icon

Reg- enor

lilifeee
20. feb 2017

Ahojte ženy🙂 čítam tu vaše príspevky, ale zatiaľ som nič nenašla na tému reg-enor... prosím Vás, tie ktoré ste užívali poradte mi, ako ste dopadli? pomohlo vám to? ja to chcem kvôli zdravotným problémom, ale aj kvôli nadváhe, ktorej sa neviem zbaviť a úprimne už som veľmi nešťastná...

ďakujem za každú radu a koment🙂

xenikopasz
22. sep 2018

@darula treba vypit cca 3 l vody

darula
23. sep 2018

@xenikopasz fú to je na mňa veľa

micuss06
23. sep 2018

@xenikopasz na kazdych 25 kg vahy cloveka by sa malo vypit 1liter vody. Cize nemôžete napísať, že treba vypiť 3litre keď ani neviete koľko dotyčná osoba váži. Ak sa zaoberáte poradenstvom takéhoto typu, treba si čo to naštudovať a chodiť na školenia a nie hádzať tu rady len tak,že si buchnem na brucho. Prajem pekný deň

annoli
24. sep 2018

Ahojte zienky, citam vase poznamky a vidim, ze sa neviete rozhodnut. Preto som sa rozhodla napisat svoj pribeh.Koncom maja som zacala uzivat Regenor a za styri mesiacesom zhudla 8kg, a to aj drzim. Ak sa rozhodnes, tak sa to da aj dodrzat. Mam len dobre skusenosti, s ktorymi sa s Vami velmi rada podelim, a aj pomozem. Ak mate zaujem ozvite sa na: hhelen@atlas.sk

xenikopasz
25. sep 2018

@micuss06 to bolo iba orientacne nebuchla som sa na brucho s prepacenim.pekny den prajem

deniskas
25. sep 2018

ahojte, chcem sa opýtať, možno sa opakujem, že ste to už rozoberali, ale predsa to dám, čo jesť ak mám chuť na sladké a kokos nemám rada ? :( vďaka za radu. ešte takú otázku predsa mám, ak chcem schudnúť iba max. 5kíl koľko musím regenor užívať?

micuss06
25. sep 2018

@deniskas pisala som Vam spravu

daniela1803
Autor odpoveď zmazal
deniskas
6. okt 2018

Ahojte. Teda moja skusenost po viese 10 dnoch ani dekakg dolu! Dokonca musim povedat, ze nam zdravotne problemy a to poriadnu zapchu! Ja som mastne pretym nikdy nejedla teraz vramci diety mi to robilo problem no dodrzala som a vaha sa ma poriadne drzi ak nie o pol kg viac! Teda regenor urcite nie!

adenka33
6. okt 2018

@deniskas Ahoj ja pijem regenor skoro dva mesiace a na váhe neubudlo ani kilo ale v cm áno .Ak máš zdravotný problém regenor najskôr rieši ten chudnutie je len vedľajší ucinok

micuss06
6. okt 2018

@deniskas mila Deniska. Netreba jest mastne jedla, len varit na masti. Ale popri tom treba jest poriadnu davku zeleniny, samozrejme pit vela vody. V informacnom letaku je uvedene, ze v ojedinelych pripadoch sa moze dostavit zapcha, alebo u niektorych hnacka, ale do 14 dni by mala zmiznut. Viete, tie kila co chcete schudnut sa na Vas nenalepili za 10 dni, takze nemozete chciet aby za 10 dni zmizli.Regenor je detoxikacia zlcnika a pecene, a vedlajsi ucinok je chudnutie. Treba si odmerat obvod bokov, pas, ramena stehna, a sledovat zmeny, pretoze ked chudnete tuk ten nie je tak tazky ako svaly. ☺️ ale toto vsetko by ste si malinprekonzultovat s poradcom, od ktoreho mate odporucenie na Regenor. Ak je to skoleny odbornik poradi Vam ako dalej. Pekny vecer prajem

llela
Autor odpoveď zmazal
larusa
29. máj 2019

@natika42 Ahoj natika..poslalla som ti internu postu, nemam este ani kupeny reg enor, bola by som vdacna za tvoju pomoc,..dakujem

monicatko20
31. máj 2019

Ahojtr kočky, pri Regenore je najlepšie nájsť si aj poradcu ktorý vám pomôže.. Mne osobne aj po operácii žlčníka pomohol a poznám ľudí ktorým dokonca zlepšil zdravotný stav (cukrovka, cholesterol..) a krásne schudli.. Ale určite nezačínať bez poradcu ktorý vám detox a všetko spojené sním vysvetlí..

larusa
31. máj 2019

@monicatko20 Dakujem pekne za radu, nevedela som ako na to, takze navstivim osobku ktora to posunula znamej...pekny vikend prajem

monicatko20
31. máj 2019

@larusa určite ano.. Ja teda odporúčam človeka ktorý s tým pracuje (nie natom len zarába) 🙂 mne pomohlo veľa že mi poradili 🙂

larusa
31. máj 2019

Dakujem krasne ,si zlata, prajem vsetko dobre...pa pa

katie87
31. máj 2019

@monicatko20 chcela by som zacat kúru . Môžeš poradiť poradcu cez ktorého si začala ty. Dakujem

monicatko20
1. jún 2019

@katie87 ahoj, ja osobne som mala človeka vedľa z mesta..skúsim zistiť naňho kontakt 🙂 to už sú dva roky 🙄🙄

lilka2leo
10. júl 2019

@natika42 prosím VAs ..mohla by som poprosit o ten jedalnicek co som citala ze by ste vedelia poradit..dakujem

majkl111
1. aug 2019

@korina1 prosim vas mate jedalnicek k regenoru....uzivali ste ho ako ste boli 0spokojna. Dakujem

majkl111
1. aug 2019

Prosim vas ako u vas zabral regenor??prave si ho idem.objednat vdaka..za info

katie87
7. aug 2019

@majkl111 u mňa nenastala žiadna zmena....

majkl111
7. aug 2019

@katie87 fakt..no super dnes mi doi e flase

majkl111
7. aug 2019

@katie87 super dnes dosli 3 flase

katie87
10. aug 2019

@majkl111 možno to bude u vás iné....predsa je každé telo reaguje individuálne....u mňa vyhodené peniaze....

iluschka123
Odpoveď bola odstránená
lilka2leo
31. aug 2019

beriem to uz 2 mesiace a ziadna zmena nechapem..asi zbytocne vyhodene peniaze.. poradte mi...

darula
1. sep 2019

@lilka2leo mne to tiež moc nefungovalo, síce som mala len 2 fľašky, potom zom aj to kilečko opäť nabrala späť, teraz skúšam delenú stravu, viac sa mi to pozdáva a peňiažky dať do zdravšej stravy.

maria48923
23. sep 2019

Tabletky na chudnutie - http://thermacuts.lv ja berem uz Thermacuts viac ako mesiac…schudla som viac ako 14 kg