Prečo nevidím výsledky po troch týždňoch cvičenia?
26. aug 2025
Ahojte, začala som pred 3 týždňami cvičiť. Cvičím každý deň hodinu - začínam kardio a zahriatie, potom idú ruky a chrbát / činky /, brucho, zadok, nohy, strečing. Zmenila som stravu, vylúčila som sladkosti, sladké vody, biele pečivo, mastné a vyprážané jedlá som nikdy nejedla, ani údeniny. Porcie som zmenšila. Po 3t som čakala aspoň malé zmeny. Na váhe som iba 0,5 kg menej, mala som 70.5, teraz mám 70 kg. Ale pri pohľade do zrkadla nevidím nikde rozdiel. Nikde, ani na bruchu, ani na zadku, ani na rukách. Samozrejme pokračujem ďalej a toto už chcem nastaviť ako svoj štýl, ale nemali by už nejaké aspoň malé výsledky byť vidno po 3 týždňoch? Či to len žijem ja v peknej bublinke?
Predošlá
Strana
z4
Predošlá
Strana
z4

Ahoj, ja som celoživotne športovo založený človek, avšak pred rokom sa mi podarilo krásne vkŕmiť. V januári tohto roku som si povedala, že už stačí a chcem sa venovať sama sebe. Od januára do augusta som dala dole vyše 23kg a vieš kedy som samú seba začala vnímať inak? Na konci júla som si konečne mohla povedať, wau, dobrá práca, je to ozaj vidno. Preto nezúfaj a nerob to preto, lebo chceš vidieť výsledok hneď. Rob to preto, lebo sa chceš cítiť lepšie a venovať čas sama sebe. Výsledky sa dostavia, neboj. Hlavne treba dbať na bielkoviny. Pený deň.
@missnervous super napísané, čistá pravda. Ja som tak pred vyše 20 rokmi schudla 16 kg za 8 mesiacov a váhu si udržala doteraz. Avšak opäť som začala pred 2-3 mesiacmi cielene cvičiť a zmenila stravu, lebo chcem zhodiť ešte aspoň 10 kíl. Už som zhodila 6.