Reálne skúsenosti s čajom Body fat killer
Jakub Hanz-čaj body fat killer
Ahojte poprosím realne skusenosti s týmto čajom...ďakujem
@dadis ale ja hladam realne, pretoze som citala na fb, ze tento pan maže príspevky ktore mu nepasuju
Žiaden čaj ti nepomôže schudnúť, keby áno, už by sme boli všetci chudí. Jedine, že by si pila iba ten čaj a nič iné. Takéto "zázračné" čaje a drinky, ktoré ponúkajú infuenceri a rádoby tréneri, neobsahujú nič, čo by bolo tvojmu telu prospešné. Takéto prípravky odvodnia telo a to je tak všetko.
@ana_s ja neriesim chudnutie...ale čaj ..ktory predava...ako chutí, atď
Caj, ktory ti chuti, najdes v akomkolvek obchode. Tu si priplacas za falosnu nadej, ze ti to odbura tuky. A Hanziho honorar zaplatis v cene caju tiez.
A cudujes sa ze maze ked mu tak zeny napisu realnu skusenost ze to nepomaha?! Ved si len precitaj zlozenie!
Maze pretoze z niecoho zit musi a najom sa mu sam nezaplati len preto, ze sa vyskiera do videa, potrebuje nahnat a osalit zeny co sa daju obalamutit reklamou a peknymi recickami, ze vypiju caj a budu mat chudy pas
Inak taku trubku mam susedku, ta po prvej salke dostala take krce a hnacku, ktora trvala 3 dni a dostavala sa z toho dalsi tyzden kym vobec mohla nieco normalne zjest ako sucheho chleba take mala gastro potiaze ale v podstate schudla asi 2kg lebo ich vyhnackovala do zachodu 🤷🏻♀️
To fakt kazdy den takato tema miesto toho, aby sa ludia prestali prezierat?
Ano, pomaha. Len nesmies popri nom nic jest.
To uz staci na hocico vycapit “fat burner” samozrejme dat na to taku sumu ze sa clovek pomaly nedoplati a peniazky sa sypu
Kedy sa uz ludia naucia, ze nic take neexistuje, ze si clovek sadne pred telku vypije cajik a ako keby si odmakal 2hod vo fitku..
Ja som schudla 22kg za necely polrok a odmakala som si kazde jedno deko a kuchynska vaha s kalorickymi tabulkami su moje naj kamosky

Nepotrebujem realnu skusenost, aby mi bolo jasne, ze to je blbost. V chudnuti ziadne skratky nepomahaju.