icon

Poradíte dobrú diétu?

simona112
22. feb 2012

Viete mi niekto poradiť, dobrú ale nie moc finančne náročnú dietu? Ide o to, že od pôrodu sa mi nedarí schudnúť. :( ďakujem moc za rady

lisettka
3. feb 2014

Ahoj, diéty nie sú dobrým riešením a človek ich musí držať celý život, aby nenabral kila späť. Skús skôr zdravšie jesť, viac zeleniny, ovocia, menej sladkého, vyprážaného, nezdravých vecí, pečiva, veľa piť a pokiaľ máš čas tak aj trochu cvičiť. Dietami si viac ublížiš ako pomôžeš.

savanah111
3. feb 2014

Ides na to velmi zlym sposobom. Hm, financne nenarocne je napriklad menej jest🙂 Ziadna dieta ti nepomoze, maximalne tak k jojo efektu.. Zacni citat o zdravej strave, napriklad chudnutie-ako.sk, tam je vela rad. Diety su docasne riesenie ked chces schudnut do siat na ples napriklad, ked je po plese saty odlozis a vratis sa k staremu sposobu stravovania, a priberies este viac pretoze telo si vypyta svoju dan. Zacni jest pravidelne, menej, zarad viac zeleniny, celozrnnych vyrobkov, a hlavne pohyb, skus jillian michaels, mne to pomohlo. drzim palce🙂

jankaba1
3. feb 2014

Ahoj, najlepsie je zacat cvicit- behat....

janka1313
5. feb 2014

Ja som sa po porode tiez snazila vratit na povodnu vahu. Zacala som cvicit, upravila som stravu. Schudla som tak par kilo no povodnu vahu som nedosiahla. Kamaratka mi odporucila bielkovinovu dietu KETOAKTIV. Kombinovala som ich jedla s normalnou stravou tak ako to popisovali v jednotlivych fazach na stranke. Riadila som sa tym a kila sli pekne krasne dolu.Navyse som usetrila cas, pretoze priprava jedal trvala len par minut co som pri malej dcerke velmi ocenila. Jedla boli chutovo super vobec som sa nemusela premahat to zjest. Mas na vyber slane, sladke no hoco naozaj je z coho vyberat. Ked som si pozrela s inymi tak cenovo ma vysli najlepsie. A s odstupom casu mozem povedat ze kila som spat nenabrala. Maju eshop na www.ketoaktiv.sk

jadodka
5. feb 2014

@jankaba1 a behanim schudnem??? Ja som behala kazdy den 20-40minut kolko som vladala ale strasne ma boleli kosti-clenkove, pistali, kolena a klb- vydrzala som 3mesiace obmedzila pecivo, sladkosti, zvysila prijem vody a ani deko dole 😒

miushka13
5. feb 2014

moja osvedcena nejesť po 17tej, a cez deň papám uplne všetko aj vypražane, aj sladke aj chipsy samozrejme ze aj zeleniny viac. ja som si povedala ze radsej sa potrapim trošku vecer akoby som sa mala trapit cely den ze toto nemozem hento tamto. clovek potrebuje papat vsetko aj sladke aj mastne. a ak ma veáer prepadne vlci hlad sravim si koktail samozrejme bez cukru,alebo zeleninovy salatik. za tyzden minus 2kg.

m_ij_ka
5. feb 2014

neexistuje žiadna dobrá diéta. Ja mám osvedčené, že nejem po 18tej hodine,raňajky, obed , večera jem to čo mám doma navarené, k tomu samozrejme dostatočný prísun tekutín, ovocia a zeleniny a pohyb

blue99
5. feb 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.

podarilo sa mi dať dole 13kíl ale prešla som si programom očistným....zatiaľ žiadny jojo chválabohu...a mám po 40tke no naštartovala som si metabolizmus...ešte funguje 🙂 😉 🙂

1victoria1
5. feb 2014

ahoj a co si papala blue99?rada by som ties ocistila telo..dakujem 😉

mery333
5. feb 2014

Z vlastnej skúsenosti - žiadna diéta, ale celková zmena ŽIVOTNĚHO ŠTÝLU: 🙂

mon1001
Odpoveď bola odstránená