icon

Prečo mi je stále zima po chudnutí?

29. mar 2026

Schudla som postupne za pol roka úpravou stravy a silovym cvičením 12 kil. Nešla som z veľkej vahy, teraz pri výške 172 vazim 60 kg. Som spokojná, mam lepšiu kondičku, prestal ma bolieť chrbát, cítim sa super, vysledky krvi ukážkové, klesol mi aj cholesterol. No jediné čo ma trápi, ze mi je stale zima. V praci, doma, stale musim chodiť naobliekaná , alebo byť vecer pri telke prikrytá dekou. Upraví sa to?

anonym_be5c9e
29. mar 2026

@anonym_autor máš nižšie % tuku. Tiež to tak mám. A zima mi je všade

zuzinka888
29. mar 2026

Ano je to tym ze si schudla. Tento stav moze trvat aj niekolko rokov.

thereisabear
29. mar 2026

Otužovanie by mohlo pomôcť.

pielka
29. mar 2026

Lebo ťa nemá čo hriať, treba mať aspoň nejaký tuk😉

anonym_374c11
29. mar 2026

@anonym_autor nedostatok horčíka sa prejavuje pocitom chladu, studených končatín... reguluje telesnú teplotu, skús ho pravidelne dopĺňať.

sssss123
29. mar 2026

aj mne je stále zima, takmer cez 20 kg dole a je ešte čo zhadzovať, všeobecná dr povie len že sú takí ľudia čo je im stále zima, interné povie že ženám je zimšie ako mužom, tak skúsim ten vyššie spomínaný horčík

autor
29. mar 2026
@anonym_374c11

@anonym_autor nedostatok horčíka sa prejavuje pocitom chladu, studených končatín... reguluje telesnú teplotu, skús ho pravidelne dopĺňať.

@anonym_374c11 super, nasadim si ho aj ja

ivicatolic
29. mar 2026

@anonym_autor môže to byť strata vitamínov v tele, vyšetriť krv

anonym_374c11
30. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_374c11 super, nasadim si ho aj ja

@anonym_autor @sssss123 kúpte si Melasu a používajte miesto cukru (cukor demineralizuje telo). Melasa je bohatá na minerály a vitamíny, obsahuje menej kalórií ako med, javorový sirup...

bielasovicka
30. mar 2026

@anonym_autor no vidíš, bolo ti treba schudnúť? Teraz budeš mrznut 🤣🤣

siesta3
30. mar 2026

@anonym_autor tiež mi je všade a stále zima odkedy som schudla

nicicka
30. mar 2026

Možno máš príliš veľký kaloricky deficit. Mne bola vždy zima ked som jedla príliš málo. Môže to byť aj tým.

anonym_3f255b
30. mar 2026

Ja mám takmer identické miery, nikdy som neschudla a zima mi vždy bola a je. Aj teraz mám ruky ľadové a nohy tiež napriek hrubým ponožkám a papučiam.
Ináč som zdravá a určite nemám žiadny kalorický deficit. Keď sa hýbem, tak sa rýchlo zahrejem, ale akonáhle prestanem, tak hneď vychladnem.

rusalinka
31. mar 2026

Okrem horčíka to môže byť aj nedostatok železa 🙂 Skús ešte aj to

anonym_3c82b8
31. mar 2026
@rusalinka

Okrem horčíka to môže byť aj nedostatok železa 🙂 Skús ešte aj to

@rusalinka Píše, že krvné testy ukážkové.