Rasberry keton Dr.oz
ahojte babenky viete mi niekto poradit o tomto lieku? zevraj je to super novinka ktoru odporuca aj Dr.Oz? 😲
ahojte dievčatá . no dala som si kúpiť malinový keton od usa .Ten čo som si sama objednala tam taky ani nieje . švagor mi ho kupilm v lekárni na naše iba za 17 €.na budúci týžden mi dojdu .Dám vediet ako to dopadlo a ak by mala niektorá ešťe záujem tak jej viem zohnat .Kedže moj švagor býva už 17 rokov v Stemforde 🙂 🙂 🙂 🙂
@marionelka a tie kilecka co ti zisli sa ti vratili?
BABY-BABY.............
Ja som z USA a precitala som si o tom...... Par informacii, aby ste sa nesklamali......
AK to nestoji aspon 35Euro jedna krabicka TAK TO NEKUPUJTE.............!!!! Je tam malo gramov toho Ketonu.
Kazda tabletka by mala obsahovat minimalne 300-500mg keton
Kazdy den musite zjest asi 1000mg ( Ak mate tabletky s obsahom iba 100mg tak ich musite zjest 10! )
Niektore tabletky su neprave a maju pridane umele latky. Je to dost tazko zistit. Musite to objednavat zo stranky, ktora vam zaruci maximalnu spokojnost a vratnost do 90 dni.
Nepouzivajte to menej ako mesiac.... Treba aspon 30 dni, aby ste videli vysledok.
Tabletk sluzi na rychlejsie odburavanie tuku a vytvaranie energie.
@marionelka ahojky, chcela som sa opýtať či už máš nejaké skúsenosti s týmto ketónom...mňa to veľmi láka ale vyhodiť zbytočne 40 éčok z biedneho rozpočtu je dosť... digisa píše že by mal mať aspoň 300-500 mg ketonu... tie čo si si objednala majú koľko? až by to fungovalo dalo by sa to cez Teba zohnať? ďakujem za odpoveď... máme to ale trampoty s postavami ☹ Tak dlho som na sebe nemakala a nevenovala sa sebe len rodine že si už ani neviem predstaviť aká som bola pred 25kg váhy... tak rada by som mala svoju postavu naspäť ... ☹ ☹ ☹
@mlynaricka Este ti chcem pripomenut , ze ber to iba ako DOPLNOK> To nikdy nebude zazracna pirulka alebo liek po ktorej schudnes...
Ide o to, ze zacnes chudnut a ten keton by ti mal pomoct k zrychlenemu procesu chudnutia.
Ja som si kupila jednu krabicku. Ja mam garanciu, ze ked sa mi to nebude pacit, tak mozem vratit prazdnu tubu a vratia mi peniaze naspat. Tak to ma trochu prilakalo vyskusat to....lebo neviem aky by z toho mali biznis, keby to vobec nefungovalo a oni by iba dostavali naspat prazdne krabicky s tym, ze kazdy povie, ze to nefunguje.
Taktiez to dievcata uzivali zle....davaju si to rano a vecer.... To sa ma uzivat pred jedlom..... nie rano a vecer 😅
Dievčatá nedajte sa zlákať peknou reklamou,tak ako ja.Užívala som ich a neschudla som ani deko.Skúšali sme to so švagrinou a ani ona neschudla.Teraz užívam LKVB6-spaľovač tukov,zatiaľ som neschudla,ale cítim,že mi lepšie trávi a nenafukuje ma tak ako predtým.Objednala som si druhé balenie,treba ho brat 2-3meisace,tak to skúsim.A ak už ani toto nezaberie,tak asi budem hladovať a to určite zaberie 🙂 .
@mlynaricka ja som si Raspberry Ketone Forte objednala cez ebay, je to lacnejsie a nasla som aj take kde je 500mg ketonu v tablete 😵
@vera29 Som si ista, ze vela tabletiek Keton je klamstvo. Problem je v tom, ze tie prave tabletky sa tazko zhanaju.
Vcera som bola v obchode a predavali tam 120 tabletie za 17 dolarov. Precitala som si hodnoty- 120mg a same synteticke latky..... Samozrejme, ze si to nekupim, lebo je to klamstvo.
Inak Vera29- keton je tiez spalovac tukov....
@tinka349 Som zvedava....drzim paste. Ale nezabudni, nepodliehat prilis cene.....ten extrakt z malin sa musi z niecoho zaplatit....a viete ake su maliny malicke - logicky nemozu byt tie tabletky za babku.
Ak vam niekto ponukne 120 tabletiek za 17Euro,tak to by som nekupovala.
Ja som si objednala tiez...uvidim, ako to pojde. Ak to mi to nepomoze, tak to vratim a hotovo.....
