icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

Strana
z54
snehuliacka
26. feb 2014

pridávam aktuálne foto, tak ako som sľúbila 🙂

kotatko1232
1. mar 2014

@snehuliacka nO BOKY A STEHNA TROšKU.TAK AKO JA :-/

sunshineka
1. mar 2014

aj ja sa chystam schudnut.staci 5kg dolu,ale potrebujem len z brucha a stehien a moj problem je,ked schudnem,vzdy odidu prsia.takze neviem ako na to.asi len zacnem spevnovat svalstvo a behavat a snad mi prsia ostanu.mate niekto podobny problem?

ciarka
1. mar 2014

@kamienka - chcem pridat udaje do tabulky a nejde mi to. Juj sa tesim,lebo som schudla dalsie 2 kila a 1cm v pase a v bokoch 6 cm.

ciarka
1. mar 2014

@bombulka200 - ako pokracujes s chudnutim???Na akej vahe si momentalne?

bombulka200
1. mar 2014

@ciarka ahoj 🙂 no aktuálne 65kg 🙂 ešte 10 mi treba dať dole, už to ide pomalšie ale ide to je hlavné 😀 a tebe to ide ako???ja som si aj urobila album s fotkami pred a po a aj recepty tam pridávam mozno niekoho inšpirujem .. jediný mínus na tom je že som už nemala čo nosiť tak som musela pokúpiť nejake oblečenie ale tak aj tak sa teším 😀

ciarka
1. mar 2014

@bombulka200 - no ja som po dlhsej dobe teraz dala dolu 2 kg, cize mam 66kg z vahy 74kg a tiez chcem mat 55 kg.Cize este vela pred nami. A tie recepty mas vo svojom albume?

bombulka200
2. mar 2014

@ciarka no ale ved to je aj tak krásny výsledok 🙂 a ja verím tomu že sa dostaneme do cieľa 😉 ano v albume ich mám

justice007
2. mar 2014

Aj ja sa pridaaam 😀 Vyska 162 cm, vaha 65 kg 🙄

cookienka
2. mar 2014

Aj ja sa pripájam🙂 po válaní sa na gauči , učení a strese som pekne nabrala, takže pri 174 cm váha 76kg ☹ takže som rázne zmenila jedálniček, od štvrtka vylúčené pečivo zo stravy. samozrejme sladkosti typu keksíky, koláče, zbytočné cukry a kalorie a ešte pravidelné jedenie , teda aspoň snaha 5x denne. a večer najneskôr o 18:00. ale bez cvičenia to nejde, takže aj to k tomu pridávam. Uvidime ako to pojde, potrebujem do augusta 10 kg dole , aby som sa cítila zase ako človek, a samozrejme aj aby som sa páčila drahému 😉

mariuskaa
2. mar 2014

.

manzelka123
autor
4. mar 2014

ahojte 🙂 pozeram ze niektore krasne pokracujetee 🙂 no ja musim s pravdou von...hoc som pisala ze po novom roku pokracujem dalej v chudnuti,opak bol pravdou.. :( prestala som cvicit a dodrziavat stravu a skoro vsetko co som predtym schudla som pribrala naspat :/ takze uz po xy krat som si povedala ze idem odznova tak drzte palce bo leto sa bliiizi 🙂

sylvasik
4. mar 2014

@manzelka123 no tak teda nie som sama, hnevám sa na seba, ale to nestačí ... z novembrovej váhy 70,3 som sa dopracovala znova na 77 :( nedokázala som odolať na oslavách, tak mám znova plán do leta dať dole 10 kg. Konečne som obmedzila sladkosti a začala som sa znova hýbať, lebo tie slaninky na bruchu mi teda poriadne prekážaju, život bez nich bol krajšíí 🙂

bombulka200
4. mar 2014

ajojte 🙂 pridávam nove foto 🙂 ako vám to ide baby?

ciarka
5. mar 2014

@bombulka200 - v oktobri si vazila kolko? a v marci kolko? na porovnanie.super, len tak dalej. Kolko krat tyzdenne cvicis? musime dosiahnut ciel. ja mam dva ciele, do leta aspon tych 60kg a potom druhy ciel 55kg.

