Porovnanie dávkovania a cien pre Wegovy
Ahojte chcem sa opýtať a poradiť v stredu idem k lekárovi na tému Wegovy mám 165cm 81 kg potrebujem zhodiť tých 12 kg. Aké pero je prosím vás najvýhodnejšie. Samozrejme ako dávkovanie tak cenovo. Ďakujem. Môj problém nieje prejedanie ale psychomatikum. Od kedy manžel ochorel tak som denno denne v strede a za rok 10 kg hore😢😢som zúfalá
dalsia leniva
dalsia leniva
@anonym_047560 citis sa lepsie? a keby aj a co?
dalsia leniva
@anonym_047560 Treba sa zamyslieť skôr, ako z teba vyletí takáto sprostosť. Hlavne anonymne treba vŕtať.
Ako ochorel ?
dalsia leniva
@anonym_047560 dalsia hlupa a nevzdelana odpoved
@wewe1234 S dr sa poradis,on ti to nadavkuje, ty si neurcujes davky, zacina sa startovacou a uvidi sa , ale faktom je, ze musis aj preto nieco spravit, aj po dobrati treba mat upravenu stravu a pocas je velmi dolezite cvicit kvoli svalom,. Takze treba si to aj v sebe upratat a spracovat aby si nevyhodila peniazky "von oknom"
To lekár len tak predpíše? Predpokladám že najprv poradí cvičenie a dietnejsiu stravu.
Kamaratke predpisal obvodny Mounjaro. Bola som prekvapena, lebo nemala nejaku velku obezitu. Ale je pravda, ze roky chudne a pribera, vyslovene ako jojo. Vraj nema pevnu volu... tak som zvedava, ako to bude, ked si to prestane pichat, lebo vaha je aj o zivotnom style.
@wewe1234 radim ti pocas chudnutia si pisat, co jes, do kalorickych tabuliek, aby si sa naucila, co treba jest a aka je spravna velkost porcie. A cvicit silovo, lebo tieto injekcie pozieraju aj svaly.

Wegovy je drahsi Ozempic, ten ti ale nepredpisu (vacsinou) bez diagnozy cukrovka. Najucinnejsie ale aj najdrahsie je Mounjaro. Kazdopadne ak je to len v hlave, ani pero nespravi zazraky. Cenovo to vychadza Ozempic, Wegovy, Mounjaro od najlacnejsieho po najdrahsi.