icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

hasleerka
26. nov 2013

baby a čo všetko sú tie sacharidy, nech viem čomu sa mám poobede vyhýbať ... aj keď som trochu lajdák, zjedla som poobede pol rožka s nátierkou

daniela40
26. nov 2013

@hasleerka napr: ten rozok by si nemala,zemiaky,ryzu,chlieb,cestoviny,sladkosti,slad.ovocie.. 🙂 dobre sa píše horšie dodržuje 😉

hasleerka
26. nov 2013

@daniela40 áno to viem že bola chyba, pečivo sa snažím len na raňajky, ale dcéra urobila nátierku, tak som neodolala ... to čo si ostatné napísala, sa veru začínam snažiť už poobede nejesť .. dúfam že pomôže...

viera22
28. nov 2013

@luckarisko74 aj mňa tam prosím pridáš lebo cez ten link mi to nejak nejde ďakujem

no tak ja sa snažím pekne zdravo stravovať ešte keby som vedela čo také variť neporadite mi niečo.....aj cvičím doma bolo v pláne každý deň lebo som mala také tri dni ťažké že som sa k tomu nedokopala čo je škoda ...... už niečo je dolu asi tak 3 kilá ale to je len začiatok a dopomohla mi ta očist na začiatku čo som si dla lebo len tak začať som nevedela .....ale mám veľký problém sa udržať a nezjesť niečo sladké som na sladkom doslova závyslá tak je to ťažké si niečo nedať

viera22
28. nov 2013

@soffyee a dražíš diétu či len sa zdravšie stravuješ?

soffyee
28. nov 2013

@viera22 Ahojky no vlastne teraz este drzim pospajala som vseliake diety cize v podstate mam taku mix dietu 🙂 nejem sladke aj ked niekedy ten prehresok dam 😀 po 17tej nejem pijem zeleny caj a vsetko len celozrnne a snazim sa sem tam cvicit...vcera som pozerala o jednej mamicke ktora za 7mesiacov schudla cca 20kil uz presne neviem 😒 tak som taka nakopnuta mne staci aj 7kil aby som pochudla 😝

soffyee
1. dec 2013

No baby vcera sme zabijali prasiatko a mam pocit ze sa teraz prasiatko stalo zo mna 😖 😖 😖 islo vsetko dole krkom co sa dalo 😒 Takze dnes je prveho dobre zacat opet od zaciatku 😝 joooooj tie zaciatky su nejake caste 😅 😅 😅 😅

kamienka
1. dec 2013

@soffyee poznam 🙂 ja zajtra tiez zacinam opat od zaciatku 😀

soffyee
1. dec 2013

ideme spolu 😀 😀 😀 😀 😀

kamienka
3. dec 2013

@soffyee ako sa ti dari? ja sa zatial celkom drzim aj ked zatial sa teda nie je cim chvalit kedze to trva iba 1,5 dna 😀 , vazim sa v piatok, tak dufam, ze aspon dovtedy sa mi podari sekat dobrotu 😉 drzim palce aj tebe

soffyee
3. dec 2013

@kamienka Moja ja??drzim den 😀 😀 vcera som spraskala cokoladu 😀 a je mi z toho smutno 😢 ale som si povedala ze tie peniaze co davam do zdravej vyzivy tak uz sa musim schopit a pracovat na sebe tak to ide 😀 no ja sa odvazim az v pondelok a od tej vahy potom budem stale odoberat aspon dufam drzim ti siiiiiilno prsteky 😅

kamienka
3. dec 2013

@soffyee no ved to presne, ze tie zdrave vecicky aj nieco stoja ... mne pomaha ked cvicim, lebo potom mi je luto zozrat cokoladu, ked som si tak makla a zapotila sa 😀

soffyee
3. dec 2013

@kamienka tak tak som zvedava do kedy nam to vydrzi ale podme do toho 😀 😀 😀 😀

arthemiis
3. dec 2013

Ahojte, dneska som bola u lekára a keď som videla ako mojej výške a váhe napísal (obezita) skoro som sa rozplakala... nechápem ako to mohlo zájsť tak ďaleko. Musím začať so sebou niečo robiť, som mladé dievča, nemám za sebou ešte ani pôrod ani nič a už som taká tlstá.. Je mi zo seba strašne. 😢

hasleerka
3. dec 2013

@arthemiis neboj neplač, vzchop sa a pridaj sa ... spolu zvládneme

arthemiis
3. dec 2013

@hasleerka keď ja strašne zlyhávam na strave.. neviem čo jesť.. viem si uvariť pár dobrých zdravých jedál ale nebaví ma ich papať každý deň a keď si pozerám zdravé recepty na internete tam treba milion veci aby to človek spravil a tie veci nie sú najlacnejšie.. Ja bývam ešte s rodičmi a oni sa stravovať inak nebudú takže určite nenakúpia kopec drahých vecí len kvôli mne :(

sylvasik
3. dec 2013

@arthemiis aj ja varím pre dve deti a muža ktorý určite moju brokolicu jest nebude 🙂 daj si z toho jedla menej, alebo z neho vylúč to čo vieš že je nezdrave .... tiež som si zvykla naložiť porciu ako keby som robila v bani a potom sa kila len zbierali ... a nazbierali sa na uctihodných 96 po druhom pôrode :(
a stačí sa začať trochu hýbať, a ked sa váha pohne smerom dole uvidíš že sa budeš cítiť lepšie a pôjde to dole 🙂

