icon

Podporme jedna druhú pri chudnutí

manzelka123
25. sep 2013

Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂

kamienka
24. jan 2014

@vanesa123 urcite si schudla 😀 tlieskam a gratulujem! 😉

vanesa123
25. jan 2014

@kamienka dakujem 😀 tesim sa straaaasne..este ked pridam cvicenie.. juuuj 🙂)

ciarka
25. jan 2014

@vanesa123 - supis,ze takto ti to ide, len tak dalej. Ja teda chodim pravidelne 3 krat tyzdenne cvicit, len ja zas zhresim sladkym. To je moj problem, proste sladke je moja droga.

bombulka200
Autor odpoveď zmazal
soffyee
29. jan 2014

@vanesa123 gratulaciu si zasluzis super ... nehladaj v to nic len pokracuj dalej a o dalsie dva tyzdne budu dalsie gratulacie a pojde aj z bruska a aj zo zadku 🙂 😝

soffyee
29. jan 2014

@bombulka200 ved to je super ze si vsade si pre kazdeho inspiraciou jasne ze aj pre mna ,, ze pomaly a isto sa to da,, super 😀 😀

soffyee
29. jan 2014

Zachvilu koncim tyzden zdraveho papkania mam sa zajtra vazit tak som zvedava 🙂 tak toto bolo dnes na obedik 🙂 to biele nieje tatarka ale biely jogutik to len aby to vizeralo aj na oci dobre

bombulka200
29. jan 2014

sukna ktoru som niekedy nosila 😀

bombulka200
29. jan 2014

@soffyee a čo to tam máš rybku? 🙂

soffyee
29. jan 2014

@bombulka200 tuniacik raz za tyzden si doprajem 🙂

bombulka200
29. jan 2014

@soffyee ja tiež mám rada tuniaka ale ja si kupujem v paradajkovej omáčke so zeleninou 🙂

soffyee
29. jan 2014

@bombulka200 ja stale vo vlastnej stave 😉 😉

maria112
1. feb 2014

Ahojte no ja to sama vobec nezvladam...nie ste daktora z dubnie..?

maria112
1. feb 2014

@bombulka200 parada ako sa ti podarilo...?

bombulka200
1. feb 2014

@maria112 zmena v stravovaní a cvičenie 🙂

silvia0310
4. feb 2014

tak babenky od 11.januara mínus 5,5 na váhe som spokojná,vylúčene všetky sladkosti a maškrtenie ..pijem len čistú vodu a 2 kávy na den 😀 😀 😀 po 18 sa snažím už nič nejesť ,jedine ked nestíham do vtedy sa navečerať ,tak si dam potom ešte zeleninu,prípadne cotte chese .,ale vidím že sa oplatí prejsť na zdravšiu stravu ,cítim sa oveľa lepšie 😀 😀 😀 držím palce všetkým chudnucím ...

hasleerka
4. feb 2014

@silvia0310 to je super, ja tiež od tohto dátumu chudnem akože oficiálne ... zatial len -4kg dole .. ale tak ja si aj doprajem doobeda sladkosť ... po tej 18 tiež nejem...ked dám viac kíl dole, začnem aj cvičiť ... zatial len stravou chudnem ... tak si držme palce nech nám to ide ľahúčko

ciarka
4. feb 2014

@hasleerka
@silvia0310 - tak ste obidve sikulky, ze sa vam to dari. Aj ja chcem. Ako to viete bet sladkosti vydrzat?

ciarka
4. feb 2014

@silvia0310 - kolko este chces schudnut? a co papavas cez den???

hasleerka
4. feb 2014

@ciarka no ja bez sladkostí nevydržím ale som pyšná že aspoň poobede nemaškrtím ... doobeda si viem dať ... aj sladký obed kľudne zjem ... ale od 13 žiadne pečivo, cestoviny, zemiaky, ryža ... skúšam niečo ako ten norbiho update či ako sa to píše...

silvia0310
4. feb 2014

@ciarka NAJHORší BOL PRVý A DRUHý VEčERbez sladkostí ,potom to už išlo ,povedala som si že skusim najprv týžden a ked sa vaha posunie dole tak uvidím ,a vaha išla hned dole bez sladkostí tak ma to nakoplo 😀 a schudnúť potrebujem veeela ale take minimum 25 🙂)) no uvidím či dam tolko ,no každemu kilu ktoré je dole sa teším ,a nielen kilam ale aj dekám 😀 😀 😀 to ma pohana do predu ...

hasleerka
4. feb 2014

@silvia0310 tuším budem mať v tebe spriaznenú dušu ...mne by sa pasovalo aj takých 35 dať dole ... ale budem vďačná aj za 20 ...

manzelka123
autor
10. feb 2014

no pridala som si miery za januar do tabulky,ale len odhadom,ja sa neodvazim zobrat meter do ruky a odvazit sa,hanbim sa sama pred sebou jak som to zanedbala a pribrala som spat,hoci nie uplne celkom ale ta dost..neviem sa krotit v stravovani :/ ale uz naozaj musim pomali sa blizi jar a uz nezakryjem tuky hrubou bundou .. :/ no tak snad sa uz polepsim ,drzim vam setkym palce nech sa nam dari 🙂

mon1001
Odpoveď bola odstránená
snehuliacka
24. feb 2014

@bombulka200 waaaaaau krásna zmena 🙂

snehuliacka
24. feb 2014

Ahojte, tak sa opäť po dlhšej dobe hlásim, po nechcenej "odtučnovačke" v nemocnici. No operácia a pobyt v nemocke nikomu kilá nepridá, hlavne keď sa nemôžete plnohodnotne hýbať, takže aktuálny stav je 60kg. Ešte mám týždeň dietu a potom pekne začať s ľahkou stravou a vitamínmi. Pomaličky ale isto sa blížim pod to magické číslo. Ak si zajtra spomeniem, spravím foto pred zrkadlom. Držkajte sa

pentelka
24. feb 2014

Ahojte žienky, organizujeme zaujimavu akciu na deň žien, pobyt len pre ženy, na ktorom bude spojenie zábavy, krasy a relaxu. Bude tam aj Mary Kay zmenáreň s Máriou Volkovou a moja maličkosť tam bude mať fotoateliér, tak ak by ste chceli niečo extra špeci zažiť, tak neváhajte a pridajte sa!!! cena LEN 179€ pre 2 osoby, čiže treba zavolať najlepšiu kámošku ;)

http://tatragolf.sk/ladies-style-weekend-pobyt-...

kotatko1232
24. feb 2014

Baby aj ja pridam foto
December 2013 a druha foto Februar 2014

zuzica219
25. feb 2014

Zienky ja chudnem snáď celý život niečo dám dole a opäť priberiem ako na hupacke.teraz som sa naprogramovala na celkovu zmenu,nejem pečivo,zemiaky,ryžu,cestoviny a hlavne sladké a vysmazane po 16 užtakmer nic max.nejakú zeleninu a veeeela pijem čistú vodu a čaje.zatiaľ sa mi darí a vidím aj vysledky. Za 6 týždňov -7kg len aby mi to vydržalo.tiež by mi neuškodilo este aj -20 kg.

kotatko1232
25. feb 2014

Baby poradte ako mam zodit este 10kg do Leta