icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
25. okt 2010

ach jaj zase sa tu pecie chlebik vo vajicku-ma porazi 😀 😀 😀

maya30
25. okt 2010

dakujem @adky aj som tipovala ze doobeda je to malo ale mna chyta zravost vzdy az predvecerom, aj dnes budem mat co robit aby zostalo len pri tom salate co som si naplanovala....zajtra skusim aj popocitat kalorie ci som vobec v limite. Este ze u nas nikto nevymysla chlieb vo vajci, lebo tomu sa neda odolat - bud silnaaaa 😀 😀 😀

adky
25. okt 2010

@maya30 no vidis...a to je prave v tom,ze sa nenajes v prvej polovici dna-preto ta vecer chyta zravost 😀
Chlebiky som prezila-najedla som sa nosom 😀 Ale bola to fuska,jednym chlebikom som krmila malu-mala som ho tak bliiiizko 😀 😀

newyorkgirl
25. okt 2010

@vejula jaaaj a ja som v anglicku a nechudnem a nechudnem a jedlo je tu horsie je pravda, ale kedze varim nasu kuchynu, co uz.... vsak az sa dokojime, schudnem...

inak baby mne tiez chuti hlavne vecer 😖

newyorkgirl
25. okt 2010

@adky ja skor doobeda nestiham a vecer mam zas viac casu tak zhladuvam co by som zobla 😀 😀 😀

adky
25. okt 2010

@newyorkgirl najhorsie je jedenie z nudy 😀 😀 To poznam-katastrofa 😀

yennn
25. okt 2010

@adky @nanika @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @smarti @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @maatkka @michele11 @katusradus @bubinko83 @zuzuh @sammy
@debbie @moon1979 @ivca17 @gabka24 @lusia_99 @maya30 @lilithka26
_______________________________________________________________________________________
Ahojte dievcence, takze bilancia tohto tyzdna:
** schudli sme krásnych 12 kíl 🙂
** žial, sme ale aj pribrali 4 kilá ☹
** takže dokopy sme spolu tento týždeň schudli úctyhodných 8 kíl 🙂
** za tie tri týždne sa nám spolu podarilo schudnúť 35 kíl !!! 😀 😀

Každej ktorá schudla blahoželám, nech vám to vydrží. Tým, ktoré neschudli či nebodaj trošku nabrali, prajem aby sa to znovu riadne naštartovalo, do silvestra nám ostáva ešte 10 týždňov, to je reálna šanca schudnúť aspoň 4 kilá 🙂
PS: ako tu dnes odznelo, nasledujúce dva týždne sa nám má dobre chudnúť kvôli erupciám na slnku, takže do toho! 😀

Poznámka: rozhodla som sa, aby sme predsalen mali trošku súkromia, predchádzajúce uverejnené tabuľky a grafy vymazávať, aby keď niekto natrafí po roku na túto stránku, nevedel akú sme mali veľkú nadváhu 😝
Bude teda platiť len posledný link, ostatné predchádzajúce budú nefunkčné.

Nech nezdržiavam:

https://docs.google.com/fileview?id=0B5uYMK7ed-...

https://docs.google.com/fileview?id=0B5uYMK7ed-...
***************************************************************************************************************************

adky
25. okt 2010

@yennn kde je @katkav ? ALebo len ja ju nevidim? 😎

adky
25. okt 2010

Ja som dnes vypila uz 3 litre vody! 😲 Niekedy si prajem nosit plienku 😀 😀 😀 😀

maya30
25. okt 2010

@yennn vdaka za rozhodnutie vymazavat predchadzajuce tabulky, predsa len ma to stalo vela sebazaprenia zverejnit moje extremne zenske 😝 rozmery 😀 A o rok ked sa vtrepem do plaviek c.38 tak premna zamna nech si to cita kto chce !!! 😀 😀 😀

adky
25. okt 2010

@maya30 😀 😀 😀

newyorkgirl
25. okt 2010

baby tak posledne dva prispevky super 😀 😀 😀

ja som nepostrehla ze tu sa chudne, tak sem potom moc nepatrim este teda, by som vam to iba kazila... 😅 😅 😅 a babulky vy vsetky este kojite ci nie? 😕

debbie
25. okt 2010

Ahojte babulky idem dočítať ste riadne dnes písali sa mi to páááááči a som zvedavá ako ste dnes dopadli s vážením 😀

katkav
25. okt 2010

@adky ja som od macochy ☹ dakujem, ze na mna myslis, je pravda, ze udaje som este nedala, musim investovat do krajcirskeho metra, buduci pondelok vsetko nadiktujem. Neviem, kde som ten meter zapatrosila. Hlava derava, to bude este potehotenska demencia alebo co 😒

tinika
25. okt 2010

@yennn a este k vahe pridavam aj rozmery mojej telesnej schranky
prsia 97 pás 102, zadok 110, stehno 61cm

adky
25. okt 2010

@katkav ze potehotenska demencia 😀 😀 😀 tak tu mam asi aj ja-tiez neviem kde mam meter 😀 😀 😀
Ale ved staci ked das zatial len svoju vahu-miery doplnis potom a ty si tu vahu uz pisala,tak preto sa pytam @yennn ze kde si ? 😎

tinika
25. okt 2010

a chcem troska potesit kocky ktore chudnu menej, ze tym čo treba schudnut malo, ide to aj tazsie kedze uz na sebe maju menej tuku 🙂 a ked sa tuk premeni na sval je tazsi 🙂

adky
25. okt 2010

@newyorkgirl nooo,chudneme tu spúolocne 😎 Vsetky nekoja-teda ja aspon nie 😎

katkav
25. okt 2010

@adky to bude ale pruser, ked zacnem merat, do kolko su tie krajcirske metre, do 150 cm? No snad ma nejaky obciahne. 90-60-90 to nebude 😉 mala som 106,7 a dnes rano 107,2 hanba velika, som sa prezierala pred dvoma dnami, bola tu kamoska na navsteve. Tiez mi meskal predtym menzes a citila som sa cudne, tak som jedla kremes s kuskom kacice a podobne zdrave veci, ja viem obzerstvo je hriech, ale ked som sa nevedela inak ukludnit iba jedlom. Ale uz dva dni som dobra. Zaludok si musi zvyknut, ze sladkosti nebudu, vyzera to, ze je so mnou trosku pohadany, ale to ho prejde 😀

yennn
25. okt 2010

@adky neprehliadla si, @katkav sa zatiaľ okúňa a nenechala sa oficiálne zaregistrovať 😀

adky
25. okt 2010

@katkav 😀 😀 😀 😀 😀 Bohuzial,len 150 cm 😀 😀 😀 Ale tie robotnicke vytahovacie metre-co su stocene maju aj 3 metre- 😀 😀 😀 😀
Ale super ze uz 2 dni si dobra,fakt-ked si das otazku-ako daleko by to zaslo ked by si sa obzierala ja nadalej? ...ja som sa takto pytala sama sebe,nechcela som mat 150 a ver mi,ze ked by som nesekla s obzerstvom-za par rockov ich mam a mozu ma gulat 😀 😀

yennn
25. okt 2010

Ja dam babo buvať a hneď som späť 🙂

adky
25. okt 2010

@yennn jaaaj,ja ze hej,ved uz 2 dni sa stravuje zdravo 😎

adky
25. okt 2010

@yennn daj daj,aj ja som dala-ale bars mi nespi-vytiahla ruku z postielky,pomedzi mreze a kocikuje svoju babiku 😀 😀

katkav
25. okt 2010

@yennn ze okunam 😉 tak si prosim byt oficialne zaregistrovana, vyska 172 cm. Dakujem.

yennn
25. okt 2010

@adky no tak zo spanku nic nebolo, ale som tu, tatino ho rozblaznil tak som mu povedala, nech to laskavo da do poriadku a moze si ho uspavat sam 😀
Tak idem citat 🙂

adky
25. okt 2010

@katkav mas taku vysku jak ja a vahu skoro tiez 😀 😀

adky
25. okt 2010

@yennn to su tatovia.....to poznam,ja som malej akurt pustila vanesku sarkozy a zaspala jak drevo 😀

katkav
25. okt 2010

@adky no my sme skoro dvojicky, este Ta dohonit, tie dve kila snad pojdu dole...snad sa do Silvestra priblizime k tym devinam. 😉 pozeram, ze Vaneska je od Tomaska o mesiac starsia. Inak ja este kojim a som asi dost na tom zavisla, neviem ako budem odvykat jedneho dna 😉 snad sa maly sam odstavi.

katkav
25. okt 2010

dobru noc babule, idem si lahnut a spat, aby som bola krasna a stihla rano 😉 😀 inak preco sa tato tema vola priberanie po porode, ved tu robime opak, chudneme do krasy 😀