Pomohol niekomu schudnúť Ab tronic x2?
ahojte mate niekto ten to zazračny stroj??zaujimalo by ma či to niekomu pomohlo.ak ano ozyvte sa a možete aj tie čo nepomohlo nech viem či sa to oplati.diky.. 😉
mne to akurát rozhádzalo celý cyklus 🙄 takže ak používať, určite nie na brucho.
Ahojte mne ten stroj pomohol mam ho mesiac a po dvoch týzdnom bol rozdiel ale je napisane ze na zaciatok po menej minut ale ja som si ho aj try krat denne davala po polhodine a dakedy aj hodine ja som spokojna nevymenim ho za nic 😀
Ja mám ab tronic, keď som ho používala 2 mesiace, skoro každý deň 30-40 minút, tak som pekne na páse schudla. Len ho treba používať. Ja som schudla vyše 7cm v páse. Inak som necvičila. Ale treba si aj stravu trošku upraviť. Inak výsledok nebude.
Ahojte .Vynechàvala vàm menštruàcia keď ste používali ab tronic x 2?
@pikino To nieje o tom, ze ti to rozhadzalo cyklus, ale o tom, ze si sa zacala pravidelne hybat/cvicit.. Po urcitom case by sa ti to upravilo
Ahojte.Predava niekto ab tronic x 2?Kúpim aj keď bol použitý.Kúpim ho za 30 eur

@pietricka80 ja sa hýbem 10 hodín do týždňa intezívnym treningom od roku 2012 týmto to nebude 🙂
Ak by si bola ochotnà kúpim ho

Ja som ho používala krátko, mne boli tie impulzy veľmi nepríjemné, dokonca až boleli. Keď som ho mala na bruchu, mala som pocit, že sa nedokážem nadýchnuť. tak som ho opäť predala.