Pomôžu expandery gumy k vysnívanej postave?
Pomohli vám na ceste k vysnívanej postave? mám nadváhu 20kg 😔 Potrebujem to zhodiť a zároveň spevniť postavu
Nemam ich, ale v Actione ich mali tusim do 5 eur.
Síce neviem aká je tvoja vysnívaná postava ale určite na prvotne spevnenie pomôžu
Nie, chod do fitka a začni makať s váhami. Ak túžiš po dokonalej svalnatej dobre vyzerajúcej postave len expander nepomoze
netúžim po dokonalej svalnatej postave ale túžim po postave takej aby sa na mna ľudia nepozerali ako som vyžrata🤣 Včera som prvý krát skúsila tréning mam sadu 5 expanderov a zapotila som sa celkom dosť po 30 minútach. Zda sa mi to ako riadna makačka ale myslim že za pol rok sa dostavia výsledky
Pouzivam ich v ramci siloveho treningu 2x do tyzdna. Ja som s nimi spokojna, fitko nemam rada.
@simsalabim Stačí len 2 krát do týždňa? nedostavia sa výsledky skôr keď budem cvičiť napr.5x za týždeň?
Ano, velmi uzitocna vec, jemine ako ich milujem a zaroven nenavidim 😂😂😂
Autorka - netusim. Ale kazdy cvici podla toho, kolko ma chuti, casu, energie…mne to staci. Ale vo vseobecnosti sa pri silovom treningu odporuca mat den-dva prestavku medzi cvicenim. Svaly vraj rastu v prestavkach 😅 Ja cvicim s nimi tak 2x do tyzdna, okrem toho chodim plavat 2x do tyzdna, plus svizna prechadzka k tomu (taka, co som potom mokra ako mys), v lete bike. Ja nepotrebujem byt fitneska, hybem sa, aby som bola ako tak vo forme.
@autorka cvič aspoň 3x do týždňa, postupne pridávaj na intenzite napr o mesiac 4x, tak aby si to zvládala, počúvaj svoje telo (ale keď telo hovorí že sa mu nechce, tak klame 😅), pomedzi to prechádzka… ja mám momentálne 3x do týždňa beh a 2x fitko, lebo ma viac baví behať ako cvičiť, v zime to mám zas inak 🙂 rob tak, aby si sa cítila mierne diskomfortne -to je zámer, časom to budeš milovať ale zas netreba ísť cez mŕtvoly, napr keď budeš cítiť, že na teba niečo lezie dopraj si oddych 🙂..
Za mna 3 x a poriadne je akurat, telo musi regenerovat. Tie svaly musia rast. Samozrejme medzitym mozes ist von na dlhu prechadzku. Kvalitny silovy trening vsak 3x staci. Ja vacsinou po dobrom treningu na dalsi den leziem po zabradli, lebo nezidem schody 😂
Uz po stykrat, chudne sa v kuchyni. Mozes cvicit s cim chces, ak to potom zajes vyprazanym syrom, tak neschudnes.
Cvicenie pomaha na pevne svaly, pohyblivost, ale ked sa budes prezierat, mozes kazdy den aj maraton odbehnut a neschudnes.
Inak, to je taky paradox treningu na maraton, mnoho z tych, co trenuju na prvy pocas neho neschudnu.
Uz po stykrat, chudne sa v kuchyni. Mozes cvicit s cim chces, ak to potom zajes vyprazanym syrom, tak neschudnes.
Cvicenie pomaha na pevne svaly, pohyblivost, ale ked sa budes prezierat, mozes kazdy den aj maraton odbehnut a neschudnes.
Inak, to je taky paradox treningu na maraton, mnoho z tych, co trenuju na prvy pocas neho neschudnu.
@veselo_neveselo je to jedno s druhym, ten deficit sa vytvara prave pohybom, lebo clovek nieco jest musi. Tiez sculpting tela nespravis bez toho treningu iba v kuchyni 😉 Je to komplexny proces a toto ludia neradi vidia.
@veselo_neveselo je to jedno s druhym, ten deficit sa vytvara prave pohybom, lebo clovek nieco jest musi. Tiez sculpting tela nespravis bez toho treningu iba v kuchyni 😉 Je to komplexny proces a toto ludia neradi vidia.
@kiki68 samozrejme, ze je vhodna kombinacia stravy a pohybu, ale fakt je, ze deficit lahsie vytvoris stravou ako pohybom.
Výsledky z cvičenia sa nedostavia vôbec, pokým telo nebude v kalorickom deficite, môžeš cvičiť do aleluja, základ je strava
@kiki68 samozrejme, ze je vhodna kombinacia stravy a pohybu, ale fakt je, ze deficit lahsie vytvoris stravou ako pohybom.
@simsalabim neviem, ten deficit musis proste nejak dosiahnut a osobne napr ked spalim cez 2 k kalorii a velku cast pohybom, tak jednak idem hlbsie do deficitu a nezvykam telo na nieco, na co si trvalo nezvykne. Lebo ta strava musi byt udrzatelna roky.Vacsina ludi ma po 6-12 mes tazku krizu. Lebo maju vysledky a zaroven narazia na to, ze nevedia drzat ten model stravy cele roky. Idu casto do relapsu s vahou, lebo to telo nedobre reaguje. Ja som mala tiez velke prestavenie prave ked som prestala kojit, zrazu som nebola ten terminator, ale zacali tie zenske neduhy
@simsalabim neviem, ten deficit musis proste nejak dosiahnut a osobne napr ked spalim cez 2 k kalorii a velku cast pohybom, tak jednak idem hlbsie do deficitu a nezvykam telo na nieco, na co si trvalo nezvykne. Lebo ta strava musi byt udrzatelna roky.Vacsina ludi ma po 6-12 mes tazku krizu. Lebo maju vysledky a zaroven narazia na to, ze nevedia drzat ten model stravy cele roky. Idu casto do relapsu s vahou, lebo to telo nedobre reaguje. Ja som mala tiez velke prestavenie prave ked som prestala kojit, zrazu som nebola ten terminator, ale zacali tie zenske neduhy
@kiki68 hodinky a podobne spotrebovane kalorie pohybom znacne nadhodnocuju, preto je strava klucova, malokto pohybom minie tolko kalorii, aby to malo naozaj efekt. Preto je dolezita kombinacia strava+pohyb. Pohybom minut denne 2000kcal moze hadam iba horolezec. Ja som bola vcera plavat a podla hodiniek som vraj minula 337kcal. Mozno ano, mozno nie, ak by som jedla ako drevorubac, moc by mi to nepomohlo. Podobny obsah kalorii maju moje ranajky, ale to si kontrolujem prijem, kebyze mozem, zjem raz tolko. Suhlasim, ze strava by mala byt udrzatelna roky - ved prave preto je klucova. Da sa schudnut bez pohybu, je to realnejsie, ako iba s pohybom. Ale kazdemu by som odporucala to kombinovat.
Ono je rozdiel cvicit full body do zlihania alebo AB-AB alebo ABC-ABC
Precvicit sval 2x tyzdenne do zlihania alebo blizko k zlihaniu je akurat
Pomôžu stači sa hybať viac chôdze a cvičiť variabilnou rezistenciou upraviť stravu samozrejme a pôjde to držim palčeky 😉

Pouzivam ich v ramci siloveho treningu 2x do tyzdna. Ja som s nimi spokojna, fitko nemam rada.