icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

keenfan
2. jan 2014

@bombulka200 jooj pekna vaha, co by som dala za to mat taku. .A ako sa Ti dari chudnut, aj cvicis?

margia
2. jan 2014

@manzelka123 Ahojte, rada by som sa zaoijila aj ja s vami do chudnutia, poradte ako... Akú to tabuľku kočky spomínaate?

ancothing
2. jan 2014

no baby, je novy rok a idem do toho s vami 🙂 nehovorim, ze som tlsta,ale same viete ako je to zle necitit sa dobre vo svojej kozi aj ked si ostatni myslia ze sak ti to netreba. som este na 'dovolenke',ale ked pridem tak vam prispejem fotkou,ak sa nebudem moc hanbit 😀

moj plan je cvicit ako inak jillian a normalne jest a co je moj velky problem dostatok pit,ked ja mam stastie ze nelubim sladkosti🙂

myslim,ze sa nas tu k zaciatku roku najde dost a podporime sa aspon takto. pevnu volu nam vsetkym

bombulka200
2. jan 2014

@keenfan ale ja som nizka .. 159cm takze na mna je aj taká váha este dost.. ale aj tak sa už cítim ovela lepsie a aj satnik som musela vymenit kedze mi padali vsetky nohavice takze ma to chudnutie aj peniazky stojí 😀 ale aj tak som rada 😵 .. no upravila som stravu a aj cvičím a pijem vela vody a v noci dost vstávam ku malej tak mozno aj to trosku dopomohlo 😝

keenfan
2. jan 2014

@bombulka200 tak to hej, ja mam skoro o 20 cm viac 🙂 ale to neznamena ze to na mne nevidno 😠 takze uz sa len nakopnut a vydrzaaaat 😉

sjuz
2. jan 2014

baby pridavam sa. spravne rady pozname asi vsetky, ja potrebujem hlavne moralnu podporu a motivaciu ze sa to da. pred 15 mesiacmi som rodila s obrovskou hmotnostou az 105kil (mam 170cm), ako tak sa mi podarilo do leta dostat na 78, bohuzial doteraz som sa dostala na 81,5, porazi ma. no ale novy rok a novy zaciatok idem zasa na to... Chcem sa dostat na 65 kil takze este ma caka vela odriekania a cvicenia. Drzim vam palce 🙂

bombulka200
2. jan 2014

@keenfan ano, chce to pevnu volu 😉

soffyee
3. jan 2014

jaaaaaj baby dlho som tu nebola prajem Vam Stastny Novy Rok 🙂 🙂 🙂 a co sa tyka chudnutia cista katastrofa pribrala som 7kil ked som sa postavila na vahu myslela som ze ma porazi ☹ ☹ Takze odnes ziadne sladkosti sladke vody nic slane a dufam ze za 5 mesiace schudnem 12kil dufam ze sa mi to podary 🙂 🙂

hasleerka
3. jan 2014

@ciarka žiadne dojedanie ... dáme pekne raňajky, desiata, obed a len ľahká večera ... ideme do toho....

ciarka
3. jan 2014

@hasleerka -no to bude tazke nedojedat, ked to tu nema kto jest. A tie suhajdy....

hasleerka
3. jan 2014

@ciarka no hovor mi o tom ... tiež je tu kopec ešte sladkostí ale tak budem sa snažiť dať si iba doobeda ...

bombulka200
3. jan 2014

Baby znovu pridávam svoju foto .. tu pred už poznáte a aktuálnu aaaaaaaaa pokračujem 🙂

snehuliacka
7. jan 2014

Babule hlásim stav po sviatkoch ako som sľúbila, takže 65,1 uf cca 2,5 kg plus 😖 😠

gzzzl
Odpoveď bola odstránená
jaruska6
9. jan 2014

@snehuliacka Ahoj kočky, tak ja som si ešte netrúfla stať na váhu a to som ani nejak neprejedla, ale keďže štandardne koláče nejem, ani šaláty a rezne, tak cítim na sebe nejaké kg nabraté, takže hor sa do chudnutia...

