icon

Pribrali ste cez sviatky?

28. dec 2023

Ja ani 2 kg,😭

Strana
z2
janai1
28. dec 2023

Si chcela pribrať? Na to sú aj lepšie spôsoby ako sa napchavat bez rozmyslu

Nie

hortenziaj
28. dec 2023

nie, ale salat som mala len jeden den, a doma sme mali dietnejsie menu, kolaciky tiez len na jeden den. a vela sme sa hybali a hybeme.
osobne nemam rada to vianocne chodenie po navstevach (tento rok iba dve, lebo svagrine nemaju casu , takze ore mna super) a sedenie pred tv,

autor
28. dec 2023

@janai1 práveže nie nechcela. Mali byť. Asi 2 kg

janai1
28. dec 2023

Aha...

hederamonstera
28. dec 2023

Nie, schudla, lebo sme boli chori. Ale uz to za chvilu dobehnem spat😂🙈

maryetta
28. dec 2023

Ja ano. Co som povacsine aj schudla. Ale tehotenske chute. Konecne aj po kovide sa mi vracia chut/cuch tak šalát. Kapustnica a koláče to bola odmena za posledne 3 týždne 🙂.

anjelicek26
28. dec 2023

Nie.. Ale mam zakaz sladkeho po teste na tehu cukrovku, tak to mam dost ulahcene😏

jaga18
28. dec 2023

Schudla som takmer 3 kg 🙈 deň pred Vianocami mi bolo už dosť divne, štedrý večer som sa ani na jedlo nemohla pozrieť, dala som si kulinček lososa a kúsok vareného zemiaku a následne dva dni s bolavym zlcnikom a teplotou... včera som len začala opatrne s riadnou stravou a dnes by som už aj vola zjedla 🙈😆 ale ovládla som sa, len opatrne po troške, bojím sa, že pri takom neskutocnom apetite, čo teraz mám budem ešte v pluse o pár dní

lucia13022023
28. dec 2023

Nepribrala a ani neschudla a to som jedla veľa medovníkov, veľa rezňov, veľa kapustnice 🤣
Mali sme veeeeľa pohybu. Balans je moje druhé meno 🤣

mikadooo
28. dec 2023

Netuším ani kde máme váhu...

liusa82
28. dec 2023

nepribrala nič.Ja si už x rokov strážim váhu ale riadne som sa najedla do prasknutia hlavne na štedrý večer.Už teraz dalšie sviatky tiež koláče všetko,ale hlavne poobede.Večer neskoro už nie.A dalšie napchávanie na celý deň až do noci plánujem na silvestra 🙂 potom idem na klasický režim nejedenia neskoro v noci🙂 a riadne som to cítila že som jedla celý večer až do spania cez štedrý deň.Nie som zvyknutá sa tak neskoro napchávať a potom mi bolo aj zle,ťažko sa mi aj zaspávalo.Hrozne som mala napuchnuté brucho

romi9
28. dec 2023

2 kg 😢

mondolina
28. dec 2023

odvážim sa až 2.1🙈

babulkomale
28. dec 2023

Nie, chvalabohu vekom mi apetit klesa.

choco6
28. dec 2023

Nie a chcela som, ale zemiakovy salat nejem celý život, a tento rok mi zistili celiakiu takže ani koláče žiadne 😒 Z kasputnice a lososa asi človek nepribere 😅

h2
28. dec 2023

Na túto otázku radšej nechcem poznať odpoveď. ☹️

niki78281
28. dec 2023

Určite áno. Nevážila som sa pre istotu aby som si ešte nepokazila Silvester ale cez sviatky ešte aj menzes a chuť na sladké... 🤔

dzulli1980
28. dec 2023

Hádam aj 3 kg, nevážila som sa, podľa nohavíc viem, vždy to tak mám, nejako sa cez sviatky neobmedzujem, no ani neprežieram ... neriešim, pri tých dennodenných behačkách to mám raz dva dole.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
reisi
28. dec 2023

Vazila a pribrala. Ale boli to grady, co som zjedla. Mne proste chuti ale toto si nemozem dovolit celorocne. Este trochu cosi- kdesi pojem do Silvestra😂🙈🙉🙊. Ale bude to makacka dat dolu. Samozrejmostou je, ze moje charakterove vlastnosti mi nedovolili polavit v behu, takze jem a aj beham. Evidetne vsak potrebujem behat 15 km denne🤣🙄

tykat
28. dec 2023

Naopak, covid sa postaral ze ledva nieco dam do ust, nic mi nechuti, vo vsetkom citim sodu bicarbonu 🤪

euka210
28. dec 2023

Radsej sa nevazim 🤣🤣🤣

minenkak
28. dec 2023

Myslím,že nie,jedla som trochu viac ,ale nežrala som

pink_lady
28. dec 2023

Ja som schudla 😂

missviolet
28. dec 2023

najprv ukazalo +2,8kg za 3 dni co je nonsens, jedla som len maso, ale zas ako vsetky jedla dna 😂zemiakovy salat atd mi nechuti, kolace tiez moc nie, salonky nekupujeme... u mna to proste bolo vela tej sunky, co sa dava do kapustnice 😂ale za jeden den uz aj 1,5kg odislo, logicky to nebol tuk, ale nestravena strava este, naviazana voda atd podla mna realne tuk tak mozno +1kg a za nejaky tyzden ho dam.dole

nika23t
28. dec 2023

Nemám odvahu sa odvážiť... Na váhe asi nie, dúfam, ale cítim sa strašne plná a prejedena. Už tri dni si vravím, že zajtra už koncim...

simsalabim
29. dec 2023

Nie, ale teda poctivo vazim a zapisujem do kalorickych tabuliek a strazim sa 🙄 V mojom veku sa na mna prilepi kazdy nestrazeny gram jedla.

heln
29. dec 2023

nie, nepribrala, ja nevyvaram, za to ze su vianoce, stravujeme sa normalne ako v bezny den.

alenamihal
29. dec 2023

Ja som bojim Silvestra skor ako Vianoc hahaha cez Vianoce som skor schudla ..

anickaaa6aaa
29. dec 2023

Nie. Nepribrala som.

Strana
z2