trosku polievky, maso- celozrnne zemle, male dve
V- dve mandarinky

@bombulka200 -krasne ste. A daj aj celu postavu ak mozes.

mischena333
8. nov 2013

@ciarka Cistokrvna Zahoracka z Holica, ale mam aj dedu na Morave,tam ale nejezdime,je to z fotrovej strany, on ho iba splodil a jeho mati (babka)si potom narazila druheho. 😠 Este hned v zacatkoch. 😝 No super,fajnovy jidelnicek. 😀

mischena333
8. nov 2013

@bombulka200 No ja omdlivam, vy na vychode,jake krasavice. 😀 Poznam odtial zopar bab a opravdu sama kraska 😲 No nadhera,radost na vas pohledet. 😉

mischena333
8. nov 2013

@bombulka200 A mala je cely tata 😀 On ma taky mileny tiez trolinku babsky xichtik. 😀 V dobrom,take jemne rysy. 😎

prekvapenie
8. nov 2013

@bombulka200 Ahoj, sme zvedavé, daj celú fotku. Aká si vysoká? Ja mám 167 cm a 70 kg 😉

bombulka200
8. nov 2013

@mischena333 dakujeme 😀 🙂 no celkovo sa hovorí, že Slovenky su pekne ženy 😀 a ano aj náš ocko má taku detsku tváričku, síce má už po 30 ale tipuju mu 18 😀 ... my budeme večne mladí 😀

bombulka200
8. nov 2013

@ciarka
@prekvapenie no ja som nízka 159cm ... takze na mne kazde kilo navyše dost vidno 😀 fotku dám ale musím povedat manžovi nech ma odfotí 😎 .. ked som šla rodit pred 4,5 mesiacmi som mala 87kg tak si viete predstavit 😀 aktuálne mám 70,5kg .. este ma čaká dat dole 10-15kg a budem spokojná 😀 😝

cawes
8. nov 2013

baby chvalim sa konecne po dlhom trapeni kilecko dole 😀

ciarka
8. nov 2013

@bombulka200 - ja mam 162cm, takze tiez krpec a ked som isla rodit som mala 79kg a teraz 67,5kg a chcela by som 55kg, ale to neviem ci sa mi podari.

ciarka
8. nov 2013

@bombulka200 - kolko si pocas tehu pribrala?
No a ja som teraz 5 mesiacov po porode.

bombulka200
8. nov 2013

@ciarka no teraz počas druheho tehu som pribrala cca 15-16kg ... ale ešte z prvého som mala nejakých 12kg navyše takze tak 😀

soffyee
8. nov 2013

juuuj no ako sa mate??ako ta jesen je riadna depka na povzbudenie chudnutia 🙂 no 4den sa drzim v poho ale snazim sa nevazit....az v utorok tak dufam ze schudnem nieco lebo opetovne sklamanie ked bude tak dufam ze opet budem plakat pri chladnicke 😀 dokonca dnes som nechala z obeda a podarovala som to nasej Lejde prasiatku nech pribera ona 🙂

ciarka
8. nov 2013

@bombulka200 - ja som teraz pri druhom pribrala 17kg.
keby si nemala navyse z prveho uz si natom o.k.,ze? ked si teraz schudla 16kg, to mas vlastne z toho druheho tehu.