Prvýkrát vo fitku, no neviem čo tam robiť.

emi_emi159
5. sep 2019

Dobrý večer. Začnem tým že mám 24 rokov a cely život som bola tenká chudá s peknou postavou od mojich 15tich až do 21 som mala len 46kg. Potom to išlo už hore ale vyzerala som stále dobre bola som potom taká akurát. A teraz za posledný rok som strašne pribrala mám 63kg cítim sa zle všetko mi je malé brucho mám ako tehotná v 5 mesiaci ,tučne ruky proste sa mi z ničoho nič zmenila úplne cela postava neviem prečo. Bývam v Bratislave a chcela by som chodiť od pondelka do fitka aspoň 3x týždenne ale ešte nikdy som vo fitku nebola neviem ani čo mám robiť ako mám cvičiť čo by ste mi odporučili ? Je tam niekto kto mi pomôže a ukáže ? A za koľko mesiacov podľa vás schodnem aspoň minimálne tých 8-10 kg ?

peter952
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amelia000
5. sep 2019

@emi_emi159 ahoj, s cvicenim ti pomoze osobny trener..ten je uplne naj zo zaciatku nie preto zeby clovek nemal kam davat peniaze ale vie usmernit tvoj postoj a vahy aby si si viac neublizila ako zacvicila. No za tolko aku mas pevnu volu, budes dodrziavat jedalnicek a cvicit a podla toho aky mas metabolizmus. Konkretnu odpoved ti neda nikto.

0silvia0
5. sep 2019

@emi_emi159 určite na začiatok tréner, chod do fitka a dohodni sa hneď tam.

mogaa
5. sep 2019

@emi_emi159 na prvé razy si dohodni trénera - kontakt ti dajú vo fitku - naučí ťa správne cvičiť a rovnako ti poradí cviky priamo pre teba na tvoje problematické partie...Tréner stačí x poto už budeš vedieť čo cvičiť a aj ako- hlavne správne prevedenie...Jasne, mžýeš cvičiť aj tak že sa pozeráš okolo seba ale dôležité je vedieť na čo si dať pozor pri cvičení.....inak môžeš cvičiť aj doma - z netu buď Ewa Chodakowska(je Polka pekne vysvetluje prevedenie cviku)alebo z fitshakera.

siska53
5. sep 2019

@emi_emi159 nezvazujes trenera? My to takto riesime.. kedze som uz dlhsie necvicila, muz vobec, tak mame trenera, ale ja chodim.len raz do tyzdna, muz zvacsa 2x,.. nie je to lacne, ale zas.. poradí ti ohladne strojov ako cvičiť a mal by aj ohľadne stravovania.

lucyluv
6. sep 2019

Ja som tak išla sama do golemu, nemala som žiadneho trénera, tam sú takí erarni, poradil mi ako cvičiť na tých strojoch a cvičila som si sama.

seblicek
6. sep 2019

Ja by som neriskovala a dohodla by som sa s nejakým trénerom vopred, aby mi to vo fitku ukázal jak to tam chodí, ako sa kde čo cvičí a podobné veci, bola by som taká pokojnejšia 🙂

kaja153
6. sep 2019

Ahoj😊ak chceš začať vo fitku tak určite si zaplat na 2-3hodiny trénera kvoli spravnemu prevedeniu cvikov - technika. ak chceš začať doma su rozne programy, 30-40minutove workouty ktoré daju zabrať. Ale na 1.mieste by som riesila stravy. Zdrava pestra pravidelna a byt v kalorickom deficite - vydaj vacsi ako prijem.

monro
6. sep 2019

Neviem presne odkial si, ale v Ruzinove je Yfitclub. Je to zenske fitko s kruhovym tréningom. Mozes si dohodnut skusobny trening, ten je zadarmo. Ak by si mala zaujem, aj konzultaciu o stravovani tam robia.

saluda
6. sep 2019

@emi_emi159 mňa zarazilo, že z nicoho nič si za posledný rok velmi pribrala. Si si vedomá toho, že existuje nejaký dôvod? Lebo podľa toho čo píšeš, že vlastne ani nevieš prečo si tak pribrala, hľadala by som za tým nejaký zdravotný problem. Za 3 roky ísť zo 46 kg na 63 kg, to sa mI zdá príliš veľa na to, aby to bolo z ničoho nič, pokiaľ sa na tvojom stravovaní niečo zásadne nezmenilo

baskarepkova
7. sep 2019

@emi_emi159 odporucam pri prvej navsteve nasmerovat sa k pultiku a opytat sa ci nemaju k dispozicii trenera🙂 🙂

erika1594
6. nov 2019

@emi_emi159 ahoj, určite by som išla zo začiatku cez osobného trénera. Keď už máš niekam investovať peniaze, energiu a čas, nech to nie je strata všetkého uvedeného - ale nech to stojí za to 🙂
Trochu inšpirácie môžeš nabrať aj na sociálnych sieťach, aj tam ale treba dať pozor na to, koho sleduješ 🙂

paulinkah77
7. nov 2019

@emi_emi159 urcite vyuzi sluzby trenera, najma ked si nikdy necvicila. Ja byvam tiez v BA a mozem ti dat kontakt na mojho, je super a hlavne vidiet vysledky, co som velmi spokojna. A bonus, je to fesak 🙂

llucia7
10. máj 2020

@fatinn 45