Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@bombulka200 ved to je super ze si vsade si pre kazdeho inspiraciou jasne ze aj pre mna ,, ze pomaly a isto sa to da,, super 😀 😀
@soffyee a čo to tam máš rybku? 🙂
@bombulka200 tuniacik raz za tyzden si doprajem 🙂
@soffyee ja tiež mám rada tuniaka ale ja si kupujem v paradajkovej omáčke so zeleninou 🙂
@bombulka200 ja stale vo vlastnej stave 😉 😉
Ahojte no ja to sama vobec nezvladam...nie ste daktora z dubnie..?
@bombulka200 parada ako sa ti podarilo...?
@maria112 zmena v stravovaní a cvičenie 🙂
tak babenky od 11.januara mínus 5,5 na váhe som spokojná,vylúčene všetky sladkosti a maškrtenie ..pijem len čistú vodu a 2 kávy na den 😀 😀 😀 po 18 sa snažím už nič nejesť ,jedine ked nestíham do vtedy sa navečerať ,tak si dam potom ešte zeleninu,prípadne cotte chese .,ale vidím že sa oplatí prejsť na zdravšiu stravu ,cítim sa oveľa lepšie 😀 😀 😀 držím palce všetkým chudnucím ...
@silvia0310 to je super, ja tiež od tohto dátumu chudnem akože oficiálne ... zatial len -4kg dole .. ale tak ja si aj doprajem doobeda sladkosť ... po tej 18 tiež nejem...ked dám viac kíl dole, začnem aj cvičiť ... zatial len stravou chudnem ... tak si držme palce nech nám to ide ľahúčko
@hasleerka
@silvia0310 - tak ste obidve sikulky, ze sa vam to dari. Aj ja chcem. Ako to viete bet sladkosti vydrzat?
@silvia0310 - kolko este chces schudnut? a co papavas cez den???
@ciarka NAJHORší BOL PRVý A DRUHý VEčERbez sladkostí ,potom to už išlo ,povedala som si že skusim najprv týžden a ked sa vaha posunie dole tak uvidím ,a vaha išla hned dole bez sladkostí tak ma to nakoplo 😀 a schudnúť potrebujem veeela ale take minimum 25 🙂)) no uvidím či dam tolko ,no každemu kilu ktoré je dole sa teším ,a nielen kilam ale aj dekám 😀 😀 😀 to ma pohana do predu ...
@silvia0310 tuším budem mať v tebe spriaznenú dušu ...mne by sa pasovalo aj takých 35 dať dole ... ale budem vďačná aj za 20 ...
no pridala som si miery za januar do tabulky,ale len odhadom,ja sa neodvazim zobrat meter do ruky a odvazit sa,hanbim sa sama pred sebou jak som to zanedbala a pribrala som spat,hoci nie uplne celkom ale ta dost..neviem sa krotit v stravovani :/ ale uz naozaj musim pomali sa blizi jar a uz nezakryjem tuky hrubou bundou .. :/ no tak snad sa uz polepsim ,drzim vam setkym palce nech sa nam dari 🙂
@bombulka200 waaaaaau krásna zmena 🙂
Ahojte, tak sa opäť po dlhšej dobe hlásim, po nechcenej "odtučnovačke" v nemocnici. No operácia a pobyt v nemocke nikomu kilá nepridá, hlavne keď sa nemôžete plnohodnotne hýbať, takže aktuálny stav je 60kg. Ešte mám týždeň dietu a potom pekne začať s ľahkou stravou a vitamínmi. Pomaličky ale isto sa blížim pod to magické číslo. Ak si zajtra spomeniem, spravím foto pred zrkadlom. Držkajte sa
Ahojte žienky, organizujeme zaujimavu akciu na deň žien, pobyt len pre ženy, na ktorom bude spojenie zábavy, krasy a relaxu. Bude tam aj Mary Kay zmenáreň s Máriou Volkovou a moja maličkosť tam bude mať fotoateliér, tak ak by ste chceli niečo extra špeci zažiť, tak neváhajte a pridajte sa!!! cena LEN 179€ pre 2 osoby, čiže treba zavolať najlepšiu kámošku ;)
Zienky ja chudnem snáď celý život niečo dám dole a opäť priberiem ako na hupacke.teraz som sa naprogramovala na celkovu zmenu,nejem pečivo,zemiaky,ryžu,cestoviny a hlavne sladké a vysmazane po 16 užtakmer nic max.nejakú zeleninu a veeeela pijem čistú vodu a čaje.zatiaľ sa mi darí a vidím aj vysledky. Za 6 týždňov -7kg len aby mi to vydržalo.tiež by mi neuškodilo este aj -20 kg.
Baby poradte ako mam zodit este 10kg do Leta

@vanesa123 urcite si schudla 😀 tlieskam a gratulujem! 😉