Potrebujem schudnúť aspoň 5 kg
Ahojte ,mam 39 rokov a posledny pol rok som pribrala pat kg,ktore neviem dat ani za svet dole.Citim sa nekomfortne, všetko mi je uzke.Som velmi nizka a nevyzera to dobre.Rada by som sla na svoju pôvodnú vahu.Cvicit vsak nestiham a ani nemam pevnu volnu to absolvovať.Poradte mi ako dat tych 5 kg dole.Nie je to vela ale drzia sa ma ako kliest.Co mate odskusane?
Schudni s DaVe ak chcete mat presny rezim. Rozhodne nie: vynechavanie sacahrdiov lebo su fuj 🤦🏻♀️, minimalizovanie kalorii na taku nizku uroven, ktora nepostaci ani na zakldne fungovanie tela (pr. 1000 kcal je velmi malo), nejest po 17. hod? Mozete, ak budete v kalorickom deficite. To je jediny zaklad. Pokryt prijmom fungovanie tela, ale nemat viac, ako dokaze vydat. Hotorvo. Vyvazena strava- ovocie (1-2ks/den pr) zelenina, sacharidy v umernom mnozstve, tuky- zdrave. … ak nechcete investovat do programu, tak si stiahnute kaloricle tabulky, zapisujte si tam aj mnozstvo mlieka do kavy cj masla na prazenicu a pdobne (takze naozaj vsetko) a vypocitajte sk prijem pomocoj online kalkulacky. Porovnajte si ich viacere, nech mate moznost porovnat info
cvicenim sa nechudne, chudne sa kalorickym deficitom. cize menej jest a hlavne nie prilohy. mozes aj sladke ale rano. vecer zelenina a treba vydrzat, telu trva aj mesiac kym sa zaludok stiahne a nebudes pocitovat hlad
@teridra ja som schudla pri 1200 kcal denne presne tych istych pat kil navyse, co vadia aj autorke a nebol problem, tiez mi to vadilo na obleceni.. a to som chcela davat len 1000 denne ale to by som bola uuz vycerpana
Pri takých zdravých dietach je skrkanie v žalúdku?
@barborachors niekomu tých 1200 moze byt akurat, niekomu extremne malo. Preto odporucam nastavit si to priamo na seba. Napr. s mojim vydajom energie je na zdrave chudnutie pre mna akurat 1500-1700.
@teridra u mna tiez minimlane 1500Kcal a schudnem. otazka je, ci budem amt pevnu volu 😀
uz sa mi v mnulosti podarilo,a el tento rok to fakam. mala osm teraz par dni, ked som bola chora a uz si vsetci vsimli, ze vaha isla dole. no uz sa zas anpchavam. ale aj hormony uraduju, dufam, ze ked poklesnu, ze to bud lepsie.
urcite odpirucam KT. podla nich sa da chudnut vyvazene a zdravo.
ziadne vylucovanie acharidov. jednostranne nadstavene diety nei su ok a podporuju tak akurat Jojo efekt.
ja som chudla viackrat,a le naposledy som zacala pred 3r. nedalo sa inak, tka som do fitka chodila navecer a prichadzala som domov po 21hod. to som bola uz 6hod po jedle a dost hladna, normalne som si dala 1 toustovy celozrnny chlieb s vajockom, ci syrom a sunkou + zeleninu. za necely rok som schudla asi 13kg. teda realne to mohlo byt max 8m, lebo som mala medzitym pauzu a pred sviatkami som tiez uz nechudla posledne *2m v roku.
dalsi rok som za 7m opat schudla tak 12-13kg. a jedla som sacharidy tak,a by som splnila limit v KT. rovnako aj kcal. dokonca ked som bola v rpaci, jedla som aj do 2000kcal. nedokazala som byt na malom mnozstve jedla, ked som bola cely den v praci. dokopy s cestou ( par km napeso ) 14Hod pohybu.
no tento rok to kolise hore-dole 2-3kg. rozbehnem sa,a le nevydrzim.
prihlas sa do 10 dnoveho fit maratonu kde sa 10 dni kazde rano vazis a vecer posles fotky vsetkych jedal co si zjedla za den. Kapitan maratonu ti potom povie kde robis chyby v jedle a co mas zmenit, aby si zacala chudnut. Je tam jedna baba co od augusta schudla uz 16kg bez drzania diet a cvicenia. Len ju spravne nesmerovali. 80% tvori strava a 20% je pohyb.
@sprituska kde to najdem?
Na FB je skupina. Napiste mi spravu prosim, poslem Vam link.
Celozrnne potraviny, male parcie, zelenina,pravidelne jest, nezajedat, prechadzky, rychlachodza... Ale celkovo to musis zmenot, pretoze ked sa vratis spat, tak to zase"najes"naspat.
A vecer ziadne cokolady, cukriky, cipsy atd..
.

Zmeň stravu, niekde sa tie kila vzali, takže treba pozrieť co, kedy a koľko jedavas