icon

Prečo nechudnem aj napriek diéte a cvičeniu?

20. júl 2025

Zdravim, mam 155 cm a 63 kg, pas 85 boky 105 co uz nie je zdrave. Potrebujem schudnut na svoju vahu ktoru som mala niekedy 55-57. Ale aj ked menej jem, viac sa hybem, vobec nechudnem. Zufala som uz.

stellarstar
20. júl 2025

Cvičiť a športovať, ja som tiež tak schudla kedysi

januska12323
20. júl 2025

Skús napísať viac, niekto ti poradí.

maranta_leuconeura
20. júl 2025

Menej jest neznamena prijimat menej kalorii... Skus kaloricke tabulky a zapisovat si co vsetko pocas dna prijimes, mozno budes prekvapena

xenia65
20. júl 2025

@anonym_autor mne veľmi pomohol čaj Wow teda a úprava stravy. Žiadne biele pečivo, menej sladkého ovocia, na pitie voda s citrónom, menej príloh - zemiaky, ryža, max 1 knedľa, káva nesladena. Veľa zeleniny. Pohyb... Od marca -10 kg. Treba vyskúšať

majus2323
20. júl 2025
@stellarstar

Cvičiť a športovať, ja som tiež tak schudla kedysi

@stellarstar zďaleka nestačí cvičiť a športovať ak nie je optimálny príjem a pozor aj ten nízky.... Úplne treba prekopať stravovanie, zo začiatku si všetko vážiť ( keďže to takto dolu nejde ) aby ste mali presne zo začiatku na gram v zdravom deficite, pitný režim na 100% a v neposlednom rade spánok ( veľa kvalitného spánku ) a psychika.

stellarstar
20. júl 2025
@majus2323

@stellarstar zďaleka nestačí cvičiť a športovať ak nie je optimálny príjem a pozor aj ten nízky.... Úplne treba prekopať stravovanie, zo začiatku si všetko vážiť ( keďže to takto dolu nejde ) aby ste mali presne zo začiatku na gram v zdravom deficite, pitný režim na 100% a v neposlednom rade spánok ( veľa kvalitného spánku ) a psychika.

@majus2323 KT som nepoznala, internet som nemala, zmenila som len toľko ze som jedla menej porcií, vynechala tučné jedlá, začala cvičiť doma, behať alebo bicyklovať a schudla som 30 kg za 4 m

deti95060810
20. júl 2025

nepíšeš vek, lebo vekom chudnutie ide troška ťažšie.
určite kalorické tab.
mm si zapisoval a schudol takmer 10 kg za pár mesiacov. a to ani necvičí, jedine s dcérou chodí na turistiku - ale nič extrém. max. 7-8 km -2 krát do týždňa.

anonym_6c1d82
20. júl 2025
@stellarstar

@majus2323 KT som nepoznala, internet som nemala, zmenila som len toľko ze som jedla menej porcií, vynechala tučné jedlá, začala cvičiť doma, behať alebo bicyklovať a schudla som 30 kg za 4 m

@stellarstar ani si sa k nim nevrátila? lebo si schudla ozaj rýchlo.

autor
20. júl 2025
@deti95060810

nepíšeš vek, lebo vekom chudnutie ide troška ťažšie.
určite kalorické tab.
mm si zapisoval a schudol takmer 10 kg za pár mesiacov. a to ani necvičí, jedine s dcérou chodí na turistiku - ale nič extrém. max. 7-8 km -2 krát do týždňa.

@deti95060810 praveze som mlada, mam 18 rokov

stellarstar
20. júl 2025
@anonym_6c1d82

@stellarstar ani si sa k nim nevrátila? lebo si schudla ozaj rýchlo.

@anonym_6c1d82 jojo efekt nemala žiaden, a váhu som si držala 10 - 15 r. Potom som bola 2x na bedrový klb operovana, teraz 2 r som perimenopauze a časť som pribrala ale teraz to uz neriešim

majus2323
20. júl 2025
@stellarstar

@stellarstar a práve tá zmena stravy bola kľúčová. Lenže pani sa snaží a nič. Preto by som zo začiatku volila zapisovanie na gram

kiki68
20. júl 2025

V 18 by to malo ist lahko, tam naozaj treba vyhodit vsetko nezdrave a obmedzit sladke a tieto prilohy ako knedle, zemiaky a malo by to ist prirodzene dole do par tyzdnov

autor
20. júl 2025
@kiki68

V 18 by to malo ist lahko, tam naozaj treba vyhodit vsetko nezdrave a obmedzit sladke a tieto prilohy ako knedle, zemiaky a malo by to ist prirodzene dole do par tyzdnov

@kiki68 sladke nejem vobec, ani sladke napoje, knedle tiez nejem, vacsinou kuracie maso, ryza, cestoviny, tvaroh, zelenina, ovocie ani nejem nechuti mi sladke. A zemiaky su praveze vhodne pri znizovani hmotmosti co som citala

nikdenikto
20. júl 2025

Chyba v strave, jednoznačne. Jedla mas fajn, problémom môže byt množstvo….

nelka93
21. júl 2025
@anonym_autor

@kiki68 sladke nejem vobec, ani sladke napoje, knedle tiez nejem, vacsinou kuracie maso, ryza, cestoviny, tvaroh, zelenina, ovocie ani nejem nechuti mi sladke. A zemiaky su praveze vhodne pri znizovani hmotmosti co som citala

@anonym_autor a aké množstvo zjes týchto zdravých potravín? Lebo nejde o to co jest, ale koľko toho zjes. Skus tie KT. Ja som schudla 25 kíl, ale postupne.

poisonblu
21. júl 2025

ja si uz pol roka vsetko zapisujem do KT, vypocet prijmu a makier som nechala na tabulky....zatial za 6 mesiaco dole 7 kg, ale necvicim a casto prijem presiahnem (kamen urazu su sladkosti)....ale som spokojna..idem zo 76,6 kg na 62 kg....

libusak
21. júl 2025

Podla mna jes vela kalorii. Ono aj take zdrave avokado je kaloricka bomba. Skus si jedlo odvazit a hodit do KT kolko kalorii ma taka jedna porcia 🤔

autor
22. júl 2025
@nelka93

@anonym_autor a aké množstvo zjes týchto zdravých potravín? Lebo nejde o to co jest, ale koľko toho zjes. Skus tie KT. Ja som schudla 25 kíl, ale postupne.

@nelka93 taka normalna porcia, 2 kopceky ryze, 1 stredny kusok masa. A zapisujem si jedla do kt ale nevazim si ho takze neviem kolko presne ma gramov