icon

Pribrala som 8 kg behom 5 mesiacov

kittykat22
3. dec 2022

Ahoj baby, je ste tu niektore ktore toto riesili? Cvicila som denne od zaciatku konca roku 21 a schudla som 10kg november - maj. Bolo to vidiet. Stravu som upravila, denne cvicila doma - chodakowska, michaels. Ale ta strava - ano, niektore jedla boli lahsie, viac zeleniny (naucila som sa pripravovat salaty) ale ze by som sa nejako rapidne obmedzovala, to nie. Ja uz nemozem ml. mliecne vyrobky, nejem tucne maso, takze skor som zaradila salaty do jedla.
No a teraz k problemu. V lete som cvicit prestala, salaty som si ale davala a k dnesnemu dnu mam 10kg viac. Je to citit. K cviceniu - necvicim doma tych 20-30 min. denne ale jazdim MHD, byvam na 4 bez vytahu a denne nachodim od 10 -22 000 krokov. Mam druhe apple watch a skutocne tak vela chodim, nemam pokazene hodinky 🙂
Preco tak neskutocne priberam? Idem mat 40 rokov, nikdy som s tymto problem nemala. Vzdy som mala cca 55kg a neviem preco, teraz sa mi hromadi tuk horom dolom 😩

deti95060810
3. dec 2022

prestala si cvičiť...

lyci
3. dec 2022

@kittykat22 pre istotu si daj otestovat stitnu zlazu

sense
3. dec 2022

Ak si cvičila denne à zrazu necvicis ale strava a zvyšný pohyb je ten istý tak preto priberás ale na druhu stranu ja keď som za ne celého polroka pribrala 10kg hoci som nič nezmenila som si dala vyšetriť štítnu žľazu a mala som zníženú.
Ak máš štítnu žľazu v poriadku tak jednoducho sa znížil výdaj a viac prijmes

maranta_leuconeura
3. dec 2022

Mas rovnaky prijem ako ked si cvicila, ale chodenie tie kalorie navyse uz nespali. Takze mas vyssi prijem ako vydaj, preto priberas.

kittykat22
autor
3. dec 2022

@sense skusim 🙂 dik

kittykat22
autor
3. dec 2022

@deti95060810 ale ja som vzdy mala 55kg, po porode 48 a nikdy som problemy s vahou nemala. Je to az teraz uplne extremne.

deti95060810
3. dec 2022

@kittykat22 ideš do rokov... metabolizmus sa vekom mení... k horšiemu.

kittykat22
autor
3. dec 2022

@deti95060810 :D hned sa citim lepsie :D zacala som znova cvicit a necham si spravit tie testy. Uvidim co z toho bude 🙂