icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

bombulka200
8. nov 2013

@ciarka ano presne tak .. to ešte z prvého mám ... z toho druheho som už 1,5kg mínus ako som mala pred otehotnením ..

cawes
8. nov 2013

idem sa pochvalit po dlhom trapeni a snazeni dnes kilo dolu

vanesa123
8. nov 2013

Baby, konecne doma zo skoly..nie ze by mi tam bolo zle 🙂 pisomka z bieochemie za mnou... inac premyslam...ako som brala HAk tak som pribrala...sestra tiez, potom rok nevedela schutnut..ked drzala diety..bolo to este horsie..teraz jej to ide ako po masle... az na to, ze chudnut nepotrebuje, je chuducka... takk ma podporila ze u mna to bude to iste.... velmi chcem schudnut, ale trapit sa nechcem...no co uz, dodrzavat pitny rezim aj tak budem..a vyhbat sa tucnym veciam aj tak budem..napriklad som shresila cez tyzden..mala som na obed hranolky so sote a zeleninou... nebolo ich vela..ale pochvalit sa musim..ze okrem tohoto..som nemala hranolky asi pol roka 🙂 tucne jedla nejem velmi...a nic sa nedeje..tak fakt neviem coi nemam proste len cakat.....No,a program na dnes....som vycerpana z celeho tyzdna, tak sa idm venovat sebe...pustim si moju hudbicku, nalejem pohar bieleho vina....a idem malovat. konecne ca pre seba....aspon dnes vecer.

m.a.r.t.i.n.a
8. nov 2013

Ahoj kočky.Tak ako to ide? Ja som od pondelka do stredy cvičila Jill Level1, vo štvrtok som mala pauzu a dneska to už mám tiež za sebou. A dnes som ale aj zhrešila 😠 Celý deň som sa držala a poobede som robila bábovku tvarohovú a neodolala som,zožrala som 3kúsky 😖 😖 😖 🙄 🤐 Cvičila som síce až po, ale myslím, že viac ako polku jedného kúska som nespálila. Celý víkend som úúúúplne sama doma,tak som si povedala že sa budem venovať len sebe (a bytu trochu,upratovanie a pod.) Ráno si odšťavím pomaranče, dám ovsené vločky, doobeda zacvičím toto

https://www.youtube.com/watch?v=vwXzXpmwFG4

na obed nejaký šalátik, poobede Jill Level1 a podvečer nákupy v obchoďáku za odmenu 😎 😅 A v nedelu by som tiež rada tak nejako. No plány pekné,uvidíme ako to bude naozaj. 🙂

m.a.r.t.i.n.a
8. nov 2013

Takéto videjká a podobné ma vedia dobre nakopnúť:

https://www.youtube.com/watch?v=T26ijQ6x4_4
vanesa123
8. nov 2013

@m.a.r.t.i.n.a diky za videjka 🙂 mozno sa prinutim

m.a.r.t.i.n.a
8. nov 2013

@vanesa123 Treba sa dokopat,ten super pocit,ked docvicis, stoji za to. Mne sa tiez nechce, premaham sa, ale v sprche po si hovorim, ze super, ze som to dala. Krocik ku krociku a bud. leto tie tehlicky na bruchu budu aj keby neviem co!!! 🙂

vanesa123
8. nov 2013

@m.a.r.t.i.n.a tehlicky?..mne staci ked nebudem mat valceky :D

farmacka
9. nov 2013

inak super pocit je, aj ked sa postavis na vahu a je tam menej ako predtym, nielen po cviceni.. celkom najlepsie je tieto dve veci spolu 😀 😀

bombulka200
9. nov 2013
bombulka200
Autor odpoveď zmazal
farmacka
9. nov 2013

@bombulka200 jaka kocka!

bombulka200
9. nov 2013

@farmacka 😀

soffyee
10. nov 2013

Nemate pocit ze kazdy vikend je nejakym prehreskom ci pokusenim 😠 ja si musim stale najst nejaku pracu aby som neostavala v blizkosti kuchyni 🙂 ale zatial to ide pomalicky celkom POMALICKY 😝 pekny zvysok vikendu 😎

prekvapenie
10. nov 2013

@bombulka200 Super, ďakujem za foto 🙂 vyzeráš pekne.

ciarka
10. nov 2013

@bombulka200 - peknucka si! ja som akasi demotivovana, akosi mi stoji vaha a normalne ma to prestava bavit.
A to chodim 3 krat do tyzdna cvicit.

