Popôrodné kilečká
29. júl 2015
Už som pár mesiacov po pôrode a pomaly si v harmonograme nachádzam aj nejaký čas na seba. Chcem sa preto vrátiť do pôvodnej formy. Začínam cvičiť a už sa snažím nezjesť prvú vec, čo mi príde pod ruku 😀 plánujem v tom zotrvať, no máte niekto nejaké rady, na čo by som si mala dávať pozor? Alebo poznáte nejaké zlepšováky pri chudnutí? AKé máte skúsenosti? 🙂
Používateľ terinka015 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od terinka015.
Súhlasím, ak sa dá, treba najprv dať do normálu veci ako spánok a čas pre seba. Dá sa to aj bez toho, aby to bolo na úkor dieťatka, veď nie je problém cvičiť aj s ním 😝 Myslím, že alternatívna medicína naozaj pomáha, počula som o tom z viacerých zdrojov, tak prečo nie? To je môj názor 🙂

No viem ti na to poradiť cvičiť, cvičiť a cvičiť 😀 Aj mne sa po pôrode nalepilo na boky nejaké to kilo a nebola som s tým spokojná, no pri dieťati sa mi cvičilo ťažko, bola som stále unavená a nevyspaná. O diéte nehovoriac. No prezradím svoju fintu - mne pomohli čaje a produkty z alternatívnej medicíny 🙂 Pomáhajú mi navrátiť metabolizmus do pôvodného stavu a napomáhajú aj prúdeniu krvi v tele. Lepšie som tak spala, kvalitnejšie, proste som bola viac v pohode.