Priznávate sa k chudnúcim injekciám Ozempic, Mounjaro, Wegovy?
Ked vas niekto pochvali za schudnutie a opyta sa ako sa to podarilo, tak sa priznate? K ozempic, mounjaro, wegovy atd?
@anonym_autor oni sa nemusia priznavat, vieme, ake su klasicke znaky tychto prostriedkov, minimalne u nas to tak baby maju kazda rad za radom....takze tak.
@anonym_autor oni sa nemusia priznavat, vieme, ake su klasicke znaky tychto prostriedkov, minimalne u nas to tak baby maju kazda rad za radom....takze tak.
@anonym_4d299a ake su?
Keby som to brala, tak sa pochválim, ale neberiem. Ale ani nechudnem, takže sa ma to nikto nepýta 😅 ale bolo by super dokázať schudnúť bez námahy. Premna je problém najmä spánok, takže asi by mi ani injekcie nepomohli. 🤷
@ria_sprout
toto ma normalne v dobrom pobavilo, fakt v dobrom
ani nechudnes, ani neberies tie injekcie, ale ako prvá reagujes 🙂 a ešte aj čiastočne stiahneš tému inam
a já se ptam proč?
@ria_sprout
toto ma normalne v dobrom pobavilo, fakt v dobrom
ani nechudnes, ani neberies tie injekcie, ale ako prvá reagujes 🙂 a ešte aj čiastočne stiahneš tému inam
a já se ptam proč?
@anonym_990256 udržujem ti tému na stene 😜
Ale teda nemala by som problém priznať že na chudnutie mám pomoc, až tak odveci to snáď nie je
@anonym_4d299a ake su?
@anonym_autor kludne si zadaj do AI, myslim, ze tam je odpovedi viac nez dost.
Esteze je to AI, ludia uz nemusia komunikovat🙂
@anonym_4d299a
celý život mám nadváhu, predpokladám, že aj keby som teraz odrazu behom 3mes. schudla 20 kg tak by si ľudia mysleli čo len chcú. Ak by sa ma aj niekto opýtal, môžem vysvetlovať, zdravá strava, pohyb a pod, niektorí by za tým aj tak videli zázračné pilulky. od januára som pridala pohyb, pitný režím, mierne upravila stravu ale aj tak to nestačí. pár cm ubudlo, ale nič som neschudla.
Esteze je to AI, ludia uz nemusia komunikovat🙂
@anonym_4d299a
@anonym_autor no mozno casom zaniknu podobne platformy 🙂 ako je MK a spol aj ked ludia maju radi s niekym sa stale dotahovat, ze?
celý život mám nadváhu, predpokladám, že aj keby som teraz odrazu behom 3mes. schudla 20 kg tak by si ľudia mysleli čo len chcú. Ak by sa ma aj niekto opýtal, môžem vysvetlovať, zdravá strava, pohyb a pod, niektorí by za tým aj tak videli zázračné pilulky. od januára som pridala pohyb, pitný režím, mierne upravila stravu ale aj tak to nestačí. pár cm ubudlo, ale nič som neschudla.
@zuzidr od januara ani kg neschudla? potom niekde robis chybu....mam 30kg navyse, ano velmi vela, ale nemam problem dat 10kg dole za mesiac.
Nie. Vie to len pár ľudí z najbližšieho okolia.
@anonym_autor po prvé áno, priznávam sa... po druhé, nechutneš vďaka ozempicu, chudneš vďaka tomu, že výrazne menej žereš... a výrazne menej žereš preto, že ozempic znižuje pocit hladu...
@anonym_autor po prvé áno, priznávam sa... po druhé, nechutneš vďaka ozempicu, chudneš vďaka tomu, že výrazne menej žereš... a výrazne menej žereš preto, že ozempic znižuje pocit hladu...
@morpheuss nemusis chytat za slovicka, je normalne povedat, ze sa chudne po ozempicu a nemusis vysvetlovat ako to funguje
@anonym_autor no mozno casom zaniknu podobne platformy 🙂 ako je MK a spol aj ked ludia maju radi s niekym sa stale dotahovat, ze?
@anonym_4d299a vies o tom, ze sa dotahujes hlavne ty?
@zuzidr tak nieco robis zle ocividne
@morpheuss takze je to vdaka ozempicu.. ved keby si ho nebral, nezral by si menej a keby si nezral menej, tak by si nechudol
S tymito liekmi na chudnutie je to ako s estetickymi procedurami.. "nieee, ja nemam lifting, ja mam len silnejsie zatiahnutu gumicku vo vlasoch" 😃 kto sa prizna..
@anonym_4d299a vies o tom, ze sa dotahujes hlavne ty?
@chlebikova Cim? ze si to ma autorka pozriet a vyguglit? Asi je vam velmi teplo, dievcata.
Hlavne nerozumiem, preco maju potrebu to ludia tajit....Ved kazdeho vec.