zuna8
9. jan 2014

Ahojte, hľadám plnoštíhlu dámu, najlepšie z okolia Žiliny, na spoluprácu na umeleckom projekte. Všetko vysvetlím cez IP, nechcem tu zahltiť diskusiu, keď to sem nepatrí, len už naozaj neviem kde mám hľadať 🙂 podmienky sú len príjemný vzhľad a váha čím vyššia, tým lepšie. Ak máte záujem, napíšte mi IP a podrobne vysvetlím o čo by išlo 😉 Ďakujem

manzelka123
autor
13. jan 2014

@kamienka @danuska24 @pena33 @hranolka22 @jaruska6 @ciarka @sylvasik @vanesa123 @zuul @lusika02 @aknelka85 @bombulka200 @mischena333
ahojte 🙂 pomali tu zdochol pes 🙂 ani ja tu uz velmi nechodim akosy nemam cas...ale este stale som to nevzdala a pokracujem v chudnuti 🙂 a co vy? ako sa vam dari? po vianociach sme si uz ani nedopisovali 3tie meranie ,co som aj rada lebo by tam nebol ubytok ale este som pocas sviatkov pribrala naspat co som zhodila ..ale nevadi,po novom roku opat pokracujem... 🙂 ale teraz koncom januara by sme sa mohli opat pomerat co vy na to? kamienka pridas do tabulky potom tretie meranie? 🙂
noo moje chudnutie spociva v tom,ze chodim cvicit tak 3x tyzdenne do fitka ale jem vsetko jak predtym,stravu mi nejde akosi dodrziavat :/ skoda leby by tie kilecka sli ovela krajsie dole..ale tak radsej pomaly ale isto ,ako keby som vydrzala 2 tyzdne a konec.. no tak dufam ze mi odpisete ako ste na tom vy 🙂

lusika02
13. jan 2014

@manzelka123 no ja som ani druhe meranie nejako nestihla ale nie je sa cim chvalit ...zo 61,2 som spat na 64kg uuupne som sa na to vy.....zacalo mi zdravicko haprovat, +3 chore deti cele sviatky,+ no VIANOCE 😅
No ale od noveho roku vobec nejem pecivo a cestoviny, prilohy celkovo maaaalo, jem veeela surovej zeleniny a Maso 😀 ...sem tam zhresim a uzdobnem nieco sladke hlavne po obede ku kave co sa zabijem tohto sa neviem vzdat 😉 u mna je problem donutit sa cvicit, ale chodim denne s detmi na 2 hod von a asi 3x som aj cvicila doma 😅 verim,ze ked sa mi ta 55 nepodarila do vianoc do leta to dam..duuuufam 😅 sama tomu velmi neverim, sak ale snivam... ja by som to meranie radsej o mesiac posunula 😅 ale to len pre moju hanbuuu bo sa hanbim vysledku 😉

vanesa123
13. jan 2014

ja som zacala cvicit..tak uvdime co z toho 🙂

jaruska6
13. jan 2014

@manzelka123 Ahoj, tak my sa sťahujeme(času na písanie pomenej) + najnovšie ma seklo v chrbte, takže úplná paráda ☹ .Cez vianoce som pribrala cca 3 kg a to som jedla úplne minimálne, lenže sladkému nejak neviem odolať.Asi mám nervy zo sťahovania+ milón iných problémov.Aj som začala cvičiť, ale teraz s tým seknutým chrbtom musím mať kľud minim.2 týždne, potom by sme mali byť už v záverečnej fáze sťahovania.Takže som si povedala, že keď sa mi to ukľudní, zabývame sa, budem sa venovať aj cvičeniu naplno.Stravu sa snažím dodržiavať stále, cez deň v práci s tým nemám žiadny problém, ale večer keď prídem domov zjedla by som všetko, čo nezje mňa.Takže večer si vypĺňam zeleninkou, prípadne ovocím a keď už sa neviem vzdať toho sladkého tak sa snažím doobedu.Ale verím, že do leta sa snáď na tých 57kg dostanem.Najhoršie na tom je, že ako náhle prestanem dodržiavať dril v stravovaní, na chvíľu poľavím, vracia sa mi to a to dvojnásobne - pravdepodobne jojo-efekt, aj keď papám 4- 5 krát denne.To isté sa mi stalo na dovolenke v lete kde som za 8 dní pribrala 4kg a žeby som sa napchávala sa nedá povedať, aj som hodne plávala, s malým behala, na prechádzky, no mám z toho brutálne nervy 😖 Teraz presne ten istý scenár 😖 😒 .Niekde robím chybu??? Som rada, že si tak pozitívne naladená v novom roku a vniesla si sem super svieži závan.Dúfam, že aj tento rok bude táto téma fungovať, mne určite pomáha v motivácii 🙂

