Pomáha jablčný ocot pri chudnutí?
Dobrý deň žienky mám nadváhu ale veľmi veľkú. Chcem schudnúť a počula som od viacerých žien že jablčný ocot pomáha. Vedeli by ste mi odporučiť že či v tabletkovej forme a aký. Alebo je lepšie kúpiť riadne fľaškovy. Ďakujem vopred.
@taktotedanie aha dobre 🤣
@aurora33 áno a preto má diagnózu F90.1 💗 vymýšľam si určite ..
@karmenka123 daleko nemas ani ty ako vidim
Strateny pripad
@karmenka123 tak potom za ním asi nebehas celý deň 😃
@aurora33 nebeha vobec a tieto diagnozy co davaju detom, nebeha za nim dieta si robi co chce nepocuva a radsej ide matka za lekarom aby dostala diagnozu a ospravedlnovala to, ze sa dietatu nevenuje lebo sa vala na gauci, tazko sa jej vstava lebo ved pneumatika na bruchu nepusti, zadychava sa atd a musi predsa vyjedat balik cipsov
A samotna diagnoza neznamena, ze dieta je neustale v pohybe, clovek ak si doeta onalepkuje touto diagnozou by si mal aj nieco o nej nastudovat lebo ak tymto chcela autorka dokazat, ze si doma “na rit nesadne” tak sa velmi myli a vyhovara sa
jablčný ocot pomáha regulovať cukor v krvy nalačno aj glykovaný hemoglobín - funguje to ale pri diabetikoch. Je ale potrebné piť 10-15-30 ml denne - to je mega dávka čo sa týka chuti, za mňa nepiteľné. Alebo rozložiť na celý deň. A pozor na zubnú sklovinu. Pozri si MUDr. Bajer - má k tomu niečo na Instagrame. Výskumy sa týkajú tekutého, klasického jablčného octu, nie tabletiek
@taktotedanie to si len vy myslíte že to má len tak napísané v papieroch. Keď budete mať dieťa s takou diagnózou tak potom sa ozivajte . A prepáčte chipsy nejem. Ani sladké , možno tak raz za mesiac. 🤣 .. viete o mne veľké hovno s prepáčením.
@karmenka123 a z coho si taka obezna? 😂 aha ty si ten typ- priberiem aj zo vzduchu 😂😂😂
Pohyb nemas ziadny si len leniva ako vos a prejeda sa a myslis si, ze ta ocot spasi- nie nespasi
@taktotedanie prečo furt sa navazete do mňa ? Máte takú náladu?
@karmenka123 lebo by si tu vsetkym co ti tu dobre poradili mala podakovat a nie sa este “hrat na mudru “
@karmenka123 skôr ten tabletkový, jablčný ocot jedine riedený veľkým pohárom vody a aj tak páli v žalúdku, skúšala kamoška a po prvom dni to vzdala, bolo jej z toho nanič celý deň..
Ale dá sa využiť v kuchyni na vodný kameň aspoň😊

@karmenka123 presne tak ako uz bolo viackrat spominane, jablcny ocot je dobry na regulaciu krvneho cukru v krvi, pije sa tekuty (odporucam napr. z DM-ky) 1 lyzica zriedeny v troche vody, idealne pit cez slamku kvoli zubom a pred sacharidovym jedlom. Vraj je vhodny aj po poslednom jedle dna, vtedy o trochu urychli proces ked sa telo dostava do “hladovky “, je to cas medzi poslednym jedlom dna a prvym v nasledujuci den. A prave aj tento stav ovplyvnuje, ci a v akom rozsahu telo spaluje tuk. Celkom dobre to vie vysvetlit Vlado Rosko vo svojich videach na youtube o prerusovanom poste.