icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

bombulka200
19. nov 2013

@jaruska6 no ja ochutnám šalát len ked ho budem pripravovat .. vrámci toho či je dobre ochutený inak nie 😀 ja myslím že to určite zvládneme 😉

bombonka
19. nov 2013

žienky,môžem sa ku Vám pridať ? ja som začala 6.októbra s váhou 74 kg. Dnes mám 66,5 kg 🙂

viludu
19. nov 2013

@bombonka AKO SA TI TO PODARILO ZA TAKY KRATKY CAS?

bombonka
19. nov 2013

@viludu základ je jesť 5 x denne a vypiť aspoň 2 litre vody....včera som zhrešila,zožrala som balík cukríkov 😀

viludu
19. nov 2013

@bombonka Mas pevnu volu, klobuk dole🙂 aj cvicis? A co papas na ranajky, obed, veceru?Ja tiez chcem ist z takej vahy na taku. Skusala som dvakrat dietu schudla som rychlo aj rychlo pribrala, takze uz diety nechcem ani vidiet🙂

bombonka
19. nov 2013

@viludu ak môžem poradiť tak diéty sú na nič...schudneš,ale aj priberieš...Ja som veľa čítala,kým som sa dala na to. V podstate to nie je ani diéta. Stravujem sa 5 x denne. A ver či nie v nedeľu si vždy niečo upečiem,krém,šľahačka a dám si aj 2-3 kusy ,bez toho by som nemohla byť. Napíšem Ti príklad čo jem ja.
ráno o 6:00 musli s mliekom-toto jem každé ráno,lebo to mám rada
o 9:00 rohlík celozrnný,šunka,zelenina,alebo miesto šunky syr,alebo mozarella
o 12:00 normálny obed čo varia u nás v práci,ale len polovičná porcia
o 15:00 biely jogurt activia a ovocie-malo by sa jesť do obeda,ale ja ho jem vždy pobede
o 18:00 losos,alebo kuracina,alebo cestoviny a zelenina
nikdy nie som hladná...ale milujem sladké,takže ak mám chuť na sladké tak si dám 2 lyžice medu s mletými orechmi a chute sa skludnia 😀 😀 😀
ja si jedlo vážim a počítam kalórie...denne prijmem cca 6000KJ
necvičím vôbec...sedím 8 hodín niekedy aj viac za PC
a pijem min.2 litre vody denne,čistá mi ide hore krkom,dávam si do nej citrón

ciarka
19. nov 2013

@bombonka - tak to si sikulka a aku vahu chces mat??? Ja som zacinala na takej vahe 74kg a mam 68kg a teraz sa to nehne. Stve ma to lebo aj cvicim 3 krat tyzdenne. A teda moj problem je sladke.Snazim sa ho nejest. A vzdy, ked mas chut na sladke si das orechy s medom?
A vzdy mas takyto jedalnicek ako pises? a presne dodrziavas ten cas? a kolko kuskov ovocia si das do jogurtu?

ciarka
19. nov 2013

@soffyee - aj tebe gratulujem k ubytku, si sikovna.

Jaj baby aj ja chcem, aby sa to uz pohlo dolu.

bombonka
19. nov 2013

@ciarka čas dodržiavam vždy presne (na sekundu) 😀 😀 😀 ,keď mám chuť na sladké tak si dám tie mleté orechy s medom,je to mňamka...lepšie ako zožrať jednu čokoládu 😝 ...vždy som mala okolo 62 kg,ale v marci som potratila a váha išla hore,celé dni som jedla sladké,lebo som si musela obaliť nervy...ale ja som bola vždy závislá na sladkom...v podstate jem na čo mám chuť,ale vždy polovica taniera z toho čo je normálna porcia. teraz sme boli v tatrách,robia tam skvelú fazuľovú s údeným mäsom,myslíš,že som odolala ? ani náhodou...do jogurtu si dávam vždy len jablko,jedno...ale miesto tých raňajok o 6:00 si zvyknem dávať 2dcl mlieko a jeden banán+ hrsť orechov a všetko rozmixujem a vypijem,mňam 😀

viludu
19. nov 2013

@bombonka Dakujem pekne za info a prajem vsetko dobre, nech sa ti dari🙂 Ja tiez obalujem nervy sladkostami, dufam ze sa mi podari do februara dostat na 65kg🙂

