Prečo štíhle ženy vyzerajú ako tehotné?
Čim to je,že som videla nie jednu štíhlu ženu,krásnu postavu a z boku úplne ako tehotná.
Žiadne faldy..len také vypuklé spodné bruško.
Napríklad aj tá Miša vo farme pekná postava, štíhla a bruško také vytasené keď sa,zle postaví..
Je to nafúknuté, alebo hormóny?
Nebavíme sa o tehotných.
Ja naopak štíhla a skôr brucho harmonika tým, že necvičím.
@anonym_autor tu sa📌
buď je brucho nafuknuté alebo to môže byť po pôrodoch, je to úplne normálne, že ženy to tak majú
neviem čím to je lebo to majú aj dievčatá ktoré cvičia. ja to pripisujem nesprávnemu postoju a nesprávnemu zapájaniu brušných svalov. lebo to má aj kopec mužov čo dvíhajú činky…
Ľudia tam majú orgány, svaly aj tuk, a je jedno koľko kíl máš, nejak sa ti to musí uložiť. Mne sa stačí dobre najesť a vyzerám ako v treťom mesiaci.
@januska12323 to by si podľa toho bola štíhlunká, ja som do 4- tého mesiaca nemala žiadne brucho 😂 a rozbehlo sa mi to až potom
Ľudia tam majú orgány, svaly aj tuk, a je jedno koľko kíl máš, nejak sa ti to musí uložiť. Mne sa stačí dobre najesť a vyzerám ako v treťom mesiaci.
@januska12323 Áno samozrejme presne aj ja..videla som, že veľa stihlych to tak má..Kým to zmizne je fajn 😂😂
Môže byť aj lordoza - môj problém
Môže byť aj lordoza - môj problém
@123kika1234 To počujem prvý krát. Čo to je?
Nemám deti, a cvičím. Ale od mladosti nemám ploché brucho. Môžem cvičiť koľko chcem, môžem schudnúť na kosť, ale bruško mám oblé. Keď sa niekedy najem, som ako tehotná, ale viem urobiť aj 5ty mesiac v pohode. Neriešim to. Mužom som sa vždy páčila, a tomu môjmu sa páčim aj s oblým bruškom.
Nemám deti, a cvičím. Ale od mladosti nemám ploché brucho. Môžem cvičiť koľko chcem, môžem schudnúť na kosť, ale bruško mám oblé. Keď sa niekedy najem, som ako tehotná, ale viem urobiť aj 5ty mesiac v pohode. Neriešim to. Mužom som sa vždy páčila, a tomu môjmu sa páčim aj s oblým bruškom.
@anonym_c38a3e Tak to má byť. Ja som nedala otázku v zlom božechráň..saba také mám a v mladosti som mala aj 52kg ale asi úplne ploché brucho nikdy.A poznám nadúvanie aj pred krámami vždy ako tehotná. Aje ja necvičím celý život takže u mňa harmonika a nevadí to ani mme ani mužovi 😂
@123kika1234 To počujem prvý krát. Čo to je?
@anonym_autor Aha áno prečitala som si o tom..to ma mrzí..ale to nevadí, hlavne nrch3sre zdravá.
@anonym_autor do istej miery je to úplne fyziologické. Každá žena má v podbrušku chránené rozmnožovanie orgány tukom. Pri silnejšej žene to splynie s "faldami" ako si to pomenovala. Pri štíhlych ženách to hneď vykukne. Ten tuk je tam dôležitý kvôli chladu a aj mechanickej ochrane.
@januska12323 to by si podľa toho bola štíhlunká, ja som do 4- tého mesiaca nemala žiadne brucho 😂 a rozbehlo sa mi to až potom
@biba_18 štíhla som všade inde 😁 preto je aj viac viditeľné.
je to stravou - sladkym, ked nejem sladke, mam ho ploche, ked jem vela cokolady, hned je vypukle.. samozrejme obcas aj nafuknuta som.. mam to tak od detstva, uz na strednej sa ma na to pytali spoluziacky 🙂
Ja to mam zo stravy. Rano som plocha, po jedle uz nie. Stale vyzeram ako tehotna
ved v kuse zere... mne staci zjest nieco malo a brucho hned vystupi kedze som chuda.. pevnejsim sa schova za tuk a tak ten vystup taky viditelny nieje kedze ludia si zvykli ze tam brucho bolo aj pred... u chudych sa staci poriadne najset , nafuknut , a hned brusko vykuka... kazdopadne ona ani neje zdravo,nic nerobi,necvici a sexom to nezhodi ..... takze ani nema z coho byt plocha a vysportovana
U mna diastaza, 5 deti, posledne bol cisarsky... plus vekom aj vyssi Cortisol...potravinove intolerancie tiez robia take vacsie spodne brucho... progesterron v druhej casti cyklu tiez...tych dovodov je milion, mat spodne brusko u zien je skor pravidlom ako vynimkou.. ja mam 49 kil a to brusko tam stale je a bude, nic s tym moc neurobim...stahovacie pradlo je fajn riesenie pod saty, potom nevidno nic... nejako to prestavam riesit...
Ja som po pôrode a nemám žiadnu faldu. Mám úplne ploché brucho. Musela by som zožrať vola, aby som mala brucho nafúknuté. Ale ako tak čítam, asi mám proste šťastie.
neviem čím to je lebo to majú aj dievčatá ktoré cvičia. ja to pripisujem nesprávnemu postoju a nesprávnemu zapájaniu brušných svalov. lebo to má aj kopec mužov čo dvíhajú činky…
@biba_18 no to mi hovorila fyzioterapeutka, ze dvihat cinky nemozes tak, ze tlacis do brucha. Ak diastazu a oslabenu brusnu stenu nemas, takto siju vyrobis. Casto aj treneri podla nej nevedia, co robia a zenam po porodoch casto viac ublizia v tomto smere, ako pomozu.
Aj ja mam. Som,stihla, no spodne brusko. Teda tuk sa mi len tam uklada, no uz nedietujem, mam rada aj sladke a necvicim. Ked som cvicila aj po porode, brucho bolo krajsie. Tu pomoze asi len obmedzovanie jedla a cvicit.
Diastazy maju, ja som bola jedna z nich
@anonym_autor ale aj obezne zeny vyzeraju ako tehotne, sice z ineho dovodu ako stihle, ale pneumatika vyzera horsie ako vypukle brucho.
@anonym_autor som štíhla, vyšportovaná a nemám také brucho. Neviem čím to môže byť. Ja ho mám ploche aj keď sa najem
@anonym_autor veľmi záleží aj aký typ postavy má žena. Taká, čo je typ presýpacích hodín, väčšinou bruško nemá, všetko sa jej ukladá inde. Mne zas ide napríklad vždy všetko ako prvé do brucha. Pritom som chudá.

@anonym_autor Mne napr.brucho zostalo po porodoch.. lebo dve sekcie, lebo diastaza. A podla mna to mnohe maju preto. Ano, obcas moze byt aj ze je nafuknute, ved pred menzesom sa to stava.