ciarka
5. mar 2014

@bombulka200 - ked tak pozeram, ta druha fotka je taka neostra,ale tusim mas mensie brucho,ze?

bombulka200
5. mar 2014

@ciarka ano rozmazaná lebo som sa sama fotila v zrkadle a dala som priblíženie tak to blbo zachytilo .. fu ani neviem okolo 70kg teraz 65.. a brucho mam konecne mensie 😵 ale este 10kg mi treba 😕

kamienka
5. mar 2014

@ciarka podla nasej tabulky mala @bombulka200 v oktobri 73 kg. No sikulka je to 🙂 @bombulka200 ja si dovolujem zapisovat tvoju najaktualnejsiu vahu, ktoru nam tu obcas das vediet, do tabulky, lebo si pre mna velkou motivaciou 🙂

fitzuzka
6. mar 2014

Je to parada , bombulka je moj vzor

bombulka200
6. mar 2014

@kamienka no môže byť ja už nepamätám a hlavne som rada ze som sa tej váhy zbavila 😀

bombulka200
6. mar 2014

@kamienka a dakujem ti pekne ze mi zapisuješ váhu lebo ja väčšinou nestíham sem velmi chodiť prepáčte uz sa polepším 😀 😅

bjl0803
6. mar 2014

ahojte mám dosť veľký problém neviem sa dokopať k chudnutiu. Mám ročnú dcérku a od pôrodu som stále na tom istom cítim sa hrozne s tehotenstvom som síce pribrala 14 kg čo je že vraj v norme ale ešte pred tým som držala tzv. uhlohidrátovú dietu s ktorou som síce schudla 15 kg ale keď som to vzdala pribrala som 20 kg plus tehotenstvo a teraz somjak hroch idemi to na nervy najhoršie na tom je to že si nedokážem upraviť stravu a s cvičením je tobeznádejné hanbím sa ísť behať bojím sa pohľadov ľudí. Priateľ mi hovorí že podla nehosom ešte krajšia lebo som mamina ale čo s toho keď sa nepáčim sama sebe. Samozrejme sú na tom ženy ktoré vyzerajú horšie a majú oveľa väčšiu nadváhu ako ja. Skúšala som piť veľa vody jesť celozrnné pečivo aj som cvičila po siedmej som nejedla ale viac ako týžden som poriadne nevydržala som totiž taká že zmenu by som chcela vidieť hneď. Asi som beznádejný prípad. Keby aspoň viem ako si počítať kalórie v jedlách asi by som to aj dokázala. Mám 21 rokov a chcem sa pekne obliekať no vo všetkom vyzerám strašne. Rozmýšlame aj o svadbe no ja nechcem vyzerať v šatách ako hurka. A aj tak sa neviem dokopať k chudnutiu. Potrebujem pomoc !!! Za skorú odpoveď ďakujem

kamienka
7. mar 2014

@ciarka neviem preco ti to nejde, napis mi miery do IP a ja ti ich tam pridam

kamienka
7. mar 2014

@bjl0803 ak si myslis, ze ti naozaj pomoze pocitanie kalorii, tak sa zaregistruj na stranke http://www.stobklub.cz/ ked tam nahodis, co si za den zjedla, tak to pocita kalorie za teba. Ale podla mna sa hlavne treba odhodlat a vydrzat, co sa lahko hovori ale tazko realizuje 😉

malalucka3
7. mar 2014

Ahojte dievcata...dole klobuk....vsetky ste uzasne...len mne to neako nejde...preto by som vas chcela poprosit o neaky jedalicek lebo ja netusim co mam papat....prosim poradte neaky jedalnicek.....

bjl0803
7. mar 2014

@kamienka dakujem ano odhodlanie je tazké ale uz musims tymnieco robita nielen si to len vraviet :/ musim

maria112
27. sep 2016

koceny nejaka z Dubnice?

monikapalo
20. mar 2017

Baby, kde ste???

Strana
z54