icon

Prečo nechudnem?

14. feb 2023

Baby chcem radu po pôrode som mala navyše 10 kíl nešli dole , začala som brat antikoncepciu a cvičím a všetko išlo krásne dole zišla som na takú váhu ako som mala pred pôrodom no antikoncepciu som vysadila a makam ešte viac ako predtym každý deň cvičím okrem nedele , moja strava je sama zelenina ovocie , večer žiadne sacharidy nič čisto zelenina , mäso , a mám plus 3 kg :(

Strana
z2
majamat
14. feb 2023

podla mna, rezim nie je vhodny v pripade velkych odchylok v rezime aktivit. no ak ich mas ako tak pravidelne, tak potom si mozes nadstavitrezim.

prejdes do profilu, pozries tvoj denny vydaj a tam sa ti vyroluje ponuka. v mibile to neukazuje, ale v PC tusim ano, ze v ktorom rezime je aky pocet aktivit za tyzden.

majamat
14. feb 2023

podla tohoto si mozes vybrat rezim.

autor
14. feb 2023

Zadala som a mi píše že mám málo presne to iste mi píše že malo som prijala

majamat
14. feb 2023

a to cvicenie si vymazala?

majamat
14. feb 2023

kolko ti vypisuje, ze mas prijat kalorii?

autor
14. feb 2023

@majamat áno vymazala a dala som si do aktivít do nastavení zapísané

autor
14. feb 2023

1500 že mám prijať a prijala som reálne len 1200

majamat
14. feb 2023

hore si mala napisany prijem 1556
akoze to nei je take zle, ale ak si to mala nadstavene zle, tak si mozno prijem aj previsovala neikedy.

autor
14. feb 2023

@majamat možno že , skúsim si to sledovat dlhšie len pri dvoch deťoch to vazenie a zapisovanie stojí za prd

majamat
14. feb 2023

no ja viem, je to narocne a ked jes napr v praci, tak to sa da jedine odhadom. ja pracujem s jedlom, preto mam povinnost chodit na obedy.

kuzmatko
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2