icon

Ako dopĺňať bielkoviny bez mäsa pri kalorických tabuľkách?

24. jún 2026

Čaute baby. Nie som žiadny mäsožravec. Poraďte ako dopĺňate bielkoviny tak, aby ste boli sýte a aj naplnili KT správne. Lebo ja keď vidím a cítim ráno šunku tak 🤮 Mňa zachraňujú vajcia, cottage a rybacia konzerva, ale už aj to mi ide krkom. Ste tu také na KT, ktoré neobľubujú mäso a darí sa vám s KT? Ďakujem za tipy.

anonym_96e348
24. jún 2026

strukoviny su zdrojom bielkovin

thereisabear
24. jún 2026

Tvaroh, grécky jogurt, syry (Olomoucké tvarôžky sú super, ak zvládneš).

jimbean
24. jún 2026

tvaroh, syry, jogurty, kuracie prsia (rezne, na pasiky v tortille, bravcove kare v kapustnici, gulasi), tuniak, peceny pstruh, losos, susena sunka, proteinove drinky,...

biba_18
24. jún 2026

tak ja som teda masová a neviem to naplniť aby som neprešvihla tuky nejak výrazne. používam práškové suplementy...

emjee
24. jún 2026

Miesam si praskovy protein s greckym jogurtom alebo nizkotucnym tvarohom. Milujem olomoucke syrecky.

anonym_99ddaa
24. jún 2026

Najlepsi zdroj bielkovin su vajicka, tvaroh, mliecne vyrobky, maso. Vajicka vedia dobre a na dlho zasytit. A tvaroh zmiesat s bielym jogurtom a lyzickou madu.

Pripadne praskovy protein a z toho nieco upec, ako namiesto muky

anonym_47c955
24. jún 2026

Kolko bielkovin potrebujes? ja viem mat cca do 100 na vegan strave, zvysok musim doplnit proteinom.. ak jes aj mliecne a vajcia, nemal by to byt taky problem

anonym_33b265
25. jún 2026

@anonym_autor ja mam strasny problem s bielokovinami, mam laktozovu intoleranciu a strukoviny ma hrozne naduvaju a je mi po nich zle. Nedari sa mi vobec dosiadhnut mojich 100g bielkovin na den