@zuzidr od januara ani kg neschudla? potom niekde robis chybu....mam 30kg navyse, ano velmi vela, ale nemam problem dat 10kg dole za mesiac.
@anonym_4d299a a už si dala dole tých 10 kilo?
@anonym_4d299a a už si dala dole tých 10 kilo?
@anonym_5cf46b Ano. Ja viem, kde je u mna chyba, a teda viem, co mam eliminovat.
@anonym_990256 udržujem ti tému na stene 😜
Ale teda nemala by som problém priznať že na chudnutie mám pomoc, až tak odveci to snáď nie je
@ria_sprout
mne asi nie - ja si len čitkam temy a žasnem sem a tam
@anonym_f34dbe
@anonym_4d299a vidite a toto ma môžno rozčuluje viac ako to , že mám nadváhu. Doteraz som sa nehýbala, pila dva poháre vody denne, každe poobedie po káve si dala sladke. od januára som si kúpila už 5x permanatku a chodím 2x do týždňa na kruháč ( nevynechala som ani jeden) od februára pijem denne ( okrem víkendov) 2-3l vody, prestala som piť sladké vody, pridala som oveľa viac bielkovín do stravy. NIE nedržím diétu, ani nie som vo fitku 6x týždenne, ale k´d to porovnám z pred pol roka, spravila som veľkú zmenu a výsledky žiadne. ( nejem ani mastné ani vyprážané veci)...ale aj napriek timu ma ozempic neláka
@anonym_f34dbe
@anonym_4d299a vidite a toto ma môžno rozčuluje viac ako to , že mám nadváhu. Doteraz som sa nehýbala, pila dva poháre vody denne, každe poobedie po káve si dala sladke. od januára som si kúpila už 5x permanatku a chodím 2x do týždňa na kruháč ( nevynechala som ani jeden) od februára pijem denne ( okrem víkendov) 2-3l vody, prestala som piť sladké vody, pridala som oveľa viac bielkovín do stravy. NIE nedržím diétu, ani nie som vo fitku 6x týždenne, ale k´d to porovnám z pred pol roka, spravila som veľkú zmenu a výsledky žiadne. ( nejem ani mastné ani vyprážané veci)...ale aj napriek timu ma ozempic neláka
@zuzidr Ani ja by som nezobrala, a mala by som ho zadarmo.
@morpheuss takze je to vdaka ozempicu.. ved keby si ho nebral, nezral by si menej a keby si nezral menej, tak by si nechudol
@anonym_autor
@anonym_1778fb pointa je, že to vyznieva ako keby si dáš ozempic a hneď ideš dole.. lenže tak to nefunguje... chudnutie je rovnaké ako bez ozempicu, len s ozempicom sa ľahšie tomu jedlu odoláva.. aj pri ozempicu viac schudneš ak popri tom cvičíš, hýbeš sa, športuješ... a naopak, neschudneš ak sa prežieraš sladkosťami... môžeš dokonca aj pribrať... ja som napr.bol na ozempicu, teraz už mounjaro, ale moja váha už minimálne rok stagnuje a nejde viac dole. Keby som sa viac hýbal a snažil sa, bolo by to inak...
@ria_sprout
mne asi nie - ja si len čitkam temy a žasnem sem a tam
@anonym_990256 prepáč, neviem prečo sa mi najprv zdalo že ti tam svieti autor. Tak udržujem autorovi tému.
@anonym_4d299a tu máš z AI:
Nie, nedá sa spoľahlivo „hneď vidieť“, kto berie Ozempic. Ten výrok je skôr sebavedomé tipovanie než realita.
Najčastejšie sa tým myslí tzv. „Ozempic face“ – chudšia, prepadnutejšia tvár, výraznejšie vrásky alebo voľnejšia koža. To však nie je špecifický účinok Ozempicu. Ide hlavne o dôsledok rýchleho alebo výrazného schudnutia a rovnako môže vyzerať človek, ktorý schudol diétou, po chorobe alebo iným spôsobom. Semaglutid cielene „nespaľuje tuk z tváre“.
ešte to pokračovalo, ale toto je úvodný výcuc...
@anonym_f34dbe
@zuzidr ja mám 20kg nadváhy a môžu za to hormóny. Pred 40tkou som ani ja nemala problém schudnúť, lenže odkedy som v perimenopauze proste to nejde. Plus tréner mi vraví, že za to môže môj zlý spánok. Ale s tým moc neurobím, hoci spánok naháňam ako najlepšie viem, nejde to idealne. Mňa najviac hnevá, že každý na nete vie najlepšie ako druhý všetko robí zle 🤷
@anonym_4d299a a prečo to teda nedáš dole,keď to niejej problém?

Keby som to brala, tak sa pochválim, ale neberiem. Ale ani nechudnem, takže sa ma to nikto nepýta 😅 ale bolo by super dokázať schudnúť bez námahy. Premna je problém najmä spánok, takže asi by mi ani injekcie nepomohli. 🤷