Pomoc s kalorickými tabuľkami
Ahojte som v tom pomerne nova, mam kaloricke tabulky zatial len zadarmo verziu, chudnutie ide pekne ale obcas sa mi nechce naklikavat "moje jedla" tak hladam z aktualneho zoznamu ale nikde nevidim ingrediencie da sa to niekde pozriet?
ja cudzie hotové jedlá vôbec nepoužívam do svojich kt… dokonca ani svoje nie, vždy varím každé jedlo inak. a cudzie z dôvodu z rovnakého dôvodu…
Dakujem dievcata a potom ako pridam ingredienciu ktora neexistuje, napriklad zaprazka? Alebo kysla kapusta ale znacka ktora neexistuje?
Ingredienciu pridať kam?
Značka a ingrediencia ktorá neexistuje?? To je čo za nezmysel?
Ja nahadzujem niektore veci od oka. Ale povazim vsetky ingrediencie, z ktorych varim a zapisujem na papier, ked mam cas tak nahadzem do KT a delim podla poctu porcii - cize od oka - lebo sa mi nechce vazit cele jedlo atd.
A co sa tyka potravin, ktore niesu v KT, ak ich pouzivas pravidelne - pridala by som si ich a ak su len niekedy, tak vyhladaj rovnaku potravinu inej znacky. Napr. kysla kapusta bude mat +- kcal rovnako aj u inych vyrobcov.
Ja nahadzujem niektore veci od oka. Ale povazim vsetky ingrediencie, z ktorych varim a zapisujem na papier, ked mam cas tak nahadzem do KT a delim podla poctu porcii - cize od oka - lebo sa mi nechce vazit cele jedlo atd.
A co sa tyka potravin, ktore niesu v KT, ak ich pouzivas pravidelne - pridala by som si ich a ak su len niekedy, tak vyhladaj rovnaku potravinu inej znacky. Napr. kysla kapusta bude mat +- kcal rovnako aj u inych vyrobcov.
@banalu dakujem ti velmi pekne este by si mi vedel poradit kde pridam "ingredienciu"?
Myslíš do databázy? Záleží koľko máš KT. Nováčikovia nevedia dopĺňať databázu.
Ale vo všeobecnosti 3 bodky a pridať novú potravinu
Myslíš do databázy? Záleží koľko máš KT. Nováčikovia nevedia dopĺňať databázu.
Ale vo všeobecnosti 3 bodky a pridať novú potravinu
@janai1 nasla som to dakujem pekne 🙂
s takým ako značka kapusty sa netrápim. a zápražku by som si zapísala do KT ako vlastné jedlo…
Ja kaloricke tabuľky tiež nepouživam proste jem jedla s nizkym obsahom tuku a mensie porcie
pohyb a ide to ...
Zápražku by som pridala ako olej (tuk) ,kolko g a plus múka tiež koľko g.Ale skús porozmýšľať,či jedlo so zápražkou je to,ktoré chceš jesť,dosť sa tým navýšia tuky a sacharidy
Robim to takto stale
Schudla som 25kg za 6mes, par kcal hore dole neriesim
V moje jedla mam jedne cestoviny a dukstove buchticky inak nahadzujem vsetko co je v tabulkach niekedy aspon nieco podobne najdem a zadam co je v zozname
Zápražku by som pridala ako olej (tuk) ,kolko g a plus múka tiež koľko g.Ale skús porozmýšľať,či jedlo so zápražkou je to,ktoré chceš jesť,dosť sa tým navýšia tuky a sacharidy
@danculka25 dakujem 🙂 ja som uz schudla 10kg za 4 mesiace, stravu jem dalej to co som jedla aj predtym len mensie davky. Zvyk proste nechcem menit lebo to viem zeby som sa vratila skoro k starym jedlam. Niekedy mi vyskocia cervene kolieska ale snazim sa byt inak v norme. Dnes to mam na 87% 🙂

Nie, nedá