hasleerka
3. dec 2013

@sylvasik koľko sa ti už podarilo schudnúť ...
@arthemiis ty si ešte mladá, tebe to pôjde raz dva dole ... ja napr. nechudnem tým žeby som zrazu začala len zdravo jesť, to by som umrela ... len som mierne upravila stravu, hlavne tým že sa neprežieram ... poobede už nejem pečivo, ani sladké ... raňajky normálne, desiata a obed (pomaly sa začínam snažiť aj v menšom množstve ) a poobede už len zeleninka a bielkoviny .... pôjde to síce pomaly ale niečo hádam dám dole ... už sa môžem pochváliť dvoma kilami

11mica22
Odpoveď bola odstránená
11mica22
Odpoveď bola odstránená
sylvasik
3. dec 2013

@hasleerka no ja som dala dole 26 kg, ale to v marci minuleho roku som začala tak pomalinky, lebo stale hladala výhovorky prečo ešte nemusim schudnut, hlavne lebo som kojila tak som si dopriala všetko a stále ... 🙂 ale teším sa zo seba lebo moju váhu 70 kg som nemala hádam od kedy poznám svojho muža, hned ako som ho spoznala som začala priberať 🙂

hasleerka
3. dec 2013

@sylvasik tak to sme na tom rovnako, ja ked som pred 13 rokmi spoznala môjho, váha išla prudko hore 10 kg ... prestala som po večeroch trajdať, sedkávali sme spolu u mňa na byte, papkávali, popíjali a ani som sa nenazdala boli tam .. ale nevadí, zobral si ma aj tak ... (teda nie žeby som pribrala od tehotnosti ale od mojej pažravosti ) ... a daj recept ako si chudla ty????

farmacka
3. dec 2013

@arthemiis nemusis jest extra stravu, len si davaj mensie porcie, to iste, co rodicia a sa vyvaruj roznych sladkosti alebo chipsov a podobne a hlavne, co sa zje neskor vecer, akoby sa dvojnasobne zjedlo, takze skorsiu veceru a potom uz len dake jablko, zeleninu, pohar caju, keby bol neskor vecer hlad.. 🙂 a dobre by padlo aj sa viacej pohybovat.. potom sa lahsie chudne.. hlavne sa necit nestastna, musis si verit, ved mas cely zivot este pred sebou!!

sylvasik
3. dec 2013

@hasleerka veru tak aj my sme isli na pizzu kludne aj večer a tak som naberala a naberala ... 😢 teraz sa snažím jesť prevažne zdravo ale u mňa je jedlo moja slabá stranka lebo velmi lubim jest a hlavne sladké, to musi byť aj čokoladka sem-tam, keby toho nebolo tak som modelka hádam 😀 ja chodim cvičiť take niečo ako zumba a tam posilujeme poriadne po hodine a pesničky dávame s činkami (2kg) a ked sa mi moc chce tak cvičím aj doma,ak sa dá tak mi zaberá ak cvičím hlavne ráno a potom dávam hodinu večer. Ide to dole našťastie len nech už nikdy nepriberiem 🙂

hasleerka
4. dec 2013

@sylvasik no ved ja mám tiež problém že lúbim papať a to sladké oj oj ... no ale pomaličky sa snažím .. hlavne večer nejesť a ak sladké tak len doobeda ... s cvičením je to horšie, ale hádam aj to sa polepším

arthemiis
5. dec 2013

@farmacka
@hasleerka
ďakujem baby za podporu 🙂 je mi jasné, že vy ako mamičky a žienky v domácnosti máte ťažšie si robiť niečo pre seba..
Ja som presne o takomto čase pred rokom začala cvičiť JIllian Michaels... odcvičila som 14 dní, schudla 5 kg.. bolo to neskutočné ako sa moje telo menilo.. viem že tade ide cesta, ale mňa to nebaví a neviem sa do toho prinútiť :(

farmacka
5. dec 2013

@arthemiis tak to ti krasne zhodila za tak kratku dobu!! mne by tych pat kilo celkom stacilo 😉 ale tiez sa neviem prinutit cvicit.. skus jest pravidelne, kazde dve az dva a pol hodiny, male porcie, neprejedat sa, nic velmi kaloricke, vynechaj sladkosti a pojde to!!! daj vediet, ako sa dari.. 🙂

hasleerka
5. dec 2013

ja som dnes bola vo fitku, dala som si rýchlu chôdzu, celkom fajn sa pri tom zapotím ... to som asi jediné schopná cvičiť ... a vedľa mňa si rýchlo cupital janko króner...

manzelka123
autor
5. dec 2013

@kamienka prosim ta ,napises mi moje udaje do tabulky bo mne tam daco nesedi neviem jak to zrobit aj aknelke som tam asi vymazala jeden udaj nechtiac.. :/

katkaking
5. dec 2013

Zienky...prosiiim potrebujem v hrudniku resp.moze byt aj v chrbtovej casti schudnut cca 5 cm....co mam robit? Momentalne necvicim bo si davam kolena do poriadku. Poradte....vdaka 😀