Berte ma za pokusneho kralika- moje tabletky stali az 40Euro jedna krabicka ( 500mg) Tiezk ako @vera29 pise- potom sa dam na hladovku, ak to nezaberie... 😀
@tinka349 ahoj a kolko ta vysiel keton? Neposlala by si mi link? Dakujem
@eaka ahoj skusala si tieto????
@monika0907 nie 🙂 neskúšala, ani to nemám v pláne, len kamoška sa na to pýtala a našla som túto Vašu tému, tak som Vám to sem šupla, že ušetríte 🙂
@jazminn
@ada9999
@ludkaol Kocky, nahodou spatnu adresu nemate? Ja by som chcela poslat spat, lebo mne to vobec nepomohlo, ale faktura mi nedosla a obalku som vyhodila. Prosim Vas, ak si niekto objedna, ze neodola tomu pokuseniu ako ja, napiste mi prosim spatnu adresu, ktora je na obalke....ja som ju vyhodila. DAKUJEM VAM!!!! Veronika
@veronika3322 ja nechápem, ako môže niekto ešte takú blbosť objednať...
ale to si tým asi musí prejsť na vlastnej koži, zbytočne vyhodiť peniaze a tak: vlastná skúsenosť je najlepšia skúsenosť.
Keď chceš chudnuť bez námaha, myslím bez cvičenia, tak si objednaj Adipex alebo sibutramín, od toho naozaj schudneš- ale aj JOJO efekt potom zaručený.....to Ti garantujem...Ale nie takú blbosť ako Keton...
prepáč ja už tu adresu nemám ani som nežiadala o vrátenie penazi nech mi je to poučenim.ale ako sledujem je tu dalši kopec zufaliek čo si myslia že tabletka pomôže. 😀 pomože akurat cica nežer a hyb sa 🙂
@jazminn neskatulkuj ludi. Ja som bola pokusny kralik pre sestru, lebo mne tieto veci nic nerobia, nesposobuju ziadne vedlajsie problemy, tak som sa obetovala, lebo sestra chce schudnut a chcela skusit papat tabletky. Keton je dobry starter metabolizmu, ale nema to take ucinky ako popisuju. Ja viem, ze clovek len tabletkami NIKDY neschudne. Vyskusala som ja, nic mi to neurobilo, tak moje okolie vie, ze je to totalny blud, len ja som chcela teraz vratit skatulku 🙂 Kazdy nech si vyskusa co chce a potom bude mat spokojnu dusicku 🙂
@veronika3322 Rada by som Ti pomohla ale ani ja nemám tu adresu ☹
@jazminn hmmm...ako sorry..ale 100krát radšej keton a vyhodím zbytočne prachy ako kupiť lacný adipex ktorý sa už roky nevyrába lebo ho zakázali,sposobola ťažké psychické problemy,nežiaduce učinky...tak len tolko k tvojmu príspevku.
Nikdy to podla mna nepochopí ten kto nezažije na vlastnej koži..kto sa celý život nemusí trápiť dietami a siahne po každej šanci aj ked stupidnej ale nikoho kvoli tomu neodsudzujem alebo nenádavam nikomu..každý sme nejaký
baby ja mam taketo zlozenie pisane :zloz.1 kaps - mal.ket. 135mg , extrakt z africkeho manga 135mg , ovocie acai 135mg , extrakt zel.caju 135mg , resveratiol 135mg , kofein 135mg , jablcny ocot praso 130mg , riasy 130mg, grapefruit prasok 130mg Pomocne latky : zelatina,uhlicitan vapenaty,magneziumstearat. PRODUKT NIEJE VHODNY PRE VEGETARIANOV
ahoj holky mužete mne napsat adresu kde si muzu RASPBERRY500 objednat, dik.
uz 3 tyzden uzivam tolko opisovany zazrak. nechcem vam kazit iluzie mozno na kazdeho ma dany produk ine ucinky ...ja som vsak neschudla za 3 tyzdne ani deko, dokonca mam pocit nafuknuteho tela . je ale fakt ze mam znizenu chut do jedla a to znamena ze jem menej.rano kavu a jogurt, na obed polievka alebo druhy chod , snazim sa jest vela ovocia a pit viac vody.mozno moje telo potrebuje viac casu na nastartovanie chudnutia a mozno cakam zbytocne.... sice som chudsia - chudobnejsia o 66 eur 😝 uvidim dalej ale velku sabcu tomu nedavam. je to biznis a ludia co chu chudnut budu stale skusat a platit a platit. nadej umiera posledna .
ahoj mužete mne poslat adresu kde si mužu raspberry objednat dekuji
no škoda že som si tieto príspevky neprečítala skôr .objednala som to v sobotu kurier mi to v utorok priniesol takže začínam lahšia o 66€.(2 balenia po 60 tabliet.)myslela som si že k tomu dostanem nejaky popis na užívanie,kdesi som čítala že sa to ma užívat vždy pred jedlom.tu čítam,že si davate 1-2 denne.tak neviem poradte...

@ada9999 gratulujem 🙂