Prvé výsledky prerušovaného pôstu

13. máj 2025

Ahojte dala som sa na prerušovaný post. Ešte sú to len 4 dni odkedy sa držím postu 16/8. Viac pijem nejem pečivo ani sladkosti. Chcem sa cítiť ľahšie. Kedy ste videli prvé výsledky? Necvicim zatiaľ som po úraze, začala som len v kuchyni 🙂 kedy ste sa začali cítiť lepšie a voľnejšie? Ak telo vyčerpá zásoby cukru malo by ísť prirodzene odbúrať tuky. Videli ste na sebe aj túto zmenu? Začala miznut aj celulitída? Nemám ju nejaký masaker ale ak by to bolo súčasťou bola by som milo prekvapená ❤️ ďakujem

lija22
13. máj 2025

jejda som na tomto necely mesiac a mam dole pat kil. Mne celulitida urcite nemizne, ani nezmizne. Ano citim sa lahsie. A na fb je skupina OMAD znamena to one meal a day. Ale v zmysle fasting 23 hodin a jedna hodina okno na jedlo. Vela ludi tam pise a je to pre mna fakt inspirujuce. Chcem sa ktomu dopracovat. preco. lebo ja sa citim lepsie nenajedena ako najedena.

livih
13. máj 2025

Aj do toho cvicis? 😊

autor
17. máj 2025

@livih zatiaľ nemôžem zotavujem sa ešte po úraze 🙂

autor
17. máj 2025

@lija22 a ako vyzerá tvoj bežný deň pre inšpiráciu? Kedy začínaš a končíš jest? Čo ješ? 🙂

lija22
17. máj 2025

ja tiez necvicim, aprakticky uz par mesiacov chodim len autom kvoli pokazenemu kolenu. Jedavat zacinam od 16tej, koncim okolo desiatej. Nie som masova a nastastie mi chuti zelenina, takze salaty s dresingami,s nastruhanym syrom, nivou. Dotlacimsakolko vladzem. Ako dezert mavam tvaroh s nastruhanym jablkom. Ak chcem osladit mam steviu, ale teda je to hnusne. Vyhybam sa varenemu jedlu, lebo to u mna znamena, ze s jedlom rastie chut a potom sa neviem udrzat. Cheat day mam jeden den cez vikend.

lija22
17. máj 2025

voda mi akosi nejde dole krkom, tak sa snazim aspon nejakebylinkove caje pit " na chudnutie" ale toto musim pridat vela vody