Prodietix, skúsenosti?
Ahojte. Máte niekto skúsenosti s touto diétou prodietix? Prosím iba reálne skúsenosti. Chcem hlavne vedieť či sa do toho oplatí investovať, ako je to s jojo efektom? Ako chutia sáčky? Ak ste s tým schudli nevrátili ste sa späť na váhu? Ďakujem za každú jednu radu 😊
@misha666 ahoj prosím ta ako vyzeral tvoj jedálniček prvá fáza???
@alis110 ako vyzeral tvoj jedálniček prosím? Prvá fáza...
Caute baby moc tu už nechodím ale veľa z vás mi píše ako to šlo atd... dala som pekne dolu... potom sa to nejak vrátilo, potom prišla delená strava a potom zistené poškodenie pečene a niečo ako celiskia... takze u mna to skončilo skôr sko začalo... teraz som na prerusovanom poste cítim sa skvele už som len na časovom okne. 3h denne pijem veľa vody. Výsledky krvi sú lepšie, pestrec zaberá asi :Ad určite za mna veľká pomoc ale len na čas!!! Určite by som nefungovala na tej strave dlhšie sko tie 3 mes... potom tak sa nejak musíte nastaviť na zdravé papnie aspoň na dvojnásobok doby čo ste žili na sackoch 🙂 ale áno na rýchle chudnutie to funguje 🙂
Prodietix
@jetotu ahoj presne tento problém mám aj ja nadváha jak fras teraz mi vyšli zlé pečeňové testy.... ten pestrec aký užívaš? olej, tabletky alebo drveny? ten presusovany post - mas teda skusenosť že to zabera + uprava stravy? teraz som si lustrovala ten prodietix ale ak mam po pol roku nabrať to co som zhodila tak take nie....
Ahoj baby. Mam na predaj 58 ks jedál prodietix. Ak by mal niekto záujem, dajte vedieť.
Ahoj baby. Mam na predaj 58 ks jedál prodietix. Ak by mal niekto záujem, dajte vedieť.
Ahojte ak by niekto mal na predaj,mala by som zaujem o rozne produkty ..dakujem 🙏❤️
@blondinka152
@blondinka152 ahoj, ak by si chcela, tak mám 14ks krém s príchutou bananu a 1ks Palacinka s príchutou kokosu ak by si chcela. Za 15 eur ti to dam všetko +poštovné.
@pitufienka dobry deň. aktuálne?
@kubyka dobry den ano
@pitufienka super. Za koľko dávate kus?

Ahojte ak by ste niekto chceli mam par sáčkov ba predaj .