Poraďte tichý chodiaci pás do bytu
Chcela by som aby bol tichsi a mal aj nastavitelny sklon do kopca, mozno keby trochu dlhsi ze na mierny poklus obcas , ale teda hlavne o chodzu mi ide...som na rodičovskej a mam malo pohybu vonku lebo mala mi nechce v kociku sediet tak ani prechadzky sa mi nedaju.
Dajte aj skusenosti ci sa vam podarilo schudnut tak a ci susedom to nebucha ved je to zas chodza nie beh .
Vdaka
@bykaterina ale v byte? nie je to hlucne? nerusi to susedov? 🙉
@ericka204 no ved zaujimaju ma aj skusenosti lebo pri tych pasoch pisu ze vhodne aj do bytu
@ericka204 to ja neviem ved pisem ze idem a opytam sa a ako sa ja poznam vyskusam 😀
@ericka204 no ved zaujimaju ma aj skusenosti lebo pri tych pasoch pisu ze vhodne aj do bytu
@danielkadandy pod nami mali pás, mal byť nejkay tichý dosť drahý. Sťažnosti boli zakaždým keď si ho pustili. 🤷🏼♀️ Bol aj u nás hore počuť
@danielkadandy pod nami mali pás, mal byť nejkay tichý dosť drahý. Sťažnosti boli zakaždým keď si ho pustili. 🤷🏼♀️ Bol aj u nás hore počuť
@anonym_2b1920 chodiaci ci beziaci?
@anonym_2b1920 chodiaci ci beziaci?
@danielkadandy taký do 8km/h, čiže aj aj by sa dalo. Ale nebehavali na nom. Len rýchlochôdza
@danielkadandy Do bytu idealne ziadny, prepac. Suseda nadomnou kym sa neodstahovala behala/chodila kazdy den, vraj je to ten "tichsi", no isteeeee....Kazdy krok bol pocut, buchotanie pri chodzi/behu a z dlhodobeho hladiska to ozaj ide na nervy...Takze do bytu urcite neodporucam a nech si kazdy mysli co chce🤷♀️ Podla mna toto do bytu nepatri, ak mas pod sebou susedov. Nepoviem do domu, to by bolo ok, ale do bytu rozhodne nie.
@ericka204 tak co som ja vcera vyskusala nebol hlucny nejak, jasne podla mna by to chcelo podlozku pod to. ale nemal sklon co mi dost vadilo.

tu sa pripnem 🙂 ja idem dnes ku kamosovi jemu som videla ze ma pas doma tak skupim sa aj jeho opytat