Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@manzelka123 jasne posli
@manzelka123 nic si nevymazala neboj, pozeram, ze miery si dohodila tak len do ubytkov som ti natiahla vzorce. Pekne ti to ide dole, gratulujem 😉
jeeej super, sikulka tesim sa s tebou, si ma zase namotivovala, lebo som sa volako rozozrala vcera dnes a ani som vcera necvicila, v pondelok mam skusku, tak by som popri uceni stale daco zrala od nervozity bo sa nestiham popri malom moc ucit... ale od pondelka zase naplno nech do vianoc este aspon 2 kilecka padnu za obet 😀
@kamienka dakujem 🙂 sice tu uz malo co prispievam lebo nas je tu vela a nemam prehlad,ale zatial som to nevzdala ,sice nedietujem vobec,jem vsetko normalne skoro jak predtym len chodim cvicit kazdy treti den a pomalicky to ide dole 🙂
@manzelka123 Ahoj, fakt ti to ide pekne, ak sa môžem opýtať, tak čo cvičíš? 😉
Cawky baby 😀 no ja som to nejako vsetko pokaslaslala ide to so mnou dole vodou ☹ ☹ zajtra idem do nemocnice a mam z toho riadne nervy ☹ budem tam asi do soboty tak myslite namna drzte mi palce 😀 a musim aj ja zacat nieco so sebou robit lebo som bola na predoperacnych vysetreniach a mam zvyseny cholesterol 😢 😢 tak mi drzte prsteky nech uz som v sobotu doma a nech vsetko dopadne oki 🙂 🙂 p.s-vidim ze sa vam super dari tak len tak dalej 😀 pekny dnik 😀 😀
Tak babenky, istý čas ma tu neuvidíte, našla som si v pondelok na teste //, ešte to nemám potvrdené, ale moja váha už zrejme viac nepôjde dole, ale naopak. 🙂 Držím vám palce. Pridám sa k vám neskôr. 😉
@anny1984 supeeeeeeeeeeeeer gratulujem a príjemne tehulkovanie 😵 potom sa k nám mozno znovu pridáš 😀
inak baby ja som sa uuuuplne spustila a neverim, ze sa do vianoc este nastartujem, lebo vsak same navstevy, kapustnice ... ale v januari sa chystam pokracovat v boji s kilami a do leta ho urcite vyhram 😀
@kamienka ja tiez budem mat určite nejake prehrešky cez Vianoce, myslím tým sladke, jedlo ani nie to mi vyhovuje zdrave stravovanie ale sladkosti juuuj ale tak snád to nejako ustojím a nespustím sa 😀
Bre ranko dievcata...davno som tu nebola ale neda sa nestiham 😉
Takze dnes mam 35r. moj ciel v nedohladne namiesto vysnivanych 55 mam stale 65kg ☹ 😢
Nuz zdravotne problemy, doma atmosfera na prd s mm o nicom uz niekolko tyzdnov deti uz mesiac chore ze des ja tiez unavena, vycerpana na mraky 😒 Ale do koca roka snad sa pozbieram a snad na tu 36tku to stihnem.
vsetkym drzim palce papaaaa 😉
@lusika02 Treba myslieť pozitívne,všetko zlé je na niečo dobré a hlavne sa dokopať k tomu čo chceš.Si unavená a nejak nevieš nájsť čas na cvičenie? Čo tak raz za čas pustiť si s deťmi hudbu, vytancovať a vyblázniť sa s nimi, aj to je malý začiatok, vyplavia sa endorfíny a snáď aj úsmev na tváričke pribudne.
Podstatné je upraviť si stravu a držať sa toho.Sem tam malý prehrešok, ešte nikoho nezabil, ale racionálna strava a pitný režim urobia svoje.Jasné 10kg nedáš za 2 mesiace, ale pomaličky sa dopracuješ k tomu čo chceš.Treba sa vzchopiť, pozbierať sa a dať sa s plnou vervou do toho, dokážeš to!!! 🙂
@lusika02 - ja som podobne, ciel v nedohladne, uz som demotivovana, nebavi ma to.
@bombulka200 - ako mozes byt ty taka silna? ty to tak super zvladas. A odkial si vymyslas recepty???
@ciarka nevzdáááávaj 😉 aj mne to z času na čas stojí .. ale potom sa zase rozbehne, naposledy mi svokra opäť povedala že som zase schudla no poteši nie? 😀 už len 10kg a som spokojná haha 😀 a ked by bolo 13 tak ešte viac 🙂 uvidím, tých 10 plánujem do leta ešte dat dole aj ked to už pôjde ťažšie .. dakujem a aj ja mám niekedy blbé dni ked si dám niečo čo by som nemala a potom mám výčitky ale na druhý den to vykompenzujem a dám si viac zeleniny a ide sa dalej 😀
@bombulka200 - a kolko si uz schudla?
@ciarka tak hned po pôrode mi zišlo 9-10kg kg a teraz ked som upravila stravu a cvičím tak 10kg .. čiže dokopy som lahsia o nejakých 19-20kg ..
Halooo, je tu niekto kto to chce rozbehnúť s novým rokom??? 🙂 😉 🙂
@bombulka200 - tak to je super, ze 20 kg si dala dolu.
@keenfan - a ako to rozbehneme???ja zatial dojedam, co vsetko mame.
@ciarka tak ano tých prvých 10 zišlo hned aj s malou a s tými vecami okolo toho .. no a dalších 10 som si už trošku oddrela 😀 a ešte 10 mám v plánee do leta, v juni ideme na svadbu tak už dufam že konečne nebudem mat problem kupit si nejake šaty na seba 😀
@bombulka200 ahoj no ja som dojedala do konca roka. .od vcera som pozvolna zacala s dietkou, ja mam veeelku nadvahu 😎 takze aj vela prace pred sebou. .ako si na tom Ty?
@keenfan ja mám teraz 68 cca .. a ešte aspon 10 chcem dat dole ...

Dievčence, kde sú nejaké fotečky 🙂