bombulka200
10. nov 2013

@ciarka mne teraz tak stála váha ... tiez som z toho nebola nadšená ale opäť sa to pohlo, treba len počkať, ono sa to znova rozbehne 😉

soffyee
11. nov 2013

No neviem ci to tu mozem napisat ALE mam uz precitanu tu knihu o chudnuti OMG celkom zaujimava vec.... 🙂 mam pocit ze po poslednom porode necitam knihy o vychove deti ale same diety 😒 ale to som chcela ze fakt je zaujimava a ked z kazdej knihy si vezmem nejaku radu tak ja za pol roka musim byt stihla ako srna 😀 😀

m.a.r.t.i.n.a
11. nov 2013

Čaute kočky, môj dnešný obedík: Pražená ryža s pórom, vajíčkom a žampiónmi

aknelka85
11. nov 2013

@m.a.r.t.i.n.a mnam 🙂 vyzera to fajnovo 🙂 mozem sa pozvat na obed? 😀 😀

m.a.r.t.i.n.a
11. nov 2013

Nech sa páči 😉

majuszka87
11. nov 2013

@mischena333 Ahoj pozerala som si tvoje fotky pri chudnutí,.. musím ti povedať že to chudnutie ti ide super,...môžem sa opýtať ako si začala,.a čo jedávaš poprípade ako vyzerá tvoj jedálniček?..potrebujem dať zopár kg dole aj ja hlavne zo zadku a z bokov a neviem ako ☹

ciarka
11. nov 2013

@bombulka200 - pohlo sa to same od seba? ci si pritvrdila.

bombulka200
11. nov 2013

@ciarka samé od seba 😎

soffyee
12. nov 2013

Zienky 1kilecko dole 😀 tesim tesim 😀 😅

mazmar83
12. nov 2013

ahojte baby,tak konecne som nasla svoju krvnu skupinu pretoze aj ja by som velmi rada co to zhodila.mam dve deticky a za tu dobu som ,,pekne" pribrala.pred dcerkou som mala 60kg(pred 7r.) a po porode peknych 72kg a takto sa to somnou vlieklo do dasieho tehotenstva tj.Marec 2012 a teraz po syncekovi mam 78kg a maly mi bude mat uz teraz v decembri 1.r a ja zial stojim na vahe.tiez neviem ako zacat.skusala som uz kopec taktik ale ak sa mi podarilo tak 2-3 kg a potom zas naspät a takto to ide stale.na fitko zial cas nemam a doma sa prinutit cvicit ked deti mi zaspia okolo 19:30-20:30 tak to uz nemam ani silu a som rada ze mozem vobec nieco zobnut malinke napr.jablko,mliecko... moje vaha je ako som uz spomynala 78kg a vyska 160cm no a miery jaaaaj az sa hanbim ich tu dat ale co uz hrud:109 pas:99 boky:107. PROSIM, pomozte a poradte co a ako robit, aby som to nejako dostala aspon na 70kg a potom sa mi snad podari na tych 65- 62kg vopred dakujem vsetkym vam baby

farmacka
12. nov 2013

@mazmar83 ahoj, v prvom rade si z chudnutia netreba robit tazku hlavu.. bude to chvilu trvat, takze zasahy do stravy by nemali byt rozhodne radikalne..hlavne nezistuj ziadne diety..staci ak budes dodrziavat dohodobo toto: mala by si jest kazde 2,5 - 3 hodiny, velmi velmi pravidelne! to je zaklad, pravdaze nepit ziadne sladke vody a obmedzit super kaloricke veci, teda tie, co obsahuju vela tuku, donutit sa zjest hlavne viac zeleniny.. rizikove je hlavne jedenie na vecer, idealne by bolo po 18 hodine uz nejest, ak sa dostavi vacsi hlad neskor - ozaj iba zelinu, kusok ovocia.. zas podla toho, kedy chodis spavat, pravdaze.. pohybu mas pri detoch asi dost.. pri tvojej nadvahe by si takto mala vcelku polahky zacat zhadzovat.. ako som napisala v uvode, hlavne sa tym nestresuj, chudnutie zacina v hlave! prajem vela stastia a vzdy ked budes mat cas napis, aky bol den a ci sa darilo... 🙂

ciarka
12. nov 2013

@soffyee - super, gratulujem k ubytku.

Ja dufam, ze sa to pohne. Vcera som si dobre vo fitku zacvicila, mala som dobry pocit. Dnes idem na zumbu.
Dnes ranajky- jogurt a celozrnny rozok s tuniakom
desiata- vlocky s malinami
obed- bude polievka a ryza

soffyee
12. nov 2013

@ciarka hmmm dakujem pekne 😀 to potom sa tak dobre chudne 😀 tak idem bojovat dalej 😠 drzim palce aj tebe nech sa dari 😅