Poznáte tento typ diéty?
Aká je to diéta 8 hod.ješ , 8 hod.spíš , 8 hod.neješ počuli ste o tom ? Neviem to vygoogliť
už tu niekto o nej písal....8/16
8 hodín ješ, 16 držíš hladovku....chválili si to....
pozri témy tak 3 týždne dozadu....viem že ja som sa pýtala tiež k tej téme...
daj do googlu prerusovane hladovanie... ale v podstate ako schudnut? nezrat, jest pravidelne, najviac ked, tak kaloricky prijem doobeda, lahka vecera najneskor 4 hodiny pred spanim, pravidelny pohyb...
@katarina789 existuje ale je to somarina... Rozhodis si celý organizmus... Radšej pravidelne, malé množstvo a pohyb.. Nič účinnejšie nie je
Ja tak teraz fungujem😅
A este ze idealna dieta pre matky na materskej: rano treba obriadit deti, najes sa az o 9-10, cez obed Ked spi sa riadne nafutrovat, potom lahka vecera o 17, vecer Ked su koliky, kupanie,uspavanie Ani neni cas sa najest, jedine co Treba dat pozor ked Uz spia o 9 sa nenajest 😉
@heidy222 vies mi o tom nap. bližšie ? Drzis ju ?
@deti95060810 idem si to skúsiť vyhľadať.
Úplne vyradiť cukry, obmedziť múčne, korenené a slané jedlá, kávu, alkohol a treba nejaké ten pohyb, piť veľa čistej vody. Zaručené.
Volá sa to prvotriedny debilizmus.
A obsahuje to jojo efekt a žalúdočné vredy.
Že ešte veríte týmto sprostostiam.
Stačí jesť normálne a všetko a zapojiť pohyb.
Neuveriteľné aké ste poniektoré tak lenivé, že si radšej poškodíte zdravie.
Keď človek hladuje telo si ukladá tuky a poškodzuje sa žalúdok.
Cvičím a jem všetko.A nikdy som žiadnu stupídnu diétu nedržala.
@katarina789 Ked som robila Doktorat v Holandsku tak som vela robila vyskum na mysiach. Uz vtedy to bola pre Nas znama vec ze ak dame mysiam stravu podobnu ludskej (cukry, tuky) priberu. Ak im ju dame volne pocas 24 h a 8h zjedia rovnake mnozstvo ale tie co maju stravu Len 8 h priberu menej
@katarina789 mam rezim 12/12 hodin, dlhodobo, Tak mi to vyhovuje, aj Ked nepotrebujem schudnut. Kecd potrebujem schudnut jem 8 hodin,vypustam veceru. Zaludocne vtedy nemam Ani ine zdravotne problemy. Inak je ta Strava normalna, vyvazena, nie vyslovene dietna.
@supucka takto si určite nič nerozhadzeš....a pravidelne jesť počas tých 8 hodin vieš aj tak....
@modrykoniicek toto nie je dieta, je to spôsob stravovania, podla mna vôbec nie drastický kedže počas tých 8 hodin ješ čo chceš, samozrejme s rozumom...
@klarissa25 každý má iný názor...
fuu, taketo diety by som nevedela drzat. ved to ked mas v hlave, ze sa nemozes najest kedy chces, tak to je este horsie. obdivujem vas zienky, ktore ste to drzali a ktore to planujete drzat
@modrykoniicek ono realne nehladujes, pretoze jes pravidelne... dajme tomu, ze vstavas o 7mej, chodis spavat okolo tej 10tej hodiny vecer a vecerias okolo 5tej... obed klasika o 12tej a ranajky o tej 7-8, pricom normalne vyvazene jedla jes... bez jedla si v podstate od 5pm-7am, z coho 8 hodin prespis a posledne jedlo jes 5hod pred spanim... podla mna to nie je nic drasticke, ale normalny sposob stravovania...
@cawes môžeš mi o tom viac nap. ako napr. vyzerá tvoj deň ohľadne stravy. Klobúk dole, pekná zmena ❤️
@katarina789 nenechaj sa odradit, je to asi ta najzdravsia "dieta" (alebo forma stravovania), co existuje
@cormeum aky je problem s kavou?
@katarina789
Vstavam o 5 cez tyzden ranajky mam okolo 5:30 normalne kava, chlieb, alebo jogurt, okolo 9 si dam ovocie. Obed mam okolo 13:30 ako kedy. Ryby, mäso, salaty, orechy, zelenina atd. Niekedy ked som prilis hladna si dam vecer vyvar. Uplne v pohode. Nehladujem. Proste sa inak stravujem.
@katarina789 je tu aj skupina kuk 😉,, 8 hodinová premena,, tusim, že tak sa vola. Je v nej veľa kociek a chvália si to veľmi .
Dr.Bukovsky na na yutube niečo na ten štýl stravovania, inak som ho moc nemala rada, ale teraz kukam všetky jeho vydea, a kupila som si elipticky trenažér, a konečne som začala chudnúť, a to neudržím dietu
@laurika25 skúsim vyhľadať
@zuzi56 tak Bukovskeho ani ja nemusím ale teda pozriem si jeho videá. Ty aký štýl stravovania máš ?

@katarina789 time restricted diet. Ja na nu nedam dopustit.