Prečo nechudnem napriek cvičeniu a zdravej strave?
Ahojte zienky, potrebovala by som vasu pomoc. Snazim sa schudnut po 3.porode a akosi sa mi nedari. Po 1.porode som schudla iba s KT, ale teraz mi to uz nestaci. Tak som zacala cvicit 3-4x do tyzdna 30min growwithjo. Cvicim uz mesiac a za ten mesiac som schudla ani nie 2kg, cm skoro ziadne. Idem z vahy 97kg, cakala som omnoho viac, KT drzim na 100%,naozaj vsetko si zapisujem. Jediny problem je so spankom, maly sa v noci 2-3x budi. Preco nechudnem viac? Po 1.porode som schudla 16kg/4mesiace a to som isla z vahy 80kg. KT by som mala mat nastavene dobre-33r, 165cm,95kg- 1955kcal 130B 190S 75T. Som z toho velmi demotivovana...
Spánok je dosť dôležitý.. nekojis ešte náhodou? Bielkovín prijimas dosť?
@13uzivatelka11 nekojim, bielkovin vzdy aspon 130g, niekedy aj viac
1955 kalórií? Je podľa mňa veľa pri takej hmotnosti či? Ja mam 61kg a idem schudnúť len pár kg a mam 1600 kalórií nastavene a fakt ze váha sa hýbe
Aky mas nastaveny rezim v KT? Lahko aktivny alebo stredne?
1955 kalórií? Je podľa mňa veľa pri takej hmotnosti či? Ja mam 61kg a idem schudnúť len pár kg a mam 1600 kalórií nastavene a fakt ze váha sa hýbe
@anonym_e0864b nieje to vôbec veľa. Primerane. Ja som chudla na 2100 z vahy 92
@anonym_e0864b nieje to vôbec veľa. Primerane. Ja som chudla na 2100 z vahy 92
@anonym_322b7b nuž neviem bolo by dobre sa poradiť s odborníkom. Ved na toľko kalóriach sa naje ako kráľovná a musela by sa aj dosť veľa hýbať aby tam bol nejaký deficit splnený.
Ak máš malo spánku odrazí sa to na váhe.
Koľko si po pôrode?
Hlavne na seba netlač a nebuď prísna. Tvoje telo sa 9 mesiacov menilo a nie raz, ale tri krát. Počítaj tak 6-9 mesiacov kým sa začne dávať opäť dokopy. Je normálne, že ti lieta hladina hormónov a telo zadržiava aj vodu, aj horšie sa ti chudne.
Veľa sa prechadzaj, kočíkuj, nebuď na seba prísna a ak môžeš, zajdi si do wellness do sauny, vírivky odpočinúť si trochu. Keď je telo v strese tak máš vysoký kortizol (nemusíš si uvedomovať že si v strese) a váha nemusí vtedy ísť dole. Pri troch deťoch máš určite čo robiť, preto ak ti ma kto postrážiť deti, choď s mužom do wellnessu (alebo sama) a dopraj si čas pre seba. Ono sa to možno nezda, ale urobí to veľa. Minimálne niečo urobíš pre svoje telo a trošku si oddychnes. A zmenší si aj porcie. Ak nechudnes tak ješ toľko, aby si si udržala váhu. Skús sa dlhšie prechádzať a zmenšiť porcie a pôjde to určite
@anonym_e0864b super ale ty máš o 30!!! kg menej ako autorka. Tak ťažko sa tu môžeš porovnávať kto má koľko kcal.
Ak máš malo spánku odrazí sa to na váhe.
Koľko si po pôrode?
Hlavne na seba netlač a nebuď prísna. Tvoje telo sa 9 mesiacov menilo a nie raz, ale tri krát. Počítaj tak 6-9 mesiacov kým sa začne dávať opäť dokopy. Je normálne, že ti lieta hladina hormónov a telo zadržiava aj vodu, aj horšie sa ti chudne.
Veľa sa prechadzaj, kočíkuj, nebuď na seba prísna a ak môžeš, zajdi si do wellness do sauny, vírivky odpočinúť si trochu. Keď je telo v strese tak máš vysoký kortizol (nemusíš si uvedomovať že si v strese) a váha nemusí vtedy ísť dole. Pri troch deťoch máš určite čo robiť, preto ak ti ma kto postrážiť deti, choď s mužom do wellnessu (alebo sama) a dopraj si čas pre seba. Ono sa to možno nezda, ale urobí to veľa. Minimálne niečo urobíš pre svoje telo a trošku si oddychnes. A zmenší si aj porcie. Ak nechudnes tak ješ toľko, aby si si udržala váhu. Skús sa dlhšie prechádzať a zmenšiť porcie a pôjde to určite
@anonym_e0864b skusala som najskor na 1800kcal, ale bola som hladna, nervozna a ani som nevladala cvicit. Okrem toho kazdy den cca 4-7km prechadzky, vsade chodim peso.
@anonym_2824f0 stredny syn neprespal celu noc do jeho 3.rokov, pri nom som tiez mala vela pokusov schudnut, ale ten spanok, ten ma brzdil aj vtedy, no ostala som tehotna a uz som to neriesila. No teraz nechcem cakat zas roky, len nato, aby najmladsi prespal celu noc. Ja neviem, co robit...
@anonym_a5408d malo aktivny a vyslo mi 1936kcal
@anonym_322b7b prosim ta, ako si mala nastavene makronutrienty? Aj si cvicila?
@anonym_46c0e1 som uz vyse roka po porode, praveze som tomu davala cas, povedala som si, ze nebudem nato tlacit a zacnem az ked bude mat 1rok. Velmi rada by som isla niekde zrelaxovat, ani nepamatam, kedy sme niekde boli, ale nema nam kto deti postrazit a muz je cele dni v praci, takze mozno niekedy raz..

Spánok je dosť dôležitý.. nekojis ešte náhodou? Bielkovín prijimas dosť?