bombonka
19. nov 2013

@viludu držím palce 🙂

viludu
19. nov 2013

@bombonka DAKUJEM🙂

soffyee
19. nov 2013

@ciarka dakujem pekne dufam ze to pojde takto dalej 😀 ale chcela by som tu vahu troska stopnut aby som neschudla naraz vela a potom JOJO efekt ked sa dostavi no neviem neviem 😀

soffyee
19. nov 2013

@bombonka tak to je super ze vaha ide takto dolu super drzim prsteky nech to ide dalej 🙂

bombonka
19. nov 2013

@soffyee ďakujem,myslela som,že to nebude možné,ale ide to...a nie som vôbec hladná...

soffyee
19. nov 2013

No ved ani ja ale po tom vsetkom co ked pride namna hlad a viem zozrat tak sa obdivujem ze mi staci 3krat do dna sa najest 😅

bombonka
19. nov 2013

@soffyee 3x denne jesť je málo,telo si robí zásoby a tým pádom nechudneš...skús 5 x a uvidíš,pôjde to dole rýchlejšie

anny1984
20. nov 2013
bianka...
20. nov 2013

jaruska6 ... pocas lymfodrenaze lezim a je to prijemne, 10 lymfo stoji 50 eur + 1 mam zdarma,ja si davam este raz dalsich 10 lymfo, uz teraz na mne vidno aspon moj mi to hovori. A rolletic je makacka fuha riadna, ale vidim uz brucho sama na sebe ale za to moze aj uprava stravy 🙂

ciarka
20. nov 2013

@anny1984 - super schudla.

kamienka
20. nov 2013

Ahojte kocky, o 5 dni mame 2. meranie, tak som pripravila dalsi harok, lebo cez vikend isto nebudem mat cas.
@manzelka123 @danuska24 @pena33 @hranolka22 @jaruska6 @ciarka @sylvasik @vanesa123 @zuul @lusika02 @aknelka85 @bombulka200 @mischena333
pripravila som harok v tabulke, ktory sa vola "2.meranie 25.-30.11.2013", kde si mozete do tych zltych buniek zapisat nove miery. Zvyšok sa vypočíta automaticky. Pripadne mozte miery opat poslat mne a ja to tam doplnim.

Ked sa chce niekto dalsi pridat, smelo do toho!!!

pripominam, ze link na tabulku je na strane 7

bombonka
20. nov 2013

no ženy,dnes som bola v MC Donalde...čert ho ber,ale chutilo 😀

jaruska6
20. nov 2013

@kamienka Tak ja sa už chystám, som zvedavá, ako to dopadne 🙂

hasleerka
20. nov 2013

jáj ja som hladná a tvrdo odolávam pečivu ... idem si len mrkvičku alebo kaleráb očistiť

kamienka
20. nov 2013

@hasleerka chvalim za odolavanie a drzim palce nech odhodlanie vydrzi 😉

hasleerka
20. nov 2013

@kamienka no si zlatá ale ešte nechváľ ... ešte som hore ... až zajtra budem na seba pyšná ak nič nezožeriem ...

kamienka
20. nov 2013

@hasleerka tak chod radsej spat 😀

hasleerka
21. nov 2013

a som na seba pyšná, už som večer nedlávila do seba ... 😵 😵 😵

bianka...
21. nov 2013

dnesna vaha mi ukazuje o 0,5 kg jaaaj to je radost, ale cez vikend som s drahym na wellnese..jajaaaj budem si musiet davat pozor....ja sa tiez stravujem ako pise bombolka, takto som schudla po porode super vzdy, ked mi pridu nejake kg som isla na tuto stravu, je to zarucene a fakt to ide smerom dole...

aknelka85
21. nov 2013

@kamienka Ahoj 🙂. S tou tabulkou si sa poriadne vyhrala 🙂 sikula 🙂 no, mne chudnutie stagnuje. Miery rovnake, na vahu radsej nestupam, lebo mi akurat koncia moje dni a sladkosti som pojedla viac ako by som mala 😠 co uz 🙂 dva tyzdne som necvicila, akurat vcera som si dala hodinku...
Tak zienky, nech sa vam dariiiiii! 😵