icon

Profidiet - 21 dňový program

11. apr 2022

Ahojte, skúšal niekto profidiet? Konkrétne ten 21dnovy program. Bola by som vďačná za skúsenosti.
Dakujem

Strana
z2
autor
15. apr 2022

@kotvickaa mate nejakú stránku?

zu82
15. apr 2022

Poznam, poznam, ide to tazko 🙈 Ja som momentalne po operacii, tyzden som nejedla poriadne, som na kasovitej strave.. a zo srandy som sa odvazila. No a ja som schudla “az” 1 kilo 😂 to je spravodlivost? Proste nemam ziadny vydaj, ani min. mesiac dva nebudem mat, takze ja pri minime jedla musim davat bacha na to, aby som este nepribrala.

autor
15. apr 2022

@zu82 ved to, že ja sa tiež stravujem zdravo, sem tam zhresim pivom, pohybu malo lebo nie je čas na cvičenie.
Skóre uzdravenie prajem 😊

kotvickaa
16. apr 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

FB: Cesta výživou s Jarkou alebo IG: cesta_vyzivou_s_jarkou

emma215
19. apr 2022

Tabletky na chudnutie - http://acaiberry900.lv ja berem uz Acai Berry viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.

janinka007
19. apr 2022

@emma215 🤣🤣🤣 ale asi nič iné okrem toho nejes🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

kotvickaa
20. apr 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

@emma215 za mesiac viac ako 10kg? to nie je najlepsia cesta pre tvoj metabolizmus :-/

alexandrahaspi
18. máj 2022

@zu82 Ahoj, isla si do toho nakoniec? Ja potrebujem tiez nakopnut, lebo sama sa jednoducho neviem, pritom ovladam principy, aj kaloricke tabulky. ale presne o 2 mesiace idem k moru a to by som akurat stihla cely program a potom by som pekne pokracovala zdravo, chcela by som potom aj prerusovany post.

kuporska
14. júl 2022

PREDÁM ....14-dňová 1. fáza proteínovej diéty Profidiet (56 porcií) ....odobrate asi 6porcii.
PC 119€, predam za 100€

Strana
z2