Ako dopĺňať bielkoviny bez mäsa pri kalorických tabuľkách?
Čaute baby. Nie som žiadny mäsožravec. Poraďte ako dopĺňate bielkoviny tak, aby ste boli sýte a aj naplnili KT správne. Lebo ja keď vidím a cítim ráno šunku tak 🤮 Mňa zachraňujú vajcia, cottage a rybacia konzerva, ale už aj to mi ide krkom. Ste tu také na KT, ktoré neobľubujú mäso a darí sa vám s KT? Ďakujem za tipy.
tvaroh, syry, jogurty, kuracie prsia (rezne, na pasiky v tortille, bravcove kare v kapustnici, gulasi), tuniak, peceny pstruh, losos, susena sunka, proteinove drinky,...
tak ja som teda masová a neviem to naplniť aby som neprešvihla tuky nejak výrazne. používam práškové suplementy...
Miesam si praskovy protein s greckym jogurtom alebo nizkotucnym tvarohom. Milujem olomoucke syrecky.
Najlepsi zdroj bielkovin su vajicka, tvaroh, mliecne vyrobky, maso. Vajicka vedia dobre a na dlho zasytit. A tvaroh zmiesat s bielym jogurtom a lyzickou madu.
Pripadne praskovy protein a z toho nieco upec, ako namiesto muky
Kolko bielkovin potrebujes? ja viem mat cca do 100 na vegan strave, zvysok musim doplnit proteinom.. ak jes aj mliecne a vajcia, nemal by to byt taky problem
@anonym_autor ja mam strasny problem s bielokovinami, mam laktozovu intoleranciu a strukoviny ma hrozne naduvaju a je mi po nich zle. Nedari sa mi vobec dosiadhnut mojich 100g bielkovin na den

strukoviny su zdrojom bielkovin