Potrebujem schudnúť 5 - 6 kg
Ahojte,potrebujem schudnúť tak 5-6kg, podarilo sa to už niektorej? 🙂 nechcela by nejaká žena ísť do toho so mnou aby sme sa navzájom podporovali? na ten šport moc času nie je, skôr len rýchla chôdza, stravu sa snažím dodržiavať, 5x denne, ale niekedy mi príde pod ruku aj nejaké čokoláda, pudinček, koláč, veď život neni o tom aby sme sa len obmedzovali 😉
@gromkaver dakujem 🙂 zeler a cvikla uz su doma, zajtra idem na to 🙂
Ja baby takisto potrebujem zhodit zvysnych par kileciek , co po porode nie a nie dolu, skusala som kadeco mozne, ale naozaj zabralo toto http://www.topky.sk/cl/13/1386225/. Je to brutalna makacka, ale nezaberie to vela casu (co je, povedzme si, pre matku na materskej priorita 😀 ) a okrem toho tie vysledky su viditelne dost rychlo. Vazne odporucam 🙂 No a plus strava samozrejme.
je pravda ze z jedalnicka treba dost vyrazne obmedziit sacharidy ale hlavne na veceru ich nejest....vecera je najlepsia bielkovinova so zeleninou.Ziadne ovocie a pozor aj na oriesky. Viem ze po 17h do vecera,kym ulozime deticky opat vyhladneme, no skuste si vypit teply cajik, dva,aby ste si zahnali hlad a sup rychlo do postelky,alebo spapat mrkvicku, ktoru pomaly pozujete....viete, ze pokial pride signal zo zaludka do mozgu o pocite sytosti trva urcity cas🙂takze aj papajte pomaly.....moj jedalnicek vobec nie je hodny na opisovanie,ale ako vravim, ja od rana nieco robim.2x denne vonku s kocikom a so psom...
Vsetkym vam drzim palce...nastavte hlavicku na pozitivne chudnutie a nekupujte si domov to co by ste nemali papat:Ziadne kolaciky, keksicky,cokoladky...ak to nemate na ociach nepride to tak na chut🙂 a na zaver..treba si uvedomit, ze svoju rolu zohravaju aj hormony a tie sa az tak nedaju stravou ovplyvnit.
DRZTE SA🙂

@gromkaver waaw super znie to laakavo aspon budem mat pocit že papkam niečo chrumkave a pritom to bude zdrave no tešííms a na ne..dakujem !!!!