kamienka
13. jan 2014

@manzelka123 ahojte, ja som to este tiez nevzdala, cez vianoce som sice jedla kadejako ale nastastie som nepribrala, po novom roku som zacala opat cvicit, ale momentalne spom opat prestala, lebo mame v rodine starosti ... a nie je cas ani chut. ale tretie meranie urcite pridam a mozno sa aj ja pomeriam. Drzim vam vsetkym palce

aknelka85
13. jan 2014

@manzelka123 Ahoj 🙂 super, ze si sa nastartovala. ja cely december absolutne nic, mozno som si parkrat zacvicila, pribrala som 2 kg este pred vianocami, cez vianoce ani deko, nastastie. Celkovo bol december u mna uplne hnusny mesiac.
Takze tiez suhlasim, aby sme nase cm dali do tabulky na konci tohto mesiaca 🙂 idem si za chvilku zacvicit, nech ta huspeninka trosku poskace 😅
A baby, musime sa viac motivovat a povzbudzovat, sa mi zda, ako sme si prestali pisat, tak aj to nadsenie odislo...
Drzte sa 🙂

silvia0310
14. jan 2014

obdivujem vás všetky ....ste úžasne ,dlho sa odhodlávam spraviť niečo so svojou sloniou váhou ,nakoniec som si vypýtala od ježiška knihu od Mačingovej ,tešila som sa neskutočne ako malé decko ,že si ju vezmem do roboty prečítať ...no zabudla som ju , bolo to však na niečo dobré objavila som Vás .prečítala som všetko 😉 najväčším problémom je pre mňa sladké ,tu v robote som sa nim vykrmila 😒 a na vodu som nikdy nemyslela ,pila som len kavu ...teda tekutiny žiadne 😠 😠 čomu som urobila rázny koniec ..v sobotu 11.1 som sa postavila na váhu a malom som infarkt dostala ,také čislo som ešte nikdy nevidela 😲 od soboty žiadne sladké v ústach ,jem normálne ...vynechala som len sladké a začala piť vodu 🙂 teda 3 l na den ..odvahu postaviť sa na váhu musím nájsť zase v sobotu tak mi držte prsty 🙂

daniela40
14. jan 2014

@silvia0310 takyto šoook som mala aj ja ked som sa postavila po vianociach na váhu 🙂

aknelka85
14. jan 2014

@silvia0310 vitaj 😉 uz len to, ze si vsetko precitala je maly uspech 🙂 tak si zistila, co nas trapi. Bojujeme s kilami ako sa da. U mna su tiez najvacsi problem sladkosti 😖 vrrr.
Kolko chces schudnut? Zapojis aj cvicenie?
Drzkaj sa a pridavaj svoje uspechy 😉

vanesa123
14. jan 2014

@m.a.r.t.i.n.a skade mas prosim ta ten tanier?🙂))

silvia0310
14. jan 2014

@aknelka85 zatial som len upravila stravu ,vylúčila spomínane maškrtenie večer ,žiadne sladkosti ,cvičením by som si asi pri mojej váhe viac ublížila ako pomohla ...ranajky normalne ,obed tiež normál ,ale večera mene,a viac zamerana na bielkoviny ☹ a konene pijem 😀 😀 😀 dúfam že pojde dole aspon deko do týždna ...ja som pred tým dokázala večer na posedenie zjesť veľkú milku 😠

m.a.r.t.i.n.a
15. jan 2014

@vanesa123 Ahoj, neviem, ktorý myslíš : )

manzelka123
autor
15. jan 2014

no tak to je hlavne ze si to nevzdala uplne a pokracujes ,do leta uz musime schudnut urciteeee 🙂 no a to meranie ked bude ten mesiac este dost zle tak vynechas a napises az to stvrte 🙂 ako tak pozeram skoro kazdy mal kolo vianoc pauzu v chudnuti :P

manzelka123
autor
15. jan 2014

@vanesa123 cvicenie vie vela zrobit..ja napriklad doteraz som pre chudnutie nic ine nezrobila len cvicim a pomalicky sa to hybe.. 🙂 drzim palce aa inac kolko a co cvicis? 🙂