icon

Pribrala som

julix1
13. okt 2023

Ahojte, s kamoškami v partii sme viaceré po rozchodoch a dohodli sme sa na spoločnej dovolenke. Čo ma ale desí je moja postava medzi nimi. Všetky z nich sú štíhle so super postavami, bez zveličovania doslova modelkovské typy. Podobnu som kedysi mala aj ja, no počas posledných 2 rokoch som dosť pribrala a nejako sa hanbím už len pri pomyslení na to, že mám byť medzi nimi v plavkách. Nekomfortne sa cítim najmä z tej zmeny, že kedysi najštíhlejšia z partie zrazu bude jediná tučná. Ako sa s tým vnútorne vysporiadať? Alebo sa na tu dovolenku kvoli takej tej mentálnej pohode radšej vykašľať?

Pridávam aj fotky na porovnanie. Prvá je z minulého októbra, už na nej mám + 6kg, druhá je aktuálna.

Pribrala somPribrala som
Strana
z2
patuska00
17. okt 2023

@julix1 ja na tvojom mieste iba trochu z brucha no ale niesi az taka tucna postavu mas krasnu ja na tvojom mieste az tak schudnut nechcela keby si videla ty videla mna tak by si povedala ano su tucna treba schudnúť ja mala vahu tiez 80 kg pred rok a pol a teraz katastrofa a ete som mala ako trpaslik a tiez som sa hanbila ziadne oblečenie nic mi nesedelo tak uz mesiac drzim dietu a niekexy cvičim ked mam cas a pomohlo mi 5kg dolu

jostiak
7. nov 2023

@julix1 základ je neporovanavt sa. Každý je jedinečný. Poznáš príčinu svojho priberania? Necitiš sa dobre vo svojom tele? Tak to vieš zmeniť len ty. Ale ak sa cítiš dobre, kašľu na pár kíl navyše a uži si to s kamoškami. Tie správne kamošky Ťa nebudú posudzovať, ako vyzeráš...ale ak to chceš zmeniť, Ty sa musíš rozhodnúť a ísť si za tým. No na to treba vedieť, čo presne chceš a si pre to ochotná urobiť 😉

bluka2
7. nov 2023

Na prvej foto vyzeráš super, vôbec by som nepovedala, že je tam niečo navyše. Radšej chudni pomaly, nechceš strie a ovisajucu kozu. A na dovolenku chod aj keď nie si perfektná. O rok bude iná z partie na tom ako ty a ty kocka, to je život a to je tak lepšie, ako keby bolo všetko perfektne